Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun planini bilmeyecek ne var?

4-5-1 iste oyun plani. Darmian gelirse ilk 11 olur. Stoperde zaten chedjou var. Onu oynatir orada. Darmian da senin dedigin gibi ancak telles'in yoklugunda cl'de sol bek oynar.

Bir kere biz su ana kadar 4-2-3-1 oynuyoruz, 4-5-1 ayni sey degil. Ikincisi stoperde Chedjou'nun banko oynayacagini bilmiyorsun. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Boyle joker nitelikli 3-4 pozisyonda birden oynayabilen bir yabanci oyuncu istemesinin sebebi 5 yabanci hakkini rotasyon yaparak kullanabilmek icin olabilir.

Ozan Tufan'i alsak ne guzel olacak arkadas sacma sapan islerle ugrasmasak keske .

Ya şu tarıkın vallahi billiahı veyselden fazlası yok sabriyi kadroya alsınlar geri sabri veysel idare eder.Yazık paraya

Sinan kurt 500 bin euro ya bma da diyola ulan bu adamlardaki mantigi cozemedim rakiplerine ucuza veriyolar bize vermiyolar

Beyler biz son iki sezondur yanliz sampiyonlar liginden 50-60 Milyon Euro almadık mı? Nerde bu paralar. Ve NEDEN UEFA dan para cezasi geliyor???

8 milyon euro istiyorlar.

Tarik'a 5.5 + futbolcu verecegine Ozan'a vermek cok daha mantikli . O fiyat 8'lerden 5 'lere 4'lere duser muhtemelen . En azindan cok daha dengeli + oyun zekasi olan yeterli ve daha gelisime acik bir oyuncu almis oluruz . Biz simdi almazsak iki seneye GG iyice posaya cikinca muhtemelen FB alir .

Burda tarık alınmasın diyen dahiler yarın fener alsa adamı kulübe dava açarlar.

3-5 neyse vereceksin madem ki sınır var.

sen aldıkça pazarı açık tutarsın 3 5 değil adamlar 5 6 istiyo ayrıca sana bir artısı olmayan adamlar deniyosun olmuyo sonra üstüne maaşınıda ödüyosun havalarda gezen milyonlar sizin gibi boş düşünenler yüzünden heba oluyo.geçen yıl 10 adam yerine liverpoola giden emrecanı alabilirdin tek başına işine yarardı

Bizim 2 bektede oynayabilecek yerli bir oyuncuya ihtiyacimiz var. Darmian haberlerinin doğru olduğuna inanmiyorum. Daha 2-3 gün önce Toroda kalmaya karar verdiğini kendisi söyledi. Kadroyu bu sene yabanci sinirlamasina göre kurmaliyiz. Darmian sağ bek. Darmian sağ bekte yüzde 100 verimle oynuyorsa, sol bek yüzde 40-50 verimle oynuyor. Muslera, Melo, Sneijder, Bruma. Yerleri garanti 4 yabanci. Belki Campbellda gelebilir. Telles, stoper ve Darmian. Tek yabanci icin 3 oyuncu.Gecen sezon yaptiğimiz hatayi bir kez daha yapmis olacağiz. Darmian gelirse de bizim sol beke yerli bir oyuncu alma zorunluluğumuz var.

Tarik icin istenen 5.5 milyon euro asiri fazla. Savunmasi sağlam, üretken bir bek olsa, 5.5 milyon euroyu anlayabilirdim. Fakat savunmasi kötü, üretkenliği cok düsük, 35lik Cicinhonun 15 assist yaptiği ligde 0 assistle oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz.

Çeşmede tatil sırasında bir futbolcumuz dayak yemiş. Başkasının kızına sulanmış.

Amrabat ve Hamite verilen paralarla Emre Can alinabilirdi. Ched ve Dany'e verilenle Hakan Ç alinabilirdi, Salih D. ve Hajrovice verilenlerle Gökhan Inler alinirdi herhalde. Yabanci sorununu çözerdik.

ne kadar saçma sapan transferler yapmisiz. Resmen elimize gelen altin firsati Yönetim ve Terim yüzünden yitirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt