Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.626
- 11.483
- 1.838
:m05:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında Elmander gibi adam bulmak bence cidden kolaydı. Ama taraftar ve Başkan'ı kesmiyor bu tür oyuncular. 2 isim var mesela hemen aklıma gelenen. 1. Toivonen. 2. Samaras. İkisi de takım oyununda bizim ligde, bizim atmosferlerde çok faydalı oyuncular olurlar. Ama sönük kaldıklarını iddia eden taraftar ve Başkanımız var malesef. Burak gelirken çok iyi hatırlıyorum bana 15 gol atamayan adamlar 35 gola tan adamı bir mi tutuyorsun diyen.
Bizim ligimizi artık tanımamız lazım. Bu ayıp birşey değil. Her ülkenin, ligin şartları vardır ve ona göre takım kurup oynatırsın. CL'de başarı gelmez iddiası filan hikaye. Liginde ne kadar başarılıysan, Avrupa'da da o kadar başarılı oluyorsun bence. Mesela bu ülkede Webo tarzı, Kuyt tarzı adamlar iş yapıyor. Bunlardan korkmamak lazım. başarılıysa alıp koyacaksın takıma. Elmander bu tiplerin en özel oyuncularındandı. Zorlasam hafızamı daha aklıma gelenler olur. Mesela Michu da bu tarz bir adam.
Tugay simdi gitti mi duruyor mu daha, hic dikkat etmedim son zamanlarda??
Burak: Bundan sonra başkalarını beklersiniz! - sportstv
böyle bir adamdan bahsediyoruz yahu
bunu yedek birakmak imkansiz
kankasi da aynen öyle
bunlari gördükce midem bulaniyor
Forum bitmiş.Eurovision yapılsa kayıtlar dolmaz o derece.
Bütün bunlar Eurovision yapılmadı diye zaten.Beyler bence takımda kalite eksikliği değil motivasyon eksikliği var. 2 sene önce yeni yapılanma iyi transferler başarıya aç oyuncular vardı. 2 şampiyonluk şampiyonlar ligi ceyrek final derken bu başarıya aç oyuncularımız kendileri için maksimum yere geldiklerini his ederek kendilerini saldılar. Ben sorunu açikcası hiç bir zaman Fatih Terim yada transfer beklentilerinde görmedim. Oyuncularda gördüm. Bu sezon değişik olabilir. Oyuncuların motive olabiliceği 4.yildiz yarışı var. Umutluyum ama 2-3 takviye olmadan olmaz.
R.I.P GSC