- 15 Aralık 2011
- 18.669
- 7.381
- 1.513
Selamun Aleyküm gençlik.
As.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selamun Aleyküm gençlik.
Şu mesaja yapılan alıntılara ve verilen cevaplara bakıyorumda hep çoluk çocukça mesajlar,kuşmusun,civciv misin vs..Arkadaş ile aynı görüşte olmayabilirsin.Yada futbol anlayışınız bir olmayabilir.
Ben arkadaşa belli kısımlarda katılıyorum.Muslera satılmaz diye bir kaide yok.Malum 5+3 saçmalığı yüzünden kale kısmını yabancı kontejyanı ile kapatmak sırf zarar.Onun yerine Onur kıvrak'ı al koy daha iyi.Siz bana istediğinizi deyin ama Onur bence Muslera'dan daha iyi kaleci.Maalesef bazı taraftarlarımız olaylara çok duygusal bakıyor.Ayrıca Sinan Bolat'ı kesinlikle As kaleci yapmam.
Sneijder konusuna gelince.Takımda keyifle izlediğim tek adam.Bu adamın yerine yerli birini koy desen güler geçeriz.Avrupada isim say desek zaten Top:5'te.O yüzden satılması yanlış olur.Burada satılması konusunda katılmıyorum.
Alex Telles.Bu adamdan bişey olacağını sanan varsa boşuna umutlanmasın.Bu yaşta olupta hayatımda bu kadar üşengeç adam görmedim.2-3 koşudan sonra şaftı kayıyor.Geriye yardım etmiyor.Sol bek değil sol açık desek daha yeridir.Adam geçme özelliğini halen göremedim.Çıktığı çoğu maçlarda sönüktü.Riera daha katkılıydı her alanda.O yüzden Telles'i kiralayıp nerde pişiyorsa pişsin diyorum ve yabancı hakkımızdan yemesin diyorum.O mevkiye daha iyi bir sol bek alınabilir.
Hoşgeldin kardeşim![]()
Sneijder takımda maç çevirebilecek tek isim. Yeteneği tartışmaya açık değil. Fakat böyle leş bir lig için olduça lüks. Son yıllarda şampiyon olduğumuz seneleri düşünün. 96-00 dönemi de dahil, hepsinde istisnasız ileride iki kişiyle oynadık. Luce döneminde ileride über bir bitirici olduğu için tek forvete dönüş yapıldı. Geçici olmak şartıyla kısa vadede istisnai bir biçimde başarı sağlandı. Bu 5+3 garabetinin olduğu bir ligde Sneijder anlamsız. Sınırlama olmasa, Avrupa'nın başka bir liginde olsak o zaman mantıklı bir yatırım olabilirdi. O adamın dilinden anlayacak oyuncuları dizerdin yanına ve sisteme göre oynatırdın. Wes her ne kadar yetenekli olsa da sistem oyuncusu. Bizim ligimizde şu anki şartlar altında ve elimizdeki malzeme ile asla işlemeyecek olan bir sistem. Bizim iğrenç ligimizin basit bir kuralı var. Yediğinden fazlasını atacaksın. O yüzden diyorum ki önümüzde vakit varken çift forvetli sisteme geçiş yapmalıyız. Bunu yapamazsak rakibimizi şampiyonluk kutlamaları yaparken izlemekten kurtulamayacağız. İleride topu saklayabilen ve gol yükünü üstlenecek, fizik kapasitesi üst düzeyde iki forvet ve kalburüstü (beyin hücreleri ölmemiş) iki stoper takviyesiyle bu ligde çok daha iddialı konuma gelebiliriz. Tarık, vs. gibi çöp bek transferlerinden kati suretle uzak durulmalıdır, zira elimizde yeterince çöp var. Çözüm daha önce yazdığım gibi basittir.
Hoşbulduk kardeşim.Nasılsın.?
takımın ekonomik olarak durumu hiç de iyi değil galiba, başkan ülke ülke sponsor arıyor, ağustos ayı geldi ama hala eksiklik olan yerlere transferler yapılamıyor, biz de forvet, stoper deyip konuşuyoruz
Çok şükür abi aynen devam, seni sormalı ?
beyler birşeyi merak ediyorum sonuçta sizlerde transfer görüşmelerinde bulunmuyorsunuz ama tahmin yürütün bakalım bu görüşmelerde pazarlık nasıl oluyor yahuadamlar 10 dan açıyor kapıyı atıyorum 3 'e 4'e biten transferler var 1 ay sürdüğü oluyor sürekli karşılıklı fm deki gibi tekliflermi faxlanıyor ne oluyor
ne istiyorsunuz 10m biz 5 veriyoruz olmaz 9 olur son tamam hadi 6 olsun felanmı oluyor
![]()
Sneijder'i ne kadar översen öv zekadan bahseden bazı arkadaşlar bu cümleleri okumaz, dikkatler Sneijder satılsına çevriliyor. Yahu bazı arkadaşlar hiç mi kompozisyon yazmadı. Giriş gelişmeyi es geçip direkt sonuç üzerinden ileri geri konuşuyorlar.
Muslera'ya gelince dünyanın en iyi 5 kalecisinden biridir. Bana göre Ligimize çok ama çok fazla bir kaleci. Muslera bugün Barcelona, Real Madrid dahil tüm First Class takımlarda oynayabilir ve bizdeki gibi maç kurtarabilir. Kaldı ki bu tarz takımlarda ayağı iyi olan kaleci aranıyor ve Muslera bir libero gibi de görev alabiliyor fakat bizim kamburumuz yabancı sınırlaması şimdi Türkiye'de Onur'dan başka bir de Tolga var iyi kaleci, mesela ben Mert Günok'u da beğeniyorum. Volkan'ın arkasında harcıyorlar. Şimdi Muslera'yı satsan Onur için bizden en az 10 milyon Euro isteyecekler hal böyle olunca Muslera maksimum 20 milyon Euro'ya gitse bana göre Onur'a verilecek bu para çok ama çok para. Bu sebeple Muslera ile yola devam. Sorulması gereken asıl soru koskoca Galatasaray alt takımdan çıkara çıkara Eray'ı mı çıkarabiliyor. Birşeyler eksik buna çare aranmalı.
Yoo verilen yıllık ücretlere bakılırsa Manchester United seviyesindeyiz.