Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Douglas Costa,Fred,Alex Teixera,Facundo Ferreyra,Dentinho uçağa binmemiş,Ukraynaya geri dönmek istemiyorlar.Douglas Costa sağ kanat için çok güzel olur 10 milyon euroya biter bence.Facundo Ferreyra yedek forvet için düşünülebilir,adamın bitiriciliği üst düzey

İlk önceliğimiz santrafor olmalı . Allah Korusun benim bile laf ettiğim Burak Bi sakatlık yaşasa . Hayal bile edemiyorum yani . Umut falan olmaz Galatasaray'ız biz .

Baloteli gelirse nasıl kadro ile çıkmayı düşünecek hoca?

Olcan, burak,sneijder,selçuk,melo kadroda olacak ama ve 4lü savunma.

sinan tamam diyolar tarıkda yalan oldu yaa sağ bek almıcaz görürsünüz bu cimri yönetimle zor be

My former team Galatasaray doesnt believe in me coming off this injury! They think I will never be the same player! I will prove them wrong

Burda ne diyo beyler.

Eski takımım Galatasaray bu sakatlığımın üstesinden geleceğime inanmıyor! Onlar hiçbir zaman aynı oyuncu olamayacağımı düşünüyor ! onların yanlış düşündüğünü ispatlayacağım ..

diyor renkdaş da kim demiş bunu? ayrıc bi bozukluk var cümlede sanki, çözemedim..

Eski takımım Galatasaray bu sakatlığımın üstesinden geleceğime inanmıyor! Onlar hiçbir zaman aynı oyuncu olamayacağımı düşünüyor ! onların yanlış düşündüğünü ispatlayacağım ..

diyor renkdaş da kim demiş bunu? ayrıc bi bozukluk var cümlede sanki, çözemedim..

Ilk cümledeki son kısmı biraz tuhaf gelmiş ola bilir.

AE ingilizcesinde doğru ama.

Bs_iT7EIMAAC3Rw.jpg:large

Bs_iT5NIUAEz-fo.jpg:large

linderoth :O

sakatlanmasaydi asiri iyi bi dmf di ya.. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt