Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Giovinco gelsin ligin tozunu attırabilecek yetenekte bir oyuncu. Yetenek anlamında kimse tartışamaz zaten.

:D:D:D

gösterler bence cünkü youtube linki de rapid tv, ve benim paylastim linki de rapid tv...insallah gösterecekler, hic olmazsa zaten bir d-smart linki bulacagiz sikinti yoook. :DD

Laptop bozuldu. Maça ciddi olarak galaxy s4 ile bakmak zorunda kaldım. Olursa birtürlü Ps4'den üzeri ayarlamak zorunda olurum. YANDIMMMMM

ağustosa kadar transfer beklemiyorum ben hazırlık maçlarında veysel hamit kötü oynar inşallahda bir an önce alırız sağ bek

Muhammet yerine mevlütü alalım .

Mevlüt'e 8M bayılmaktansa 6 yaş küçük Muhammet için takasla istemediğimiz oyuncuları gönderip sakatlığını yenmesi için risk alırım daha iyi.

SARI KIRMIZI ‏@SARIKIRMIZINEWS 5 dk.

#ÖZEL Muhammet Demir için Gaziantepspor ile ön görüşme yapılmış. İlk görüşme olumlu. Takas şeklinde görüşmeler sürecek.

Keşke doğru olsa . Yalan haberi bile mutlu etti

Muhammet Demir kronik sakat olmazsa Türkiyenin en iyi forveti olacakti su ana kadar, baya yetenekli ama kronik sakat iste...

Manchester United yönetimi, transfer bütçesinin sınırsız olduğunu teknik direktör Van Gaal'e iletti.

:oops:

reis ne diyorsun bu duruma

4898.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt