Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emir Sarıgül sabrinin belki takıma geri dönebileceği sinyallerini vermiş bu saatten sonra öyle birşey olursa büyük hata olur.Sabriyle prandellinin arası hiç bir zaman iyi olmaz takım içi huzursuzluk çıkarabilir.

Öyle şey olmaz zaten, geri dönüş falan.

Emir'den yardım istemiştir belki Sabri, o da taraftarla arasını bozmamak, oyalamak için öyle birşey demiştir en fazla. (twitter'dan 2893298329832 tane mesaj atmıştır sabri fanatikleri)

Töre'yi ben de çok istiyorum ama maliyetli buluyorlar herhalde.

Yok mesele para değildir, medyanın töre üzerine oynadığı oyunlar neticesinde soğuduk adamdan. Bu arada toreyle ilgili çıkan yalan haberlerin arkasında fikooooooooo yoksa ben de kuşum.

Gokhan gonul haberi bile yok, forumdan birisi dalgasina ismini atti ortaya, gokhan da gokhan gidiyor konu. Gelmesi mümkün olmayan bir adamdan bahsediyoruz. Acaba bir forum geyiği var da benim mi haberim yok ki bu konuda. :-)

Evet, uzaktan şut çekiyor, onun dışında Yiğit Gökoğlan gibi tesadüf/dağınık oyun tarzı var, tutarsa çalımlar, ortalar...

Ama haklı adamlar, Tarık 5'se, Yasin de 5, İshak ta 5, hatta Hürriyet falan bile 5 olacak.

Meblağı görünce çok güldüm.Sayı saymasını bilmiyor .........ler.

Besiktas'ın forvet hattı Besiktas'a 2 beden büyük.Demba ba,Pektemek,Tosun.Sismanoglu.Gayet makul isimler.

Besiktas seneler sonra iyi transfer yapti, biz de iyi yabanci forvet almaliyiz herseyi Burak'a emanet edersek çok zor sezon bizi bekliyor

Gönül haberinin kaynağını merak edip baktım göz ardı ettiğim bir uyeymis troll

feneve şemsuyeli güvünler aziz şemsuyemu avdum bekvıyorum diye açıklama yapmış:):):))

BVB'den müthiş bir transfer yine : Matthias Ginter.

O değil an itibariyle Beşiktaş'ın forvet hattı bizden iyi gerçekten ;

Demba Ba , Cenk Tosun , Mustafa Pektemek üstüne birde Ömer Şişmanoğlu var.,

Bizim ; Burak Yılmaz , Umut Bulut , Berk İsmail Ünsal.

Seydou Doumbia'yı getirmek farz oldu gibi basalım gerekli ücreti bir yıllık sözleşmesi kalan bu reisi kazandıralım takıma. :) @Barış Çetiner :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt