Kubilay Ankara
Kırmızı Üye
- 20 Ağustos 2011
- 2.409
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu Emre kılınç nasıl oyuncudur izleyen var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aziz kaldığı sürece biz şampiyonuz
kadromuzda sneijder gibi bir adam var seneye silip süpürecez rahat olun
Bir soru daha soruyorum fener konusu acti biride adamlar heryere yabanci bakiyolar ellerinde 9 yabanci var sol bek forvet alackalar diyolar 11 oluyor fener neden 6+2+2 yi desteklemiyor anlamiyorum ?
Bordo'nun sol beki Galatasaray benle ilgileniyor demiş Carlinhos'tan iyi midir sizce?
Bir soru daha soruyorum fener konusu acti biride adamlar heryere yabanci bakiyolar ellerinde 9 yabanci var sol bek forvet alackalar diyolar 11 oluyor fener neden 6+2+2 yi desteklemiyor anlamiyorum ?
aynen katılıyorum yalnız sneyder satılacak gibi duruyor sanki
Ben Kapa bakarim![]()
en azından tanıdığımız izlediğimiz adam . Carlinhos necidir belli değil
Haluk YÜREKLİ @Haluk_Yurekli42 snAdamlar iyi beyler @365G24Scom tebrik etmek lazım Carlinhos olursa !
Tatlıdır benim yorumlarım,Allah aşkına Erman ve Carlinhos mu bu takıma seviye atlatacak artı ne katabilir bu adamlar az çok bilgim var ikisi hakkında da göz var nizam var şampiyon ve şampiyonlar liginde yarı final,final hedefleyen bir takımın transferleri bunlar mı olmalı
türkiyede futbolu takip eden herkes ermanın nasıl futbolcu olduğunu bilir özellikle büyük maçlarda çok etkili bir adam
türkiyede futbolu takip eden herkes ermanın nasıl futbolcu olduğunu bilir özellikle büyük maçlarda çok etkili bir adam
Şu ana kadar alınan ve alındığı iddaa edilen adamlarla (carlinhos) bu takım seviye atlayamaz,yerinde sayar