Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Huntelaar gelsin diyenler Huntelaar'in bir iki macini izledi galiba. Üst düzey bir bitirici ama ceza alani disinda katkisi sifir. Topu ayagina vereceksin 60% gol olur. Bizde bunun 30-40% atan version'u var.

Katılmıyorum Huntelaar gayet de toplu oyunu biliyor... Sırtı dönük çok iyi oynuyor bence tam aradığımız adam..

Huntelaar bence çok zor bir transfer değil Sneijder de bizde olabilecek bir transfer gol olur yapar bizim ligde ancak ben olursa ilk olarak Joel Campell i tercih ederim çok potansiyelli bir oyuncu.

Eraya zam yapıldığını duyduğum günden beri futboldan soğudum.. Hayroviç salih dursun da cabası.. Vala yine iyi ayakda duruyoruz hamitin gereksiz maaşı amrabatın bonserviside resmen skandal... Bütün bunlar olmuşken hala o transfer komitesinden beklentimiz var ya işte onun adıda hayal...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eraya zam yapıldığını duyduğum günden beri futboldan soğudum.. Hayroviç salih dursun da cabası.. Vala yine iyi ayakda duruyoruz hamitin gereksiz maaşı amrabatın bonserviside resmen skandal... Bütün bunlar olmuşken hala o transfer komitesinden beklentimiz var ya işte onun adıda hayal...

Sent from my iPhone using Tapatalk

malesef öyle

huntelaar ceza alanı içinde dünyanın en etkili forvetlerinden biridir

Ceza alani disindan da muhtesem golleri vardir. Yillardir Bundesligayi izleyen biri olarak, onun gelmesini cok isterim. Sneijder ile birlikte ucururlar takimimizi.

Yemin ediyorum Huntelaar 20+ ile gol krali olur. Sneijder asist krali olur. Bruma ve Olcan da daha etkili olur Huntelaar sayesinde. Teknik bir forvet. Topu tutabiliyor, kafa toplari da iyi. Burak+Umut+Berk+ Sercani bile katalim bir Huntelaar etmezler gözümde.

Tabi sorun yabanci sinirinda. Arka taraf komple TÜRK olmali o zaman. 1 Yabanci hakki kaliyor onu da Musleradan yana kullnacagiz.

Bu ofansif hattiyla cok gol atariz ama arka tarafta da cok gol yeriz :D Burak & Umut ile kabiz olacagimiza ben böyle birseyi tercih ederim. 2 yersin 4 atarsin.

Melo Selcuk

Olcan Sneijder Bruma

Huntelaar​

30 gol atar öbür sene göndeririz renkdaş.. yıllar geçti hala anlamış değilim 3-5 milyona neden gönderdiğimizi bu adamı..

Yanilmiyorsam bizim yerliler sorun cikariyormus , hep az kosuyor diye. Belki adam huzursuzdu, gitmek istedi. Ama olaylarin tam boyutunu bilmiyorum.

Tarık için niye bu kadar ısrar ediliyor anlamıyorum Koray altınay komple bir savunmacı yada Şener komple bir hücumcu ama Tarık ikisinide çok iyi beceremeyen vasatın altında bir bek. Yazık olur ona verilecek paraya

Ceza alani disindan da muhtesem golleri vardir. Yillardir Bundesligayi izleyen biri olarak, onun gelmesini cok isterim. Sneijder ile birlikte ucururlar takimimizi.

Yemin ediyorum Huntelaar 20+ ile gol krali olur. Sneijder asist krali olur. Bruma ve Olcan da daha etkili olur Huntelaar sayesinde. Teknik bir forvet. Topu tutabiliyor, kafa toplari da iyi. Burak+Umut+Berk+ Sercani bile katalim bir Huntelaar etmezler gözümde.

Tabi sorun yabanci sinirinda. Arka taraf komple TÜRK olmali o zaman. 1 Yabanci hakki kaliyor onu da Musleradan yana kullnacagiz.

Bu ofansif hattiyla cok gol atariz ama arka tarafta da cok gol yeriz :D Burak & Umut ile kabiz olacagimiza ben böyle birseyi tercih ederim. 2 yersin 4 atarsin.

Melo Selcuk

Olcan Sneijder Bruma

Huntelaar​

Bilmediğim için soruyorum, Huntelaar sürekli sakatlanan bir oyuncu değil miydi. Bir kaç maçına denk geldim spiker sakatlığından dolayı kadro da yok gibi şeyler söylüyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt