Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

aynen katılıyorum yalnız sneyder satılacak gibi duruyor sanki

yarım sezon oynadı daha hemde aylarca top oynamadan ve katkısıda oldu hem içeride hem CL'de özellikle Karabük virajını onun golüyle döndük. Neden satılsın daha geleli 4-5 ay olmuş 3 senelik sözleşmesi var rahat olun daha çok izleyeceğiz onu parçalı formamızla inşallah.

Cevap: Transfer Nöbeti

savunmaya adam almak caiz midir hocam?

illa her transfer sezonu forvet istersiniz, yoksa size göre takim daha kötüye gider.

dany'nin yerine 1-2 seviye üstü chedjou geldi

sol bek yoktu takimda sol bek alindi

aydin-kazim-emrec'den daha iyi erman alindi

??????

hersey sirasiyla yapilir..

Forvet istediğimi nasıl ve nerden çıkardın bi izah eder misin ?

carlinhosda gelirse bu yabancı olayını nasıl yapacağız...valla içinden çıkım hale geldi...bu arada bu carlinhosu 2 yıldır istiyoruz boş değildir herhalde...

yarım sezon oynadı daha hemde aylarca top oynamadan ve katkısıda oldu hem içeride hem CL'de özellikle Karabük virajını onun golüyle döndük. Neden satılsın daha geleli 4-5 ay olmuş 3 senelik sözleşmesi var rahat olun daha çok izleyeceğiz onu parçalı formamızla inşallah.

sanki ben hemen satalım dedim ama bu gidişle öyle görünüyor

Cevap: Transfer Nöbeti

Neresini begenmiyorsunuz ? Erman direkt ilk 11 için alınmadı ki suan takımdaki yedeklere bi bak içlerinde erman gibi bir adam var mı ? Carlinhos brezilya liginde oynayan en iyi sol bek şuan da o konudada rahat olabilirsin yada bosver olma transfer şampiyonu olak dimi biz ? çok güzel aynen devam böyle daha akıllanmamışız

Siz çok akıllanmışız böyle devam edin ama şampiyonluk sarhoşluğundasınız söyliyim.Bu takım geçen sene ligde iyi futbol falan oynamadı.Rakibimiz olmadığı için bu kadar rahat şampiyon olduk.Üst seviye transfer istemek her taraftar gibi benim de hakkım illa isimli olması gerekmez gelecek vaadeden oyuncu alınsın ona da kabulum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt