Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Huntelaar çok net golcü. Keşke gelse ama hiç sanmıyorum. Balon haber.

Defansta genclere güvenilmeli...

Lig'de her takimi yeneriz, Avrupa'da Allah kerim

1053419_Galatasaray_SK.jpg

Huntelaar iyi hoş güzelde çok sakatlanıyor diye hatırlıyorum ben.

Cardozo'nun bir üst gömleği.Ceza sahasında asla affetmez.

2-3 transfere şampiyon olabiliriz aslında.

GELENLER

Daniel Agger (Liverpool)

Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04)

Tarık Çamdal (Eskişehirspor) / Ishak Doğan (Karabükspor)

GİDENLER

Aurelien Chedjou (Rusya/Katar)

Dany

Emmanuel Eboue

İLK11

-------------------------------------------Muslera--------------------------------------------

--Tarık-------------------Semih-----------------------Agger---------Telles/Balta----

--Çolak------------------Melo-------------------------Inan------------Olcan--------------

----------------------------------------Sneijder--------------------------------------------------

----------------------------------------Huntelaar-------------------------------------------------

Şu kadro açık ara götürür.

Hamle oyuncuları/Yedekler

1. Sinan Bolat

2. Veysel Sarı

3. Koray Günter

4. Alex Telles

5. Nordin Amrabat

6. Bruma

7. Burak Yılmaz

Balta les ama Yabanci sinir yüzünden Ligte Stoper veya Sol bekte oynayabilir...

Colak les.

Colak hiz olmaz, derhal gönderilmesi lazim bana göre.

----------------------------------------------------------Muslera---------------------------------------------------------------------

----Tarik-------------------------------Semih--------------------------Koray/Balta-------------------Ihsak/Balta-----------

------------------------------------------Felipe Melo-----------------------Selcuk Inan--------------------------------------

-----------Olcan Adin--------------------------------------Wesley Sneijder-----------------------Bruma------------------

------------------------------------------------------------------Joel Campbell---------------------------------------------------

Campbell hem Sag/Sol acik oynayabilir, hem de Tek forvet. Harika bir oyuncu, satin alma opsiyonu ile alabillirz.

Telles,Amrabat,Burak vs rotasyon oyuncular. Telles hem sol bekte hem de Sol acikta oynayabillir...

Campell harika bir transfer olur...

2-3 transfere şampiyon olabiliriz aslında.

GELENLER

Daniel Agger (Liverpool)

Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04)

Tarık Çamdal (Eskişehirspor) / Ishak Doğan (Karabükspor)

GİDENLER

Aurelien Chedjou (Rusya/Katar)

Dany

Emmanuel Eboue

İLK11

-------------------------------------------Muslera--------------------------------------------

--Tarık-------------------Semih-----------------------Agger---------Telles/Balta----

--Çolak------------------Melo-------------------------Inan------------Olcan--------------

----------------------------------------Sneijder--------------------------------------------------

----------------------------------------Huntelaar-------------------------------------------------

Şu kadro açık ara götürür.

Hamle oyuncuları/Yedekler

1. Sinan Bolat

2. Veysel Sarı

3. Koray Günter

4. Alex Telles

5. Nordin Amrabat

6. Bruma

7. Burak Yılmaz

Brumayı yedek almadık, bizim yedek oyuncuya 10m euro verecek durumuz da yok.

Sağlam bir pivot gelmeyecekse, Campell veya Vargas çok iyi olur ama zannetmiyorum bizim yöneticilerde o basiretin olacağını.

Brumayı yedek almadık, bizim yedek oyuncuya 10m euro verecek durumuz da yok.

Yanlış transfer hem Telles hem de Bruma zaten.

Bu ülke de eksiği olupta gelişen bir tane bile potansiyel oyuncu olmadı daha önce.

Miroslav Stoch

Arda Turan

Giovani Dos Santos

Franck Ribery (kaçmasa üzerine hayatta koyamazdı, anladı kaçtı)

Bruma'yı aldıysak oynatmalıyız mantığı yanlış.

55-60'da oyuna ilk oyuncu olarak girip, Kupa maçlarında ve bazı iç saha maçlarında rotasyona girmesi yeterli.

O zaman şu da denebilir.

Burak sene de 3 Milyon Euro'dan fazla kazanacak maç başılar eklenince, bu kadar para verdiğin (2.75'i garanti) yedek bırakmak olur mu?

Bruma ve Telles şu an ki seviyeleri ile 5 direk yabancı olamaz.

Balta les ama Yabanci sinir yüzünden Ligte Stoper veya Sol bekte oynayabilir...

Colak les.

Colak hiz olmaz, derhal gönderilmesi lazim bana göre.

----------------------------------------------------------Muslera---------------------------------------------------------------------

----Tarik-------------------------------Semih--------------------------Koray/Balta-------------------Ihsak/Balta-----------

------------------------------------------Felipe Melo-----------------------Selcuk Inan--------------------------------------

-----------Olcan Adin--------------------------------------Wesley Sneijder-----------------------Bruma------------------

------------------------------------------------------------------Joel Campbell---------------------------------------------------

Campbell hem Sag/Sol acik oynayabilir, hem de Tek forvet. Harika bir oyuncu, satin alma opsiyonu ile alabillirz.

Telles,Amrabat,Burak vs rotasyon oyuncular. Telles hem sol bekte hem de Sol acikta oynayabillir...

Campell harika bir transfer olur...

Campbell kesinlikle faydalı olmaz bu takıma.

Genç oyuncudan ziyade direk 11'lik tecrübeli yabancı şart.

Gençler Türk olmalı.

Kurduğun kadroya saygılıyım ama bence defans hattı facia olur.

En az 40 gol yeriz 50-55 arası zor atarız hele tek forvet ile, Bruma da bu kadar acemi iken.

Tek forvet adamı Huntelaar gibi 2 sene önce ki Burak gibi olacak çıkacak 24-25 gol atacak sadece lig'de.

Defansa da toparlayıcı bir stoper transferi kesinlikle şart. Koray da Semih'ten kötü ve bizim Semih'ten daha iyi bir isme ihtiyacımız var.

Senin ülkende sınırlama varsa sen olmuş adamları alacaksın takımına.Öyle gelecek bekleyen oyuncu alırsan genelde elinde patlar.Bruma ve Telles alınırken bunları yazdık ama managerci tafya dinlemedi.Onlar hala birkaç yıl sonra 30 milyona büyük takımlara satabileceğimizi sanıyorlar.

Yabancı bir forvet lazım umut burak olmuyor gerekirse ligteki maçlarda kalede sinan oynar ama yabancı forvet şart şart şart.

Campbell kesinlikle faydalı olmaz bu takıma.

Genç oyuncudan ziyade direk 11'lik tecrübeli yabancı şart.

Gençler Türk olmalı.

Kurduğun kadroya saygılıyım ama bence defans hattı facia olur.

En az 40 gol yeriz 50-55 arası zor atarız hele tek forvet ile, Bruma da bu kadar acemi iken.

Tek forvet adamı Huntelaar gibi 2 sene önce ki Burak gibi olacak çıkacak 24-25 gol atacak sadece lig'de.

Defansa da toparlayıcı bir stoper transferi kesinlikle şart. Koray da Semih'ten kötü ve bizim Semih'ten daha iyi bir isme ihtiyacımız var.

Huntelaar olmaz, begendim bir oyuncu ama Huntelaar bitmis artik, gelirse sevinirim cünkü bitmis bir Huntelaar yine de en iyi forvetimiz olur ama asla bir Campbell olamaz. Huntelaar kronik sakat ve gözünde bir kaz kez ameliyet oldu...

Campbell kesinlike faydali olur, her türlü faydali olur, Emre Colak kadroya yaziyorsun ama Campbell faydali olmaz diyorsun, bu bana göre Campbell'e bir hakaret. Colak Almanyda 2 Ligte bile oynamaz, bizde hic oynamaz.

Campbell hem Forvet'te hem de SAG Acik'ta oyunabillir. ----Campbell----Burak------Bruma de olur ama Olcan yedekte oturmaz bence ve Burak Problemi de var tabi...

Campbell türkiye ligi ile dalga geçer. Olympiakosdaki manchester united macında izlemişdim, dünya kupa maclarından hariç.

Manunun başını döndüren birisi bizde robben etkisi yaratır.

Campbell'ın durumu farklı yaşı genç olabilir ama 2 sezondur full oynuyor.Tecrübeli sayılır hem Laliga hemde geçen seneden CL tecrübesi var.Dünya kupasıda cabası...

Diğer genç oyuncular gibi öyle alt takımlarda oynayıp vakit kaybetmedi.

Bu ülke de eksiği olupta gelişen bir tane bile potansiyel oyuncu olmadı daha önce.

Miroslav Stoch

Arda Turan

Giovani Dos Santos

55-60'da oyuna ilk oyuncu olarak girip, Kupa maçlarında ve bazı iç saha maçlarında rotasyona girmesi yeterli.

O zaman şu da denebilir.

Burak sene de 3 Milyon Euro'dan fazla kazanacak maç başılar eklenince, bu kadar para verdiğin (2.75'i garanti) yedek bırakmak olur mu?

Alternatifler daha iyi mi renktaş? Burada Sneijderden daha pahalı gelen oyuncu hakkında konuşuyoruz üstelik yorumlarından sen galiba Brumayı hiç izlemedin. Bruma şuan ilk 11e girecek kadar iyi ve kendisini geliştirmesi için çok maç oynamalı gelecek sezon.

Burak için en az 20m euro filan ödeseydik onu kolay kolay yedeğe koyamazdı. Telles hakkında belki haklısın.

Miroslav Stoch

Arda Turan

Giovani Dos Santos

O zaman şu da denebilir.

yazdığın herşeye virgülüne kadar katılıyorum bonservisine 12 milyon verildi diye bir oyuncu iyi olmaz ayrıca 12 milyonu hiç bi takımda vermezdi

o medyada çıkan chelsea roma filan haberleride menajer oyunudur belki istemişlerdir ama kesinlikle 5 6 milyon verdiklerine eminim

brumayı hiç izlemedinizmi sorularınada bitiyorum takımın her maçını izliyorum ve çok yetenekli bi adam göremiyorum yetenekli fakat

5 yabancı hakkı olan takımda direk ilk beş yabancı asla değildir şu anki formuyla ve arkadaşın dediği gibi kendini bu ligte asla geliştiremez

yabancı kuralı olmasa bişey beklemeden oynatsan gelişebilir ama sen önümüzdeki sezon bu adamdan 10 gol 7 8 asist bekliceksin

ama bruma bu istatistiklere çok zor ulaşamaz ozamanda gözden düşer gider ama yabancı serbest olsa sağı emanet edersin ne katkı verirse versin

der geçersin

daha diego ile anlaşma yapılmamış. ersun soyledi basın toplantısında. Ceza alabiliriz diye korkuyorlar demekki.

bu habere sevindim düşünün imza yok adam idmanda

inşallah bu sefer ceza gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt