Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

snejder seçimini yaparsa diyoruz. diğer yorumumu görmedin herhalde. ben olsam satmam.

arda gibi gitmek isterse ne yapıcan zorlamı tutucan... morunhio isterse alabilir..

çok istiyorsa versin 20 milyon , sneijder de ye bir heyecana yelken açtı burada ve henüz bekleneni veremediğini açıkladı , bunca olumlu açıklama yapıp 6 ayda kaçacak karaktere sahip bir adam gibi durmuyor hiç

Arkadaslar carlinhos ve melo haberleri artmış inş yakın zamanda 2 oyuncuyu da alırız..ujfalusi elmander riera ve culio dan da kurtulmalıyız.

Aslında bize de Önder Özen tarzı bir adam gerekli.Gurbetçi piyasında yokuz maalesef.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Tamam şimdi carlinhos aldık Gökhani alamazsak Melo mu yedek kalacak Carlinhos mu? Serdar Taşçı almamak ile resmen aptallik ettik.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Serdar Taşçı nın ben alınabileceğini pek sanmıyorum kendisi de istemez bence ligde melo-yekta, h.balta-carlinhos hatta eboue-sabri dönüşümlü olarak oynayabilirler

Fatih Terimin Muslera'yı bırakmaması, Carlinhos'u alması, Melo'yu çok istemesi.

Bence Sneijder'i satacakları ihtimalini yükseltiyor.

ŞL'de bu sezon için de gerçekçi hedef çeyrek finaldir, kadroyu ona göre değerlendirmek lazım.

Sonrası takımın form tutmasına ve gelecek rakibe bağlı...

Ekli dosyalar

• fft104mm2120760.webp
    fft104mm2120760.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 59

nerde 7.5 kar bırakıyo, 7.5 bonservis 3.9 imza parası 2 de maaş verdik şimdiye kadar hadi maaşı sayma , 3.6 milyon kar yapmak için sneijder gibi adamı mı satacağız

İmza parasını daha vermedik.

Kamuyu Aydınlatma Platformu

Ayrıca futbolcuya ödenecek 3.900.000 EUR tutarındaki imza ücreti de 2013-2014'ten başlamak üzere 3 sezona eşit olarak paylaştırılarak ödenecektir.

Yinede satılmasın elbette.:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Carlinhosu hiç izlemedim ama videolardan göründüğü kadarıyla hücumcu bek savunması zayıf olabilir.Bence bize atletik,savunma yönü ağırlıklı, Eboue tarzı bek oyuncusu lazım.İşin hücum yönünü zaten rierada yapıyo.

Re: Transfer Nöbeti

Serdar Taşçı nın ben alınabileceğini pek sanmıyorum kendisi de istemez bence ligde melo-yekta, h.balta-carlinhos hatta eboue-sabri dönüşümlü olarak oynayabilirler

Nere istemiyor ya Şampiyonlar Liginde kosturuyor sanki her sezon.Kupa finalinde Bayern maçında izledim adam resmen robben i kitledi çok beğendim.

Tamam şimdi carlinhos aldık Gökhani alamazsak Melo mu yedek kalacak Carlinhos mu? Serdar Taşçı almamak ile resmen aptallik ettik.

Serdar Taşçı çok ağır bir adam ve kaçak oynuyor.Sağa sola aşırı gidiyor,ortayı boş bırakıyor.Ortada oldu da mı yavaş olduğu ortaya çıkıyor.Kanattan gelen ortalarda defansta Taşçı varsa büyük tehlike.Almanya Kupası finalinde Bayern'in attığı 3.goldeki gibi hataları sezon boyunca var Taşçı'nın.

çok istiyorsa versin 20 milyon , sneijder de ye bir heyecana yelken açtı burada ve henüz bekleneni veremediğini açıkladı , bunca olumlu açıklama yapıp 6 ayda kaçacak karaktere sahip bir adam gibi durmuyor hiç

15 + imza parası olacakmış:) bize yaptığı gibi.

ben olsam satmam zaten...

herkes biliyor dünya kupası var. carli-muslera-drogba-snejder-cjedjou-eboue gibi adamlar dünya kupasına gidecekler büyük ihtimalle. transfer yapmak isteyen varsa seneye gel diyeceksin..

hem hedeflerimize ulaşmak için- dengeyi bozmazsın hem daha fazla gelir elde edebilirsin..

ya git sneijder hic biryere gitmiyor

Carlinhos 2,5 alırsa Selçuk - Muslera - Burak'ın sözleşmelerine güzel iyileştirme yaparlar artık.

Nere istemiyor ya Şampiyonlar Liginde kosturuyor sanki her sezon.Kupa finalinde Bayern maçında izledim adam resmen robben i kitledi çok beğendim.

Her sene konuşuluyor ya biz alıyoruz ya fener ama bir türlü alınmıyor bence adamın kendisinde sıkıntı var diye düşünüyorum gelmek isteseydi geçen senelerde illa bir takım alırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt