Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yabancı sınırı 1e bile düşse Melo mutlaka alınmalı.Böyle ısıran bir adamı inanın bulamayız.Deplasmandaki Real maçında orta sahada adamlara karşı koyan tek futbolcuydu.Çok beğendiğimiz Selçuk bile o baskıyı kaldıramadı.

bir kanatta Nani , diğer kanatta Erman'ı görünce bi tuhaf oldum :asd:

İnler'in yerine Melo, Nani'nin yerine Arda...

Sneijder giderse kadro böyle olmalı.

Kazım'ı görmemişim onun yerine de Hamit tabi ki :D

kazım hamıtten ıyı bence;

arda bence gelmez bu saatten sonra

melo da kontenjana takılıyor, tabı benım yaptıgım gıbı olursa

senjder seçimini yaaprsa? seni beni dinlemez.. chelsea bu+ 7,5 milyon euroda kar bırakıyor. başkan satabilir.

7,5 milyon euro demek melo nun parasını çıkartır veya g.inleri alırken 3-4 katar alırsın..

nerde 7.5 kar bırakıyo, 7.5 bonservis 3.9 imza parası 2 de maaş verdik şimdiye kadar hadi maaşı sayma , 3.6 milyon kar yapmak için sneijder gibi adamı mı satacağız

Re: Transfer Nöbeti

Serdar Taşçı konusuna katılıyorum da Carlinhos en önemli ihtiyacımız olan yere alındı Melo alınmayıp Gökhan İnler alınırsa eğer bu transfer döneminden ben yeterince memnun kalırım

Tamam şimdi carlinhos aldık Gökhani alamazsak Melo mu yedek kalacak Carlinhos mu? Serdar Taşçı almamak ile resmen aptallik ettik.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Kazım , hamit'ten daha yararlı ama gene de yetersiz CL'de yarı-finallere koşan bir takım için.. Başka Türk kanat yok dersen haklısın

Bence K.Frei alınabilir.. Büyük potansiyele sahip

Hamitle değişmeli oynarlar performansa göre yeterli değil belki ama sınırdan dolayı elımız kolumuz baglı

G.İnler ya da Arda'yı almamız lazım . Tek çare bu

nerde 7.5 kar bırakıyo, 7.5 bonservis 3.9 imza parası 2 de maaş verdik şimdiye kadar hadi maaşı sayma , 3.6 milyon kar yapmak için sneijder gibi adamı mı satacağız

snejder seçimini yaparsa diyoruz. diğer yorumumu görmedin herhalde. ben olsam satmam.

arda gibi gitmek isterse ne yapıcan zorlamı tutucan... morunhio isterse alabilir..

carlinhosun videosunu izliyorum, adam tamam kanat gibi bir futbolcu, iyi bindirme yapiyor, ama defansif anlamda ne kadar etkilli olacak? cok süpheliyim

Carlinhos-Resimleri.jpg

Hafiften tipi Dani Alves'e benziyor

kazım hamıtten ıyı bence;

arda bence gelmez bu saatten sonra

melo da kontenjana takılıyor, tabı benım yaptıgım gıbı olursa

Bana göre Kazım'la Hamit apayrı iki tarzda oyuncu.

Takım savunması adına Hamit'in katkısını veremez Kazım, özellikle ŞL'de sıkıntı yaşatır.

Katiliyorum, bizim transfer bütcemiz nedir acaba? Chedjou 6.3, Carlinhos 4.4 = 10,7

Jem 1-2, Umut-Elmander takas + para, Aykut Demir 2-3 (dany satilir), neco bedava ve gökhan inler'e parayi basarsin.

Ligde her sene şampiyonluk ve Ş.ligi şampiyonluğu hedefi koyan bir takımın her sene transfer bütçesi en az 40 m € olmalı diye düşünüyorum

benim bir onceki sayfada paylastim resmi kimse dikkat almadi hayirdir :D paylastildimi daha once

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt