Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjkyi bayı almış ama büyük hata yaptılar nedeni ise ba'nın almeidadan tek farkı bitiriciliği bjk eğer akıllı olsaydı atletik adam alırdı gollerinin hemen hepsi kontradan örneğin gyanı alsalar çok daha yaralı olurdu

Emre Eskisehir'de bir senede 3 gol 5 asist yapsa seneye gidersin 7 milyondan acarlar kapıyı.Anadolu kulüplerine özellikle cakal kulüplere böyle kozlar verilmemeli.Aslında 2 milyona gidip Sener'i alacaktın.O da kactı.Kim ilgileniyor bizim yerli transferlerle acaba.Rezalet isliyor.

O rakama ulaşsin 10 isterler 10 emin ol renktas

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

bjkyi bayı almış ama büyük hata yaptılar nedeni ise ba'nın almeidadan tek farkı bitiriciliği bjk eğer akıllı olsaydı atletik adam alırdı gollerinin hemen hepsi kontradan örneğin gyanı alsalar çok daha yaralı olurdu

Onlar icin en uygunu Mitrioğluydu. Banin en büyük özelliği savunma arkasina kosulari. Tek forvet Bayla kontra takimi olurlar.

İstediğim tek yerli oyuncu Tolgay. Tarik, İshak gibi oyunculara o paralari vermektense, Amrabatida satarim, üzerine koyarim, gider Cerciyi alirim. Kanat ve forvette oynayabilir.Turkiye Liginde cok ciddi fark yaratir.

İlla takasla olucaksa bu iş Ontiveiro ( kiralık ) , Baytar ve cüzi bi miktar para ile olabilir.. Çamdal transferi için söylüyorum

Sent from my iPad using Tapatalk

Onlar icin en uygunu Mitrioğluydu. Banin en büyük özelliği savunma arkasina kosulari. Tek forvet Bayla kontra takimi olurlar.

İstediğim tek yerli oyuncu Tolgay. Tarik, İshak gibi oyunculara o paralari vermektense, Amrabatida satarim, üzerine koyarim, gider Cerciyi alirim. Kanat ve forvette oynayabilir.

yanılıyorsun ben banın hiç savunma arkasına koşuyla gol attığnı görmedim ba hızlı bir oyuncu değil daha çok sırtı dönük oynayan fiziğini kullanan bir oyuncu almeidadan tek farkı son vuruşları adam chelseade eto ve torres gibi formsuzlar olmasına rağmen 3.forvetti çok büyük oyuncu değil

Emre Eskisehir'de bir senede 3 gol 5 asist yapsa seneye gidersin 7 milyondan acarlar kapıyı.Anadolu kulüplerine özellikle cakal kulüplere böyle kozlar verilmemeli.Aslında 2 milyona gidip Sener'i alacaktın.O da kactı.Kim ilgileniyor bizim yerli transferlerle acaba.Rezalet isliyor.

Biz Emre'nin bizim seviyemizde ne yapamadığını gördük , hiçbir zaman istenilen seviyede olamadı , olacak gibi de değil..

Her kamp dönemi hırslanıp , küçük takımlara şov yapıp , koca sezon orda burda takılıyor.

Emre'nin oynadığı kulüp Eskişehir veya diğer anadolu kulüplerinden biri olsa , talip olduğumuzda en az 4 milyon € isterlerdi

Vaybe şikeciler şak maka demba ba yı alıyor. İyi transfer. Forvet transferi yapmassak işimiz çok zor.

hamit iyi sağ bek olur bizim almamız gereken forvet lavezii olsa keşke olmadı balo bize forvet lazım başkan almeida sakın alma alırsan ayvayı yeriz

İlla takasla olucaksa bu iş Ontiveiro ( kiralık ) , Baytar ve cüzi bi miktar para ile olabilir.. Çamdal transferi için söylüyorum

ontivero oraya gitmemeli eğer gelecek görüyorsak isteyen italyanlara verilmeli 2.lig takımında bile esesden fazla gelişir.

Eskişehirspor ilk olarak Tarık Çamdal için ‘3.5 milyon Euro + Umut Bulut’ takasını sundu

deniyor.

Ben kabul ederdim bu takası .

Umut'un yerine genç Muhammet Demir gibi biri veya yabancı gurbetçi'de yedek bekleyebilir , yabancı forvet alacaksak.

Hamit sağ açık bile yeterince ağır , 30 yaşında 2 sakatlık atlatmış adamdan sağ bekte hızlı olup git gel yapmasını mı beklicez?

Biz Emre'nin bizim seviyemizde ne yapamadığını gördük , hiçbir zaman istenilen seviyede olamadı , olacak gibi de değil..

Her kamp dönemi hırslanıp , küçük takımlara şov yapıp , koca sezon orda burda takılıyor.

Emre iyi bir futbolcu bunu tartısmam.Zaman zaman sacma sapan hareketler yapıyor orası ayrı.Mesela bir Elazıg deplasmanında sacma sapan bir yerde ve zamanda faul yapmıstı,Terim'de küfürü basmıstı,net anımsıyorum.Ama ilk sampiyon oldugumuz sene Terim'le gayet max verim vermisti.Sol icte oynuyordu,yer yer kanat oynuyordu.Besiktas'a Aybaba'lı bir dönemde attıgı güzel bir gol var,anımsıyorum.Sonra gece alemlere daldıgı,kendine iyi bakmadıgı konusuluyordu ondan sonra Terim kesmeye baslamıstı zaten.Topculugunda bir sıkıntı yok.Yası da henüz cok genc,23.Ama kafa yapısı sıkıntılı kanımca.Almeira istiyor diyorlardı.Gidecekse yurt dısına gitsin.Oguzhan var.Ben esas ondan cok umutluyum.

ontivero oraya gitmemeli eğer gelecek görüyorsak isteyen italyanlara verilmeli 2.lig takımında bile esesden fazla gelişir.

Olabilir.. Tek istediğim şey Ontiveiro' nun iyi bi uere kiralanıp gelişimini yakından takip etmeleri.. İçimden bi ses eğer yollarsak bu çocuğu şimdiden ileride pişman oluruz gibime geliyor

Gaziantepspor Gökhan Zan'ı istiyor.

Gökhan Zan >>>>>>>><<<<<<< Muhammet Demir

Eskişehir

Tarık Camdal >>>>>>><<<<<<< Umut Bulut + 3M

Otuz yaş üstü iki adamı verip 2 tane pırıl pırıl potansiyel genç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt