Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gay fb ye özel göğüs kalıp yaptırmışlar.

tanıtımı yapmaları da çok normal.

Almeida gelecek gibi duruyor ekstra bir forvet çıkmazsa. Anlaşmışız bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sponsor bulup bulamadıklarını bilmem de , reklamsız forma daha bir güzel duruyor.. Keşke bizde almasak göğüs reklamı...

10522838_324467864395583_1009708169_n.jpg

Stoper transferine değinen Beşiktaş İkinci Başkanı Çebi, "5+3 yabancı kuralı nedeniyle bazı yerlere istediğiniz isimleri alamıyorsunuz. Yabancı kontenjanı nedeniyle daha seçiçi oluyorsunuz. Stoper transferinden vazgeçmedik. Ama olmayabilir de..." şeklinde konuştu.

Ya bunlar neyin kafasını yaşıyor ? Sen değil miydin 5+0+3 diye ağlayıp, planlarımızı buna göre yaptık diyen.

Utanmadan böyle konuşuyorlar ya bir de.

Çıkıp desene adam gibi Galatasaray arayı açmasın diye 5 yabancı istedik, helal olsun diyim.

Valla çok iyi plan yapmışsınız.

Töre'yi alsak şunlara iyi kapak olacak ta, istemiyor bizimkiler o mafya muhabbetlerinden ve Olcan'a 4 verdikten sonra belli ki.

Stoper transferine değinen Beşiktaş İkinci Başkanı Çebi, "5+3 yabancı kuralı nedeniyle bazı yerlere istediğiniz isimleri alamıyorsunuz. Yabancı kontenjanı nedeniyle daha seçiçi oluyorsunuz. Stoper transferinden vazgeçmedik. Ama olmayabilir de..." şeklinde konuştu.

Ya bunlar neyin kafasını yaşıyor ? Siz değil miydiniz 5+0+3 diye ağlayıp, planlarımızı buna göre yaptık diyen.

Utanmadan böyle konuşuyorlar ya bir de.

Çıkıp desene adam gibi Galatasaray arayı açmasın diye 5 yabancı istedik, helal olsun diyim.

Illa kendilerine kufur ettirecek serefsizler.

Beşiktaş'ın Gökhan Töre'nin bonservisine aldığına dair bir - iki çok ses getirmeyen ve adı duyulmamış kaynakta haberi var ama ne olur bilinmez.

Ben sanmıyorum alabileceklerini orası ayrı.

Beşiktaş'ın Gökhan Töre'nin bonservisine aldığına dair bir - iki çok ses getirmeyen ve adı duyulmamış kaynakta haberi var ama ne olur bilinmez.

Ben sanmıyorum alabileceklerini orası ayrı.

Başka isteyeni olmadığı için ciddi şekilde, alabilirler, en kötü kiralarlar zaten.

Rusya'da kalmak istemiyor Gökhan belli ki.

Sonuçta Demba Ba transferinin de kaynağının bir iş adamı olduğu konuşuluyor. Gökhan'a paraları vardır.

bjk başkanı ve yöneticileri aysal başkanın yaptığı tüm hamle konuşmalarını kopyalıyorlar az çok benzer çekilde.

Şimdi riske girip yatırım yapacaklar futbolculara belli ki.

Bence Galatasaray ve fener varken bu ligde boşa bukadar yatırım yapıyorlar.

Her yönden geriderler, taraftar sayısı olsun, stad olsun veya prestij olsun.

Feda derler ilerde yine

Gokhan Tore Besiktasta 4 milyona Bonservisini almislar Besiktas yine patlatti bombayi Gökhan Töre iyi kanatti.

BJK Tore'nin bonservisini 4.250'ye almis diyorlar. Eger dogruysa simdiden 10 milyon butcelerini bitirdiler, Lanzini'yi falan almalari imkansiz artik. Stoper de alamazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt