Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Siz çok akıllanmışız böyle devam edin ama şampiyonluk sarhoşluğundasınız söyliyim.Bu takım geçen sene ligde iyi futbol falan oynamadı.Rakibimiz olmadığı için bu kadar rahat şampiyon olduk.Üst seviye transfer istemek her taraftar gibi benim de hakkım illa isimli olması gerekmez gelecek vaadeden oyuncu alınsın ona da kabulum

Daha transfer dönemi bitti mi ? Nani gelince ne diyeceksin bu sefer neden genç oyuncularmı alınmadı dıyeceksın onada cevabım var emre kılınç alındı okay yokuşlu yolda ;)

Daha transfer dönemi bitti mi ? Nani gelince ne diyeceksin bu sefer neden genç oyuncularmı alınmadı dıyeceksın onada cevabım var emre kılınç alındı okay yokuşlu yolda ;)

İnşallah bu genç oyuncular alınır şimdilik susuyorum Galatasaray için hayırlısı olsun

Galatasaray'ın defansın soluna yapacağı takviye için listesinde olduğu iddia edilen Jeremy Mathieu, kendisi ile Barça'nın ilgilenmesinin büyük bir fırsat olduğunu belirtti.

İşte bunların hepsi yaşlı ve gereksiz. Barcelona bu işi bilmiyor. Biz forumcular Barcelonadan daha iyiyiz futbol bilgisi konusunda. Solbek dediğin adam kısa boylu olur. :lol:

İnşallah bu genç oyuncular alınır şimdilik susuyorum Galatasaray için hayırlısı olsun

Merak etme güzel kardesım arkana yaslan ve keyfini sür fener istedigi kadar transfer yapsın onların sonu belli bu ligde artık bizi kimse durduramaz ister erman gelsin ister ahmet mehmet...

Cardazo ile Sow tartişılmaz en iyi ikili olurlar.

Drogba Burak ikilisinden iyi ikili bence dünyada bile cok az. Kendi oyuncularimizin degerini bilelim.

Burak resmen bir gol makinesi. Türk diye en ufak eksigini bulmaya calisiyoruz ama bence müthis bir forvet. Burak atar diyorsun yani.

Fenerbahçe 2009'da Brezilya dışına çıkmayan Andre Santos'u 26 yaşındayken 5 milyona transfer etmiş.Biz de 4 sene sonra Brezilya dışına çıkmayan Carlinhos'u 26 yaşında 4.4 milyona alıyoruz.İkisi de Brezilya milli takımında oynamış(Santos daha çok oynamış o ayrı).Çok benziyor özellikleri.Bakalım oyunu nasıl olacak Çarli'nin

Kabiz olmus Aziz :D
ya fenerde para olsa basket takimi fibadan ceza yemezdi. büyü maliyetli oyuncular almalari mümkün degil bence. ferit sahenk bilme ordan burdan paralari toplayarak futbolcu ala biliyorlar simdilik bence. seneye finazal fair play devreye girdikden sonra bu is adamlarida yardim edemezler böyle kolay kolay.

sowu salla cardozo klas golcü alabilirlerse cok fena olur. büyük transfer olur

holmen cardozo bruno sol bek yabancı olacak hani bunlar yabancı sınırlaması devam etsın dıyorlardı noldu la ?

Yobo,Bruno,Meireles,Kuyt,Krasic,Stoch,Webo,Sow,Cristian,sol bek şuan bıle 10 yabancı var ne yapmaya calısıyo fener anlamadım gitti valla..

Cardazo ile Sow tartişılmaz en iyi ikili olurlar.

nerde en iyi ikili olurlar ?! ligdemi :SS: cardazo yu biraz fazla abartiyoruz bence. adam 31 yasina gelmis daha hic bir büyük kulübe transferi gerceklesmedi simdiye kadar. cok agir oyuncu. ceza ici forveti resmen ki ben bu tür forvetlerin pek is yapacagini uzun vadede zanetmiyorum .

ja jardel gibi olursun her atigin gol olur o zaman baska. cardazo x 3 = jardel ...bence :)

Fenerbahçe 2009'da Brezilya dışına çıkmayan Andre Santos'u 26 yaşındayken 5 milyona transfer etmiş.Biz de 4 sene sonra Brezilya dışına çıkmayan Carlinhos'u 26 yaşında 4.4 milyona alıyoruz.İkisi de Brezilya milli takımında oynamış(Santos daha çok oynamış o ayrı).Çok benziyor özellikleri.Bakalım oyunu nasıl olacak Çarli'nin

çarli kim nedir ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt