Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şerefsiz Sabri 'yi soruyor dünkü maçla ilgili ;

klüp bazında değişiklikler yaptık , bu değişiklikler şok edici olur , karar verici birimler hep beraber bir karar aldılar ,

sağ bek için değişik pozisyonları deniyoruz ,

istanbulda kalanlar çok iyi çalışıyor yapmaları gereken gibi , zaman seçenekleri ve seçimleri belirleyecektir

Karar verici bütün kurumlarla alınan bir karardır , bu karar herkes tarafından alınmıştır ,

değişimler her zaman çok sert gelir şok edicidir ama korkmadan bu kararları almamız gerekir ,

kişisel olarak saygısızlığım yada kötü düşüncem yok ,

ama DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ

Gs sözlükte okudum yazdım seni bir kez daha uyarmıcam bana yaptığın fenerli imasını geri al..

Kulaktan duyma haberlerle gelme o zaman . Daha fol yok yumurta yok sen kesin bitmiş demişsin . Hackett bizle anılmıyor . Anılsa bile oraya Nolan Smithi aldık. 8. Yabancı alacağımızı zannetmiyorum . Bütçe de çok aşılır .

Basin simdi de kafayi Sabri'ye takti. Bugune kadar dalga gectikleri adam simdi butun sezon dillerinden dusmez, Sabri de Sabri.

Pirlo Balotelli tamamen yalan diyor hocamız.

Kulaktan duyma haberlerle gelme o zaman . Daha fol yok yumurta yok sen kesin bitmiş demişsin . Hackett bizle anılmıyor . Anılsa bile oraya Nolan Smithi aldık. 8. Yabancı alacağımızı zannetmiyorum . Bütçe de çok aşılır .

nolan smith ile sözleşme imzalamadık eyüp yıldız vazgeçebileceğimizi söyledi.o bahsettiğiniz goy goy dan haberim yok.antu da mı yaptılar. gs sözlükte güvendiğim bir arakdaş yazınca yazdım buraya benim aşkım galatasaray nefretim fenerbahçe.. fenerli iması yapınca bozuldum ..sorun yok kardeşim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt