Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birhan hangi mevkiide oynuyor?

ortasaha ve geleceğin en iyilerinden olacak.fatih terim de çıkarıyodu antrenmanlara.bi de doğuşcan incedere var.ardadan sonra iyi gelecektir herkese.ama onun daha zamanı var.

berk yıldızsa bi çıkış yapsa onu konuşur herkes.

O kadar genc var yahu sunlardan 2-3 tanesi bile tutsa cok rahatlariz.

Gesendet von meinem LG G3

galatasaray-%C4%B1n-transfer-tahtas%C4%B1_172197.jpg

Bu foto'yu hala unutmadim...

Elia,Forlan,Podolski,Benayoun :( :D bunlardan kimse gelmedi :D

beyler endoğan kaan sinan umut g oğuzhan çok gencimiz var ama ben sinan gümüşten çok ümitliyim 2 sene sonra banko oynar böyle gelişmeye devam ederse

+3 için Niasse biçilmiş kaftan. Gomis olmadı bari Niasse olsun. Bu arada şu sponsor işi ne oldu ya çıldıracağım artık

Galatasaray ve Fenerbahce sponsor bulmuyor, iste Türk Liginin marka degeri. ..:redface:

Yüzde 40a yakin pazar payina sahip, Dünyanin en değerli 16.futbol takimi, marka değeri ve popularitesi dünyada ligdeki rakiplerinin kat kat fazlasi Galatasaray mi sponsor bulamayacak? Hic komik degil.

Sponsorluk görüsmeleri 1 günde bitmiyor. Haftalar, bazen aylar sürebiliyor.

trabzonspor'dan aldığımız adamlardan hep ilk sezon müthiş verim aldık sonra bizim kulüpteki rahatlığa ayak uydurup formları düştü ertesi sezon çok ilginç gerçekten olcan bu yıl anasını ağlatır ortalığın onun için, birde ben furkan özçalı merak ediyorum antreman fotolarında hiç yok kampta değilmi bu kesin?

Ontivero'dan sonra eboue ve dany'de gidecek olursa 1 yabanci alma hakkimiz var oda yedek forvet olur yani almeida

2 3 genc almıyorlar mı şöyle çöplerden tam bize göre transfer hayret büyüksün başkan

trabzonspor'dan aldığımız adamlardan hep ilk sezon müthiş verim aldık sonra bizim kulüpteki rahatlığa ayak uydurup formları düştü ertesi sezon çok ilginç gerçekten olcan bu yıl anasını ağlatır ortalığın onun için, birde ben furkan özçalı merak ediyorum antreman fotolarında hiç yok kampta değilmi bu kesin?

kampta furkan

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt