Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Elmander gibi adam bulmak bence cidden kolaydı. Ama taraftar ve Başkan'ı kesmiyor bu tür oyuncular. 2 isim var mesela hemen aklıma gelenen. 1. Toivonen. 2. Samaras. İkisi de takım oyununda bizim ligde, bizim atmosferlerde çok faydalı oyuncular olurlar. Ama sönük kaldıklarını iddia eden taraftar ve Başkanımız var malesef. Burak gelirken çok iyi hatırlıyorum bana 15 gol atamayan adamlar 35 gola tan adamı bir mi tutuyorsun diyen.

Bizim ligimizi artık tanımamız lazım. Bu ayıp birşey değil. Her ülkenin, ligin şartları vardır ve ona göre takım kurup oynatırsın. CL'de başarı gelmez iddiası filan hikaye. Liginde ne kadar başarılıysan, Avrupa'da da o kadar başarılı oluyorsun bence. Mesela bu ülkede Webo tarzı, Kuyt tarzı adamlar iş yapıyor. Bunlardan korkmamak lazım. başarılıysa alıp koyacaksın takıma. Elmander bu tiplerin en özel oyuncularındandı. Zorlasam hafızamı daha aklıma gelenler olur. Mesela Michu da bu tarz bir adam.

Elmander, benim çok çok beğendiğim bir futbolcuydu, 2011-2012 sezonunda Elmander in olmadığı her maç kabus gibiydi, zaten sonrasında da takım, sonucu bir şekilde alsa da iyi futbol izlettirebildiği çok az sayıda maç oldu, özellikle orta sahada üstünlüğü hiç ele alamadı...

Yalnız sanırım Burak ın yerine tek forvet olarak Elmander tarzı bir santrfor tercih ettiğini söylüyorsun, çok emin değilim bu formatta etkili olacağından...Bizdeki ilk sezonunda hep iki forvetten biri olarak oynadı, top kaptırıldığı anda da hemen orta sahaya dönüp rakibi ilk karşılayan futbolcu oluyordu ve kaptığı topları çok olumlu kullanarak, doğru koşular yapıyordu...Uğur Meleke nin tabiriyle, takım ''4-5-2'' oynuyordu adeta, Elmander sayesinde...

Elmander özelliklerinde bir forvet oyuncusunun tercih edilmesinin önündeki engel Burak ın değil Sneijder ın varlığıdır bence...Verimli olduğu sezondaki diğer forvetler Burak tan çok daha iyi adamlar değildi...Sneijderlı bir kadronun çift forvet oynayabilmesi çok zor...

Sneijder gönderilsin filan demiyorum, yanlış anlaşılmasın, Elmander açısından yaklaşıyorum konuya...Sneijder varsa tek forvet ve hücum gücü yüksek kanat oyuncuları tercih edilmek zorunda; tabi ki tek forvet olarakta Burak tan çok daha komple bir santrfor daha iyi olurdu, bu noktada da kontenjan sorunu çıkıyor karşımıza...

Tugay simdi gitti mi duruyor mu daha, hic dikkat etmedim son zamanlarda??

Campbell olmayacaksa, en kötü şartlarda maliyeti düşük olmak şartıyla eski kurt santraforlardan birini almalıyız. Luis Fabiano bizim lig'de hala iş görür. Lisandro Lopez de uygun. Lazio'yu ya da Klose'yi şu futbolu bırakmadan önceki son sezonunda bir seneliğine kandırabilir miyiz bilmiyorum. Uzun lafın kısası, sadece Burak ve Umut ile bu sezona başlanmamalı.

Bryan Ruiz, Lazzini gibi kapalı kutudan sonra Bjk için çok iyi bir transfer olur kanaatindeyim. Ruiz skorer bir hücum oyuncusu 4 milyon euro sa çokta uygun.

Bizim kurtuluşumuz topu ayağında tutabilecek bir forvet

Yabancı sınırlaması göz önünde bulundurulduğunda bu isim kesinlikle Mevlüt'tür

Alırsak müthiş bir hamle yapmış oluruz

Sent from my iPad using Tapatalk

Şeneri almalıyız gerisi boş Es es in 10 yıllık geleceğini aydınlatmak yerine

umut bulut kampın en kötü ismiymiş geçer not alamamış nasıl alsın zaten modern futbol düşmanı :D inşAllah şutlarız ama 1.8m net ücreti var maç başılarla 2m'i geçiyor kimse o parayı veremez :(

....Olcan....Sneijder....Campell..

................Mevlüt........

su anki hücum hattına oranla daha sağlam duruyor. Bruma'da Campell ile değişmeli oynar. Veya Olcan'dan Caner gibi bir sol bek yaratılıp, kanatlarda Bruma-Campell oynar.

mevlut erdıncı alırsak umutu ts ye vermek lazım kı bır tasla ıkı kus vurmuş oluruz hele mevlut karsılıgı futbol dahılerının danyy kazıgınıde st etıenne e verirsek ayakta alkışlarım yonetımı..

Beyler bence takımda kalite eksikliği değil motivasyon eksikliği var. 2 sene önce yeni yapılanma iyi transferler başarıya aç oyuncular vardı. 2 şampiyonluk şampiyonlar ligi ceyrek final derken bu başarıya aç oyuncularımız kendileri için maksimum yere geldiklerini his ederek kendilerini saldılar. Ben sorunu açikcası hiç bir zaman Fatih Terim yada transfer beklentilerinde görmedim. Oyuncularda gördüm. Bu sezon değişik olabilir. Oyuncuların motive olabiliceği 4.yildiz yarışı var. Umutluyum ama 2-3 takviye olmadan olmaz.

bence taraftarın motivasyon eksikliği var... ve bunu taraftar kendince transfer yapılmamasına bağlıyor... çünkü çooook severiz transferi... sponsor bulunamadı deyip bundan bile motivasyon düşüklüğü yaşayabiliyoruz...

.......Burak........

Olcan..........Bruma

..........Wes..........

Selçuk.......Melo

......Emenike........

Sow..............Kuyt

.........Diego.......

....Raul.....Alper..

........Ba..........

Olcay.......Töre...

........Ozi........

.Atiba....Necip

^3 takımda aynı dizilişte ama bizim forvet hattımız biraz zayıf fenere göre...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt