Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paraları çöpe atacağımıza doria gibi bi adam alsak sırtımız yere gelmezdi .. 20m diyceksiniz şimdi devre arasından beri ne kadar harcadık bilen varmı ? Ayrıca böyle oyuncular almazsak nasıl kalıcı olucaz CL de ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dorianin Brezilya Liginde 3-4 macini izledim, cok fazla hata yapiyor, Avrupa icin henüz hazir degil.

Dorianin gercekten üst düzey potansiyeli var.Coğu büyük takim 2-3 yildir gelisimini izliyor. Yeni Nesta deniyordu.

Doriayi alacak takimin stoperinde Silva falan olacak, Doriayi yetistirecek, Doriayi yavas yavas ilk11e monte edecekler. Yoksa biz alip, Tarik ve İshakin bek olduğu takimda ilk11de oynatirsak, sonuc hüsran olur.

Dorianin Brezilya Liginde 3-4 macini izledim, cok fazla hata yapiyor, Avrupa icin henüz hazir degil.

Dorianin gercekten üst düzey potansiyeli var.Coğu büyük takim 2-3 yildir gelisimini izliyor. Yeni Nesta deniyordu.

Doriayi alacak takimin stoperinde Silva falan olacak, Doriayi yetistirecek, Doriayi yavas yavas ilk11e monte edecekler. Yoksa biz alip, Tarik ve İshakin bek olduğu takimda ilk11de oynatirsak, sonuc hüsran olur.

Birkez de biz alalım böyle oyuncu seneye porto alır 40-50 ye satarlar kesin..

Wenger bile bizim taraftar kadar genç oyuncu fetişisti değildir. Tamam abi biz de destekliyoruz genç oyuncu alınmasını da Bruma'nın bile adam gibi şans bulacağı meçhul iken daha fazla genç yabancıyı neremizde oynatacağız acaba?

Şu erayla sözleşme yenilendi haberi okuduğumdan beri herşeyden soğudum .. Ben maaşımın yarısını verip istanbula maça gidicem sen ona o kadar maaş vericeksin o sözleşmede kimin imzası varsa hakkım haram olsun yazıklar olsun!!!

Nani nin satilma durumu varmis..

5+3+1 :mad:

Coğu kisi Pirlodan bahsediyor ama Juventusta kalir Pirlo. Milanda Allegri, yönetimin her istediğine evet diyen biriydi. Pirlonun gönderilmesi yönetim karari.

Napolinin oyun plani, rakip ön liberolara pres yapip, önde basip, kenarlara dikine oynayan oyunculari kullanarak, oyunu genisleterek, Higuaine bos alan yaratmak ve 2li 3lü kombinasyonlar üzerine kurulu. İnler, Higuain arasindaki mesafeyi daraltip, sahayi enlemesine kullaninca, savunmanin arkasina atilan cogu ara pasi bu sayede pozisyona dönüsüyor. Bu baskiyi en iyi sekilde yapan, topu en iyi kullanan ön liberolari İnler. Ön liberolarindan diğer 2sini satacaklar. Oraya transferde yaparlar. Jorginho bekleneni pek veremedi. Ek olarak, inler Benitezin favori oyuncularindan birisi.

Mutlu olun beyler biraz. Dünya çapında kalecimiz var mı? var. Çok iyi bir sol bekimiz var mı? Bence var. DK'da gördük Melo'nun ne kadar büyük olduğunu. Mourinho'nun deyimiyle gezegenin en iyi 3 on numarasından biri bizde mi? Evet. Bruma gibi süper yıldız adayımız var mı? Var.

Bunlara ek olarak en iyi 10 Türk oyuncu arasında kesinlikle sayılabilecek Selçuk,Burak, Semih, Olcan ve hatta Hamit gibi oyuncular var mı? var. Biraz sakin olalım kadro konusunda. eksik bölgeler de tamamlanır.

Nani nin satilma durumu varmis..

5+3+1 :mad:

-------------muslera---------------

veysel/ hamit-----semih----türk-----telles

------------melo-----selçuk---------

nani------------sınayder--------olcan

------------------burak----------------

Veya telles yerine yabancı stoper, solada türk bek olabilir.

Koray Altinay iyi, fiyati uygunsa alalim. Tarik'tan cok daha iyi savunma yapar en azindan.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=j3xHV7HKk9U[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=z2tnLGtdCZA[/media]

Su Nonda gibi rotasyon golcusu bulsak ve bizim Bruma miz da Keita gibi katki verse harika olur :D

ben bu maçın gollerini dün gibi hatırlıyorum ne zaman geçti 5 sene :D

Sabri geri gelecek belki.

Anti sabriciler hazırlıklı olsun. Uyarmadık demeyin sonra :DD

Ha kaynak emir sarıgül.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt