Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan kurt > Salih uçan > arda > emre çolak > tarık denilen herif. Kurt Sinan gelsin inşallah başka transfer olmasın o derece bi yetenek çocuk değil adam adam her şey var komple futbolcu Almanya'da kalırsa özil'i geçer net.

Sinan kurt > Salih uçan > arda > emre çolak > tarık denilen herif. Kurt Sinan gelsin inşallah başka transfer olmasın o derece bi yetenek çocuk değil adam adam her şey var komple futbolcu Almanya'da kalırsa özil'i geçer net.

e o zaman bize niye gelsin ki :) daha doğrusu Türkiyeye gelmez:encouragement:

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'la 36 maçta görev yapan başarılı oyuncu tam 14 kez rakip fileleri havalandırdı. 34 yaşındaki isim 2004-2012 yılları arası sekiz sene Chelsea'de top koşturmuştu.

İnsan yaşı 35 ten sonra geriye doğru sayılıyo heral.

hersene ayni inler konusu. reus mu gelecekmis ? gercekci olun biraz, o herifin burda ne isi var, belkide dortumundun en iyi oyuncusu

edit: la olm su türk medyasina basliyacam rezil etti beni :D

Bruma sneijder olcan melo selcuk. Bunların ayni anda cok iyi oynadigini dusunsene.insan heyecanlaniyor.onundeki isim burak olmus umut olmus.farketmez.

saka bi yanada, olm bu dembaba chelseade is yapmadi, newcastlede bir sene iyi oynadi ondan sonra zaten bos :D bakin görün bu sene burakdan bile fazla gol atamaz

Kardeşim sakat gelen Milan Baros bu ligin anasını ağlattı..

Benim bir tezim var..

''İngiltere'den çaycıyı getir burada iş yapar'' bu gerçekten doğru..

Demba Ba en az 15 gol atar o barajı çok rahat geçer bak görürsün..

Benim gönlümde bitik de olsa Arouna Kone yatıyor o adamın stilini çok beğeniyorum..

Benim bir tezim var..

Elano?Neil?

Bruma sneijder olcan melo selcuk. Bunların ayni anda cok iyi oynadigini dusunsene.insan heyecanlaniyor.onundeki isim burak olmus umut olmus.farketmez.

muslera - hamit - semih - koray - telles - melo - selçuk - bruma - sneijder - olcan - burak... şu anda elimizde olan takım... şu takım bırak çok formda olmayı kendi potansiyelinde oynasa bile şampiyon olur... geçen sene özellikle burak ve selçuğun formu kötüydü... semih de öyle bir dönem kötüydü... hamit ve bruma'dan hiç faydalanamadık... olcan zaten yoktu... şu saydıklarım formlarını üst düzeye çıkarsalar transferin kralı olur...

Bruma agir bir sakatlik gecirdi ve ilk baslarda yedek kalacak ve yavastan takima alistirilacak bence. Genelde joker olarak girecektir.

Hakan balta da artik ilk 11'i pek tasiyamazmis gibi geliyor bana. Genelde yedek baslayacagini ve "sigorta" olacagini dusunuyorum. Sakatliklarda veya rotasyonlarda oynar.

Prandelli'nin aciklamalarini da baz alirsak, bundan sonra herkes kendi mevkisinde oynayacak. Takimi tecrubeli oyuncular uzerinden kuracagini dusunuyorum ilk baslarda takimi daha iyi taniyana kadar.

Sag beke transfer gelmezse buyuk ihtimal veysel oynar orada. Hamit o mevki icin cok agir. Lakin semih'i sag beke koyup, hakan balta stoper'de duusnulebilir belki mancini'nin yaptigi gibi. Ama burada artik hakan balta'nin fizik gucune bakmak lazim.

6 yabancili sistem olsa hic dusunmeden bruma'yi yazardim sol kanada, olcan sag atardim :(

Kagit uzerinde lig icin yeterli. Cl'de en fazla gruptan cikar.

Muslera

Veysel Chedjou Semih Telles

Melo Selcuk

Hamit Sneijder Olcan

Burak

Benim bir tezim var..

Kezman geldi (ingilteredede oynamis bir oyuncu) , Guiza geldi bunlarda is yapamadi. Yani örnek cok, kötü , iyi. Bence sadece Demba Baya bakmamiz gerek, ve Demba Baya bakinca 29 yasinda bir futbolcu, ingilterede son 2 yildir bos duran bir futbolcu. Ha bize gelseydi keske diyorum, ama yedek olarak. Sampiyon yapacak bir futbolcu degil yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt