Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ea8b5f5b5a-899.png

Tam ben aynısını gönderecektim ama Sneijder biraz solda serbest oynar her zaman ki gibi...

Kap hafta sonu kapali mi beyler:D

Gesendet von meinem LG G3

Hafta sonu gelir KAP'a bildirimi hafta sonu yapamazlar diyorum. Parayı filan gerekiyorsa o zaman verirler ama KAP açıklamayı Pazartesi yapar.

Zaten bildirimi hafta sonu gelmişti.Kasımpaşa maçından sonraydı galiba.Terim eleman lafına sinirlenmişti.

Olm Brumayi öve öve nazar degecek Allah korusun. Bende sabirsizlaniyorum izlemek icin, umarim sakatlanmaz.

Bruma ve Koray daki fizik yükseliş güzel. ikiside ilk 11e girerse muhteşem olur. yalnız ilk ciddi maçın fb maçı olması iyi olmadı. semih-koray stoperi ilk ciddi maçında hata yaparlarsa bütün bir senenin planları değişir. o yüzden fb maçında koray değilde chedju oynatılmalıdır bence.

Umarım kas yapması patlayıcı gücünü ve hızını azaltmaz.

Kasdan patlayici özellik nezamandir azaliyor kardes ? Sen hic 100 metre kosucularini izledin mi ? Esas dogru calisilmis kaslar patlayici gücü daha da yükseltir. Sprinterlerde genelde böyle fisek gibi fizik olur. 10 000 kosuculari ise deri kemik.

Tyson-Gay-wins-100-meters-at-Olympic-warmup-5F1RUSR9-x-large.jpg

Ahaha olum bu kap muhabbeti yüzyıllar boyunca sürecek heralde

Kasdan patlayici özellik nezamandir azaliyor kardes ? Sen hic 100 metre kosucularini izledin mi ? Esas dogru calisilmis kaslar patlayici gücü daha da yükseltir. Sprinterlerde genelde böyle fisek gibi fizik olur. 10 000 kosuculari ise deri kemik.

Tyson-Gay-wins-100-meters-at-Olympic-warmup-5F1RUSR9-x-large.jpg

Gay adamın adımı yoksa kişisel tercihi mi ?

Biraz klasik olacak ama ben aydindan umutluyum bu yil,ilk Onnbir olmaz ama iyi bir yedek olur,aydin icin her sezon basi beklenti oluyor ama bu sezon son sansi olduğunun farkindadir,fizikli bir aydin is yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt