Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

carlinhos-chedjou-erman bu sene için yeter bize tabi melo kalmak şartıyla. meloyu açıklayın başka bişey istemiyorum...

Kötü olmuş. Sağda yorumsuz Hamit, solda ne idüğü belirsiz Fray(?). 20 dakika kadar izlediğimiz bir oyuncuyu direk 11'e koymak iyi midir sizce? EPL takip ediyorsanız bir şey diyemem tabi.

fray bos adam degil, sezon oncesi kampina katilirsa iyi olur baya potansiyelli bi adam. hamit'i mecburen yazmak durumundayiz aydin da olur.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Brezilya'dan kargo geldi mi?

her gün farkli farkli seyler yazip duruyorsun, senin kadar kadro ile oynayan bir baskasi yoktur eminim. daha dün 3-5-2 sisteminde sagda hamit solda carlinhos oynuyordu. simdi de drogba'yi kesmissin.

teknik direktorler de oyledir murhan gunde 300 kadro yaparlar. biz de sanal teknik direktoruz

Carlinhos bitti havası var herkeste ? Bende Chedjou'dan emin olamıyorum. Hergün haber çıkıyor. Lille şunu dedi. Lille böyle yaptı diye.

Arkadaşlar Arda fenerin yıllık 7 milyonluk teklifini kabul ettiği yönünde ciddi duyumlar aldım doğruysa Allah haram zıkkım etsin ona verdiğimiz emekleri.

fray bos adam degil, sezon oncesi kampina katilirsa iyi olur baya potansiyelli bi adam. hamit'i mecburen yazmak durumundayiz aydin da olur.

Bu sezon bütün turnuvalar dahil 21 maça çıkmış, 12'sinde oyuna sonradan girip 7'sinde oyundan alınmış. PL'de de oynamadığı için takip edemedim ama sadece istatistiklerine bakarak bile henüz hazır olmadığı anlaşılabilir.

Hem Jem'in, hem de Kerim'in biraz daha pişmesi gerek diyorum ben. Her ne kadar EPL ve ligimizin şartları çok farklı olsa da.

Takıma yerli oyuncu şart artık kerim frei jem karacan alınmalı.sag bek'ede şeneri alalım stoper de aykut demırı alak dany gönderek yabancı sınırlamasından kurtuluruz hem danyi iyi bi fiyata okutabiliriz :D

GÜNDEMİ SARSACAK İDDİA

Bu sezonda adı Liverpool ve Chelsea gibi bir çok devle sıkça anılan Arda için hocası Diego Simeone ve Atletico yönetimi yıldız oyuncunun hiçbir şekilde başka bir takıma satılmasının gündemde olmadığını açıklamıştı. Ancak Fanatik gazetesi yazarlarından ve Galatasaraylığıyla da bilinen Yalçın Dümer transfer gündemini sarsacak bir iddia bulundu.

UMRE DÖNÜŞÜ İMZAYI ATACAK

Yalçın Dümer yaptığı açıklamada, yüzde yüz doğru bir istihbarat olduğunu ve Arda Turan'a yakın bir isimden aldığı bilgiye göre Arda'nın yakın zamanda umreye gideceğini ve umre dönüşünde Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'ye imzayı atacağını söyledi.

Dümer, bu olayın aile arasında da konuşulduğunu ve transferin uygun görüldüğünü açıkladı.

* * *

:lol:

Bu sezon bütün turnuvalar dahil 21 maça çıkmış, 12'sinde oyuna sonradan girip 7'sinde oyundan alınmış. PL'de de oynamadığı için takip edemedim ama sadece istatistiklerine bakarak bile henüz hazır olmadığı anlaşılabilir.

Hem Jem'in, hem de Kerim'in biraz daha pişmesi gerek diyorum ben. Her ne kadar EPL ve ligimizin şartları çok farklı olsa da.

izledim abi ii adam iste bu ligdeki cogu yerli kanattan iyi en azindan. ki baya potansiyelli yani bir turk'e gore.

GÜNDEMİ SARSACAK İDDİA

Bu sezonda adı Liverpool ve Chelsea gibi bir çok devle sıkça anılan Arda için hocası Diego Simeone ve Atletico yönetimi yıldız oyuncunun hiçbir şekilde başka bir takıma satılmasının gündemde olmadığını açıklamıştı. Ancak Fanatik gazetesi yazarlarından ve Galatasaraylığıyla da bilinen Yalçın Dümer transfer gündemini sarsacak bir iddia bulundu.

Yalçın Dümer yaptığı açıklamada, yüzde yüz doğru bir istihbarat olduğunu ve Arda Turan'a yakın bir isimden aldığı bilgiye göre Arda'nın yakın zamanda umreye gideceğini ve umre dönüşünde Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'ye imzayı atacağını söyledi.

Dümer, bu olayın aile arasında da konuşulduğunu ve transferin uygun görüldüğünü açıkladı.

* * *

Önce imzayı atsın sonra umreye gitsin bari o imzanın lekesini anca umre temizler

GÜNDEMİ SARSACAK İDDİA

* * *

İnanması zor ama bu haber doğru ! Bende sağlam yerden duydum yazıklar olsun

sneijder bütün işi bozuyor. gerek kanatlı sistem açısından gerekse ybanacı sınırı açısından. sneijderi koysan ya kanatsız oynayacaksın, kanatlı sisteme geçeceksen tek forvet. problem adam oldu çıktı.

şu yabancı sınırı olmasa...

sneijder bütün işi bozuyor. gerek kanatlı sistem açısından gerekse ybanacı sınırı açısından. sneijderi koysan ya kanatsız oynayacaksın, kanatlı sisteme geçeceksen tek forvet. problem adam oldu çıktı.

şu yabancı sınırı olmasa...

gokhan ınlerı alıp tek forvet oynarım daha ıyı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt