Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hafiften hareketlik var sanki

Pek anliyamadim ama hayirlisi kokusu cikar

Hoca zor kadro kuracak hep 7 yabancıya çıkıyor hatta 8 birde nani olursa

Teknik direktörü bırakmak istemiyor, Eboue bizim için neyse Fluminense için Carlinhos o. Ayrıca adam da çok kötü bir takımdan gelmiyor. Yani ikna etmek için parayı kullanmak lazım, yapıcak bişey yok.

Olsun renktaş. Yine de orda kazandığı paranın 3-4 katı verilmesine karşıyım. Haa bu adam 19-20 yaşında olsaydı, geleceğe yatırım derdik ama adam gelmiş 26 yaşına. Avrupa tecrübesi falan da yok. Bu transfer ya tutarsa mantığı ile yapılmış gibi geliyor bana.

bunlar once TFF den cikacak karari beklesinler, yoksa ben napim 4 tane yabanciyi locada mac izlerken?

Yabancı konusunda elbet vardır bir bildikleri tartışmanın anlamı yok gibi şu an için bunu bence, bu arada rica etsem şu tek ihtimallinin twit adresini paylaşır mısınız bi bulamadım

Renktaş o adam oyuncu. Tabi kendinden emin, rahat konuşacak. Belki sen takip etmiyorsun ama bu adam kendinden emin şekilde en az 10-15 transfer duyumu vermiştir. Sonuç? nerdeyse hiçbiri gerçekleşmedi :)

İnşallah haklısındır, Ardanın kuşlara gideceğini duyunca tansiyonum fırladı, ama o emre aidisiyle acun dümbüğü ile olan kankilikleri de adamı kıllandırıyor.

Ucyuzaltmisbesgun Yirmidortsaat

Alisamiyen Sokak

Mecidiyekoy, Select a region GS 1905

Turkey

malum site domain alırken bu bilgileri girmiş.. :lol:

ule önüne gelen site açıyor. en azından adam rakam veriyor, rakamlar inandırıcı geliyor yoksa zaten herkes biliyor isimleri..

Birisi çıksın şaka desin lüften.Carlinhos'a yıllık 2.5 milyon euro vermediğimizi söylesin.Resmi açıklamayı bekleyeceğiz artık.Selçuk İnan'ın 2 milyon euroya,Burak'ın 2.2 milyon euroya oynadığı yerde Carlinhos 2.5 milyon euro almaz herhalde dimi,yok yok yapmazlar bence :o

max 2 milyon dur carlinhos un alacagi, belki mac basi ucretle beraber 2.5 olabilir

hayırdır gelişme mi var varsa kaynağı ne :D

Drogba

Sneijder

Eboue

Muslera

Riera

Amrabat

Elmander

Dany

Ujfalusi

Chedjou

Culio

Carlinhos

12 yabancı

Birisi çıksın şaka desin lüften.Carlinhos'a yıllık 2.5 milyon euro vermediğimizi söylesin.Resmi açıklamayı bekleyeceğiz artık.Selçuk İnan'ın 2 milyon euroya,Burak'ın 2.2 milyon euroya oynadığı yerde Carlinhos 2.5 milyon euro almaz herhalde dimi,yok yok yapmazlar bence :o

bu sitenin dedikleri yakın oluyo 2.2 falandır bana göre ya da başta 2 sonra 100 bin 100 bin artar falan

rieraya 3 veren zihniyet onuda yapabilir

Gerekirese 3 milyon ver gonder rierayi elmander zaten sorun cikaramaz ambrabati ve dany ver kiraya ala bir yedek turk stoper olay bu :D
Riera'yi bizde tutacak bir sebep yokki. Yokluktan oynuyordu sol bekte, alindigina göre gönderilecek tabiki. Karsilikli oturup anlasip göndeririz en kötü.

Re: Transfer Nöbeti

La mis gibi vatandaşım Tremoulinas duruyordu onu almayip bu adama 1 senedir israr ettiler anlamadim.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt