Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan Bolat 'ın ligdeki 14 maçının özetine baktım 23 gol yemiş 2 tane büyük hata yapmış bazı kurtarışları da var bence takımın kötü gidişatına göre iyi iş çıkarmış.Bizim yedek için yeterlidir bana göre.

Kayseri 2. Yarının ilk 5 maçından sonra kafada bitirdi olayı zaten. Sonuçta bu Sinan a da yansımamasi mümkün değil . Kayseri performansı yanıltıcı olur Sinan i degerlendirmek için.

Alex Telles,Brezilya'lılar tarafından 2018'de ki dünya kupasının aday kadroya çağrılması gerektiğini söylüyorlar.Anket yapmışlar Alex Telles 78 bin oy almış.Yanlız dikkatimi çekti aday kadroda Doria yok.Halbuki olması lazımdı.Çok iyi stoper.

Yekta adina sevindim. Gecen sezon ikinci yarinin gizli kahramanlarindan biri. :encouragement:

Ise yarayan nadir türklerden biri bence.

nicolas-gaitan-hairstyle1.jpg

Çaktırmayın ama altıma sıçtım

Yekta'nın 500.000 euro ücreti düşüktü zam yapmak gerekiyordu maaş dengeleri açısından.

Bu yabancı sınırında gayet iyi bir yedek...

aga dengeleri sağlıcam diye herkese zam yapıp duruyoruz kimse kalmıcak zam almayan :) ha yekta maaşlara bakınca bunu hakediyo da böyle böyle herkes zam alacak :D

Selçuk Burak Semih Eray Hakan Yekta iç transferde iyi gidiyoruz iyi.

Sıradaki iç transfer Sneijder olur inşallah.

Yalnız verdikçe veriyoruz maaşları ama giden oyuncuların paralarını falan düşünürsek normal.

Fakat maliyet yine aynı olacak keşke biraz transfer bütçesine ayırsaydık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt