Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera

Eboue Chedjou Semih Carlinhos

Hamit Transfer Selcuk

Sneijder

Drogba

6 yabanci hakkimizi doldurduk.

Al bakalim orta sahaya yerli'yi..

Satmak icin satin aldiysak tuhhhh sizin suratiniza ..

Sneijder gibi adamin daha 15% performansiyla ne katki yaptigini gorduk .. Yemisim Nanisiniii .. Sneijderi 10000000 kere tercih ederim .. Gozumda Nani=Amrabat .

lan dünya gözüyle msimovici izleyemedik şimdi wesley de giderse çok üzülürüm :mad:

üçüde çok önemli isimler :sad007: burda bakılması gereken , hangisinin yerini bir yerli oyuncuyla doldurabiliriz?

Muslera'nın yeri dolmaz ama astronomik bir teklif varsa ve kendisi de gitmek istiyorsa Onur idare eder...

Sneijder de keza ama o da iyi bir paraya giderse Arda alınabilir.

Melo'nun yerini dolduracak tek yerli isim Gökhan İnler, onun da gelmesi imkansız gibi anlaşılan..

Satmak icin satin aldiysak tuhhhh sizin suratiniza ..

Sneijder gibi adamin daha 15% performansiyla ne katki yaptigini gorduk .. Yemisim Nanisiniii .. Sneijderi 10000000 kere tercih ederim .. Gozumda Nani=Amrabat .

sneijder gitmesin nani ve inler alınsın en mantıklısı bu. Sneijder çok büyük topçu asla gitmesini istemem ama nani tek başına maç alacak adamdır patlayıcı gücü hızı tekniği içeri kat edip şu atması her şeyiyle 4 4 lük topçu ya zor karar :confused:

Sneijder'i satmak demek taraftarın duygularıyla oynamak demektir.Biz bu adam için günlerce bekledik, sınavlarımıza çalışamadık,işimiz gücümüzden olduk.Daha doğru düzgün oynamadan yollarsanız en ufak başarısızlıkta taraftarı karşınızda bulursunuz.

Sneijder'i satmak taraftarı karşına almak demek bir oyuncu için kulübü silmiyeceğiz ama adamı doğru dürüst izleyemedik onu geçtim burada sabahlara kadar nöbetledik yani işin kısası bu haberlerin yalan olması dileğiyle.

yok birde sneyder gitti diye galatasarayı tutmasaydın bu nasıl bir taraftarlıktır arkadaş

sneijder gitmesin nani ve inler alınsın en mantıklısı bu. Sneijder çok büyük topçu asla gitmesini istemem ama nani tek başına maç alacak adamdır patlayıcı gücü hızı tekniği içeri kat edip şu atması her şeyiyle 4 4 lük topçu ya zor karar :confused:

Elimde Cilek varken .. Ben baska Cileklere bakmam .. Meyve sepetine bakarim .. O yuzden Sneijder varken kusura kalmayin ama Nani istemem .

diyelim ki sneijder satıldı;

-------------------Burak-------Drogba------------------

-------Nani-----------------------------------Kazım-----

-------------------Selçuk-----İnler---------------------

----Carlinhos-----------------------------------Eboue--

------------------Chedjou------Semih------------------

-------------------------Muslera----------------------- daha efektif delici bir kadro olurmuydu diye düşünüyorum.

Ha sneıjderı cok sevıyorum ama olursa dıye yazdım.

Not=kazım ı takımda gormek ısterım zıra bence hamıttende amrabattanda yararlı

Re: Transfer Nöbeti

Muslera gitmesin diyorsan Alacaksin o zaman parayi basıp Serdar Taşçı yı Gökhan inler i.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Carlinhos alındığına göre daha da yabancı almayın kalan bütün parayı Gökhan İnler'e yatırın bir tane de yerli stoper alabilirsek ne ala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt