Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Lanzini'yi hic izlemedim ama dedikleri kadar yetenekliyse nasil birakiyorlar 5 milyona? Neden bir Avrupa kulubu daha fazlasini verip Besiktas'in onunden almiyor?

hagiyi bile siler bu cocuk dua edelim real alsin yoksa biteriz

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Lanzini demba ba'dan sonra dünyada yılın en iyi 2.transferi olur.

biz bi arrasceta ile ilgileniyorduk ona cok iyi diyordular. lanzini hakkinda bi bilgim yok

küme düseriz

iflas ederiz lanzini gelirse

Emre Colak

Sinan Gümüs

Aydin Yilmaz

Yigit Gökoglan

Endogan Adili

Nordin Amrabat

Lucas Ontivero

Kanat alternatiflerine baksana abi. 3 gol 3 asist bile yapamaz bunlardan biri. Ne diye para veriyoruz ki bunlara?

Amrabat capsizini 3-4 milyona satip Töre'yi rahatlikla alabilirdik. Kontenjan sorunu olmazdi, yedekten gelecek adam olurdu, biraz forma rekabeti olurdu.

Murhan üzgünüm ama çok boş yorumlar yapıyorsun kişisel algılama.

Sinan Gümüş'ü ve Endoğan Adili'yi kaç kere izledin? Prandelli Özçal'ı oynatıyormuş kanatta gayet verimliymiş. Hamit dediğin adam sağ açıkta oynayabiliyor.

Sırf Töre'yi almadılar diye yönetime laf sokmak için insanları izlemeden etmeden emeğine giriyorsun.

Yilin transferi olursa eger yalcin olurdu benim hala umidim var o transferden :) :) :)

tost makinasi

lan murgan ne diyon yine gece gece

Bana su hikaye ilginc geldi:

Galatasaray Stats @CimbomStatistic

Prandelli her oyuncunun güçsüz değil kuvvetli yönüne göre idmanlar yaptırıyor. Daha da iyi olması için. Örneğin Burak Yılmaz her idman sonrası koşu yapıyor. Sinan Gümüş fitness çalışıyor. Selçuk İnan her idman sonrası şut çekiyor, frikik çalışıyor.

Beyler tamam amma üstüne gittiniz adamın.Belki Nuri beğeniyordur Lanzini'yi.Aslın da Tam Ts'lik topçu.İsmi de uyuyor.

Emre Colak

Sinan Gümüs

Aydin Yilmaz

Yigit Gökoglan

Endogan Adili

Nordin Amrabat

Lucas Ontivero

Kanat alternatiflerine baksana abi. 3 gol 3 asist bile yapamaz bunlardan biri. Ne diye para veriyoruz ki bunlara?

Amrabat capsizini 3-4 milyona satip Töre'yi rahatlikla alabilirdik. Kontenjan sorunu olmazdi, yedekten gelecek adam olurdu, biraz forma rekabeti olurdu.

Sinan gumus ve endogan adili haric (ikisi de kapali kutu suan icin) at gitsin

Amrabat zaten yabanci kontenjana takiliyor.

Gökhan Töreyi almamakta Yönetimin ve onu körü körüne savunan taraftarın ne kadar iş bilmez olduğunu gösterir.

Bakıyorsun foruma hep aynı isimler. Maksat Gökhan üzerinden Yönetimi savunma çabası.Yoksa Gökhan başarılı olur, olmaz bu ikinci plan.Gerçekten inanılır gibi değil.

Bu yönetim ve taraftar profiliyle biz sürekli başarıyı hiçbir zaman yakalayamayız.

Baskettede aynı. Her türlü desteği hakeden bayan ve erkek şubesi gene hakettiği değeri görmüyor. Ergin atamanında tranfer anlamında ilk tercihlerinin alındığını falanda düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt