Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volkanın karakter kıstası kendisi olduğundan normal

aklı sıra burakla olcana laf çakıyor ayu

Çeptalk

Ayı Volkan en karakterli yerli futbolcular bizde diyo.......

Fena kadroları yok ama saka maka baya yaslı bunların kadrosu.Yas ortalaması kac acaba merak ettim.Emre 34,Volkan 33,Gönül 30,Alves 33,Egemen 32,Kuyt 34.Buna ragmen fizik olarak cok iyiydiler gecen sene.

O paraların oyuncusu mu ikiside Hayır. Alper fena oyuncu değil ama görüşüm büyük takım oyuncusu şu aşamada değil.

Kardeş o paraların oyuncusu olup olmadığı ayrı mesele ama Yabancı kontenjanında iyi futbolcu.Büyük takım oyuncusu konusunda ne oynadıgı belli olmayan futbolcular hem bizde hem Fenerde Hem Bjk de forma giydi.Mesela bizim orta sahamızda şahsi görüşüm Furkan Özçal dışında Melo ve Selçuk İnan ı kesecek oyuncu var mı?Bjk de banko oynayan Veli Kavlak ve Atiba mı?Alper Potuk mu?Bence Alper.Amacım Alper Potuk u övmek değil ama her futbolcuya burun kıvırmamak gerekiyor.

hajrovic ve endoğandan gelecek haberleri sabırsızlıkla bekliyorum

Çeptalk

Ya hala sağ beke yabancı isim yazanlar var neyin kafası bu kim yedek kalacak Sneijder mi Melo mu?

Kardeş o paraların oyuncusu olup olmadığı ayrı mesele ama Yabancı kontenjanında iyi futbolcu.Büyük takım oyuncusu konusunda ne oynadıgı belli olmayan futbolcular hem bizde hem Fenerde Hem Bjk de forma giydi.Mesela bizim orta sahamızda şahsi görüşüm Furkan Özçal dışında Melo ve Selçuk İnan ı kesecek oyuncu var mı?Bjk de banko oynayan Veli Kavlak ve Atiba mı?Alper Potuk mu?Bence Alper.Amacım Alper Potuk u övmek değil ama her futbolcuya burun kıvırmamak gerekiyor.

Geçen sene fenere hiç bi katkı yapmadı. Fena oyuncu değil bakalım bu sene ne yapacak. Bu sene fikirlerimiz nihailenir.

Çalım yedikten sonra kovalama hususunda başarılı yakaladiktan sonra bir daha çalım yeme özelinde ise üstüne yok bu memlekette :)

calım yemesi karsısındakine göre değişir , mesela karsısında burak yılmaz , umut olsa onlarla top diye oynar ama yetenekli ve ayağına hakim birisi gelirse min 2 kere calım yer

Beyler dun usenmedim ligtv sitesinden trabzonun gecen sezonki maclarin özetlerini özledim.. Ve diyorum ki Olcan lavezzi falan diyosunuzda hepsinden iyi performans sergileyecek.. O adama nolmus oyle.. Adama attigi gollere sevinmiyo bile.. Bu ne la ben bunu kicimla atarim der gibi :) Zamaniniz varsa acin izleyin çok keyif alirsiniz diğer videolardan iyi.. Ayrıca yusufta çok sağlam eleman

Olcan----henrique---yusuf

Dagitmis resmen

calım yemesi karsısındakine göre değişir , mesela karsısında burak yılmaz , umut olsa onlarla top diye oynar ama yetenekli ve ayağına hakim birisi gelirse min 2 kere calım yer

Burak ve Umut un kanatlar da içeri kat eden dahil oynatilmamasi gerektiğinin tek nedeni çalım atma özelliklerinin olmaması. Danny çalım yememesi normal ikisindende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt