Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet Burak Umut

Sol acik Bruma Amrabat

Sag acik Olcan Aydin

Oyun kurucu Sneijder Emre Umut

Orta saha merkez Selcuk Melo Furkan Yekta

Sol bek Telles Hakan

Sag bek Hamit Veysel

Stoper Chedjou Semih Koray

Kale Muslera Sinan Eray

Bana kalirsa bu sene hic transfer yapmasinlar. Adam akıllı bir transfer yapacağımızı sanmiyorum, takimi daha da çöplerle doldurmasinlar. Bu 23 kişilik kadro ile yola cikilsin. Her transfer dönemi bu kadro uzerinde duzeltmeler yapılsın. Bu kadronun bile basarili olabilecek bir potansiyeli olduguna inaniyorum.

Sezon arasında da gerektigi zamanlarda Berk, Sinan, E.Tosun, Emrecan, Kaan Baysal, Berk Yildiz, Birhan gibi bazı genclere, basit kupa maclarinda ufak ufak sanslar verilsin. Daha iyi bir takim kurma ihtimalimiz bu donem yoksa, takımı iyice çöplerle doldurmaninda bir anlami yok bu saatten sonra.

Bu aralar almaya yakın olduğumuz kimse yok mu renkdaşlar? Duyum muyum falan...

3 kulvarda oynayan takim 2 forvetle yola çikamaz. Hele Burak-Umut ikilisiyle hiç olmaz, ligde bile çok zorlaniriz. Bir tane üst düzey forvet şart.

değil transfer duyum bile yok şikecilerin yancısı fikomudur finomudur neyse artık onla ilgili bir tweet paylaşayım bari.

Koçum Kosecki @KocumKosecki · 10 sa.

5+0+3'e göre plan yapan Fikret Orman, Tarık Çamdal'a 5 milyon istendiğini görünce küplere binmiş. Jeton jeton değil dikdörtgenler prizması

daha cok ama cok ağlayacaksın fino.

Lukaku > Wolfsburg

25 Milyon € diyorlar...

Bunlarda de cok para var gercekten, kiskandim yine...

Para bunlarda degil. Sponsorlarinda. Tas gibi Volkswagen war arkalarinda.

Wolfsburg sehrinin de W si okunmazdi Volkswagen olmasa. Dünyaca ünlendiler onlarin sayesinde.

recep yıldırım sonunda ban yemiş haketmişti bunu :D

altan wikikulu hangi takımlı?

Yaprak kimildamiyor pazartesi sali carsamba bayram hediyesi istiyoruz ulan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt