Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat gitmeli, Töre gelmeli. Bunu hep diyordum zaten.

Sinan Gümüs 3.ligde 1 gol 2 asistlik performansla Galatasaray'a gelebiliyorsa her oyuncu Galatasaray'a gelebilir bence..

Daha 19 yaşında, ayrıca ismi Bruma olsa şuan ortalık yer yerinden oynuyordu. Henüz 20 yaşında ve bence ayağı gayet düzgün, süratli ve iyi adam geçiyor. Tabi neler yapar göreceğiz ama izlediğim antremanlarda da fena değildi. Biraz haksızlık ediyorsun.

Amrabat'ı satabilsek 4-5m'a gider zaten de teklif yoktur. Aslında 2m+Amrabat'ı önerebilirler Töre için yada direk Töre'yide alsınlar Amrabat'da kalsın.

Sağ bek içinde Tarık çapsızına 6 milyon euro felan vereceğimize Şener'i alalım dedim hep.Ama Rize'li Koray'da önemli bir topçu.Daha düşük bir meblağa bitebilir.İlk tercihim hep Şener'di benim.Oluyorsa onun için uğraşssınlar son ana kadar.Olmuyorsa Koray'da iş yapar.

valla kime el atsak 5m eurodan açıyolar kapıyı

tüpçünün eseri bunlar

max;3m edecek adamlara 2 misli değer biçiyorlar

Şuanda Türkiye'den hangi topçuyu istersen iste kapıyı 5 milyondan açıyorlar.Baksanız Erciyes bile Yasin Öztekin için 5 milyon istiyormuş.Şaka gibi.Yasin'den daha iyisi var Türkiye de.Git Ahmet İlhan'ı al.5 çeker Yasin'e.

C.Rize'deki Koray Altinay'i buyuk maclarda izledigim kadariyla cok iyi buldum gectigimiz sezon. Dar alandaki pas alisverisleri muazzam, bileklerine hakim. Sag bek kalmadi elimizde, dusunulmesi gerekir. Cuzi fiyati olmasi gerek.

Daha 19 yaşında, ayrıca ismi Bruma olsa şuan ortalık yer yerinden oynuyordu. Henüz 20 yaşında ve bence ayağı gayet düzgün, süratli ve iyi adam geçiyor. Tabi neler yapar göreceğiz ama izlediğim antremanlarda da fena değildi. Biraz haksızlık ediyorsun.

Amrabat'ı satabilsek 4-5m'a gider zaten de teklif yoktur. Aslında 2m+Amrabat'ı önerebilirler Töre için yada direk Töre'yide alsınlar Amrabat'da kalsın.

amrabat kalırsa eğer ŞL maçlarında yine çok katkı yapar

kapalı defanslara karşı oyununu geliştirebilirse gerçekte iyi topçu

ama kilit savunmalarda çok etkisiz kalıyor

12 milyon mu?? 4'ü Olcan'a gitti desek 8 milyon.. Besiktas bile bizden fazla para harciyor arkadas.

İshak Doğan:4.000.000€

Tarık Çamdal:4.500.000€

Jimmy Durmaz:3.500.000€

Yuh yani.. 3'ü de 5 para etmez adam!!

Olayi Ocan vs Tore tartismasindan cikaralim. Kanatlarda eksigimiz var ve Gokhan Tore 4 milyona kacmamaliydi diyelim. Olcan da iyi adam yerli bazinda, ama Tore'nin ciddi bir potansiyel var hala disariya cikaramadigi.

12 milyon mu?? 4'ü Olcan'a gitti desek 8 milyon.. Besiktas bile bizden fazla para harciyor arkadas.

İshak Doğan:4.000.000€

Tarık Çamdal:4.500.000€

Jimmy Durmaz:3.500.000€

Yuh yani.. 3'ü de 5 para etmez adam!!

yok artık...

3ü de oyuncu yetişmeyen bu ülkede alınabilecek adamlar

Hamiti Sağ bek oyna = problem solved

sener ve tarik gibi dandiklere neden o kadar para harcayalim

Şuanda Türkiye'den hangi topçuyu istersen iste kapıyı 5 milyondan açıyorlar.Baksanız Erciyes bile Yasin Öztekin için 5 milyon istiyormuş.Şaka gibi.Yasin'den daha iyisi var Türkiye de.Git Ahmet İlhan'ı al.5 çeker Yasin'e.

Yemin olsun varya şu yabancı kontenjanı olmasa veya biraz daha esnek olsa örneğin 7+3 felan olsa o dediğin Yasin,Ahmet 200 bin euro etmez.

Olcan hariç skora katkı verebilecek kanat oyuncumuz yok -ki tek forvet oynayacaksak bu çok önemli-. bence hücumda zorlanırız şu anki kadroyla. hele ki forvetlerimiz Burak-Umut'sa mutlaka skora katkı yapabilecek en az bir oyuncu daha almalıyız. Sneijder'e bir şey olduğunu düşünmek bile istemiyorum o zaman işler çok karışır hücum konusunda

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5v-gldt9uDU[/media]

Arkadaşlar Bilal hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler buyursunlar efendim ! : )

Galatasaray!... O daha vefalı ..!

bu çocuk çok yetenekli ayrıca daha geçen sezon 2.devrede patlama yapmış yani şu anda piyasası yükselen ve gözde bir oyuncu. gökhanı cebinde çıkarır son vuruşlarda falan. o yüzden biz alamayız malesef. bunun için 4 isterler bizde çok deriz gider 2 milyona 2 tane kelepir alır geliriz.

Boş beleş adam alınacağına 5 milyonla adam akıllı birini almak lazım.Bu kanat olur,stoper olur,forvet olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt