Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Danny şuan lille veya başka bir orta sıralar takimda oynasa en az 8 isterler.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cok fazla büyütüyorsunuz bence Dany'yi.. Fransa liginde 2-3 milyona bir sürü Dany bulunur. Biz 3.5 milyona almistik galiba.

Cevap: Transfer Nöbeti

Sizde Brezilya´yi Burkina Faso yaptiniz iyice ha. Tamam karsilastirilmaz da, Barcelona da hic Avrupa´da oynamamis Neymar´a 50 Milyon verdi yani.

Adamin teknik direktörü "Carlinhos giderse krize gireriz, onun gibi sol bek yok ülkede" diyor, siz tanimiyorsunuz diye kücümseme derdindesiniz.

Istedigimiz, begendigimiz özelliklerde bir sol bek iste. Hücumcu, teknik, skora etki eden, muz gibi orta acan bir adam. Daha ne yani?

renkdaş para çok ya- alves-adriano olmazsa diğerleri kazmaa oluyor.. sol bek bulmuşssunuz hala farklı düşünüyorsunuz.

falcao-hulk kaç yaşında avrupaya gelmiş???

ben anlamıyorum zaten bazılarını

18-20= 7-8 milyon euro pahalı risk olur.

20-25= 14-15 milyon euro o kadar paramız yok

26-30= bu yaşa kadar iyi takımda oynamamaış bizde ne işi var

30-35=çok iyi oyuncu ama alacağı ücretle-katacağı ne olur yatmaya geliyor...

Re: Transfer Nöbeti

o kadar olmaz reis bence, hava hakimiyeti olmayan hiç bi stoper 8 etmez:(

Eder eder hava hakimiyetide super olsa first class stopperlerden ne farki kaliyor.herkes saatli bomba diyor daha siz Chedjou yu görmediniz calimlar, ceza sahasinda makas, rovosata vs.. :)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Sizde Brezilya´yi Burkina Faso yaptiniz iyice ha. Tamam karsilastirilmaz da, Barcelona da hic Avrupa´da oynamamis Neymar´a 50 Milyon verdi yani.

Adamin teknik direktörü "Carlinhos giderse krize gireriz, onun gibi sol bek yok ülkede" diyor, siz tanimiyorsunuz diye kücümseme derdindesiniz.

Istedigimiz, begendigimiz özelliklerde bir sol bek iste. Hücumcu, teknik, skora etki eden, muz gibi orta acan bir adam. Daha ne yani?

fenerde avrupanın bilmediği alpere 12 civarı bir para verdi ona bakarsan

radyosporda semih haznedaroğluna sneijder burak muslerayı sordular gergin bekleyiş ne dicek bakalım :confused:

S.Haznedaroğlu : Şu an yönetimde değilim ama sneijder'in durumunu bilmem ama Muslera ve Burak asla satılmayacaktır bildiğim kadarıyla. sneijder'e iyi bir teklif gelirse belki düşünürler ama bilemiyorum.

Ayrıca nani galatasaraya sıcak bakıyor ne dersiniz sorusuna da tribünde oturması gerekecek oyuncularımız olacak değerli bir oyuncu ama iyi hesaplamak lazım tarzı cevap verdi.

Takımdaki açık ara en yetenekli futbolcuyu satarlarsa hiç şampiyonlar liginden falan bahsetmesinler.

Sneijder'i satmak taraftarı karşına almak demek bir oyuncu için kulübü silmiyeceğiz ama adamı doğru dürüst izleyemedik onu geçtim burada sabahlara kadar nöbetledik yani işin kısası bu haberlerin yalan olması dileğiyle.

6+0+4 olursa; yıllık ücretleri düşük olan Amrabat ve Dany kalır, yüksek olan Riera ve Elmander gider.

Yönetim en azından böyle düşünür.

Yönetim böyle düşünür de bu adamlar her maç tribüne çıkmayı kabul eder mi?

Elmander'e göre az-çok piyasaları var nasıl olsa. Elmander yaşı itibariyle belki bu şekilde kalmak isteyebilir.

snejder satılabilir? giderse üzülürüm ama kahrolmam..

1- eğer rakamlar doğru ise iyi karla satmış olursun

2- bu yaştan belki gelecek seneye son transferini yapar

3-satılma haberi bile çıkması oyuncuyu farklı düşüncelere yol açabilir.

Yabancı kontenjanını sağ bekten kısıp, Eboue yerine Bursaspordan Şener nasıl olur arkadaşlar? Madem yerli orta saha yok tek çare bu gibi gözüküyor?

Takımdaki açık ara en yetenekli futbolcuyu satarlarsa hiç şampiyonlar liginden falan bahsetmesinler.

Ama yerine Nani'yi takıma monte edip sistem değiştirip tüm mevkiileri kusursuz hale getireceğiz, en büyük derdimiz Sneijder, gitsin, gitmeli...(!)

Cidden haklısın, Sneijder'i satan Selçuk'u Burak'ı da satsın bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt