Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncel ilk 11'imiz...

--------------------- Muslera -----------------------

Boş -------- Semih ----- Boş ----------- Telles

-------------- Melo -------- Selçuk ----------------

---- Olcan -------- Sneijder --------- Bruma ---

---------------------- Burak -------------------------

Veysel sağ bekte denenebilir, ne kadar başarılı olacağı tartışmalı. Eboue ve Sabri kovulduklarına göre buraya bir transfer şart. Mümkünse ilk 11 oyuncusu olmalı hatta, Veysel onun yedeği olur. Hamit'i sağ bekte denememek lazım, olmuyor.

Koray da stoperde denenebilir ama Semih ve Koray ikilisi ile sezona başlamak büyük kumar olur.

Öte yandan kadroda şu hali ile bile 5 yabancı var, ne halt edeceğiz bilemiyorum.. :(

Doria kiralik, tarik camdal icin bugun kap gelir diyolar kaynak spor gundemi . Inanmadim pek ama bakalim

Sahte duyumcular yasaklandığından beri nöbette eski hava kalmadı.

Sahte de olsa heyecanlanıyorduk, aradan bir tane bile tutsa güzel oluyordu :D

Bugun de hamite taktim kafayi. Adam mustafa sarptan bile daha hantal. 1dk tutmam su.goruntusuyle.ayiptir. topcu adam oylemi olur.

Sol ayakli forvet maymun eder bizim ligdeki savunmalari. Campbell cok.da guclu topu da tutabiliyo ilerde. Sneijder gecen sezon attiginin 2katini atar. Ona.da faydasi olur. Alinsin.

Bugun de hamite taktim kafayi. Adam mustafa sarptan bile daha hantal. 1dk tutmam su.goruntusuyle.ayiptir. topcu adam oylemi olur.

adam felç oluyordu ziynet sali ile :D koştuğuna dua et beli nasıl o kadar yorduysa artık 1 sezon oynayamadı :D bu saatten sonrada bir cacık olmaz her sene alır 10 milyon tl'sini istanbulun keyfini çıkarır

Tarik Camdal'a 4M vermek nasil bir sacmaliktir ya. Twittercilar aldi adami resmen takima

Doria ve Campbell'i alabilirsek baska yabanci transferine gerek yok. 7 yabanciyla yeni sezona gireriz. Joel Campbell hem kanat hem forvet oynayabiliyor, bu sebeple Almeida veya baka bir forvete ihtiyacimiz yok.

Not: Doria transferini kiralik olarak bitirebilirsek inanilmaz iyi bir is olur. Mükemmel bir stoper.. Hemen bonservisini aliriz. Semih-Doria bizi yillarca götürür.

Selamu Aleykum.

Son gelismeler nedir? Bugun birseyler olur mu?

Chedjou ---- Doria (kiralık)

Umut ---- Mevlüt (Dany+para)

Tarık(takas+para) ve Campbell (Kiralık) ile transfer sezonunu kapatırsak iyi olur.Hatta bu durumda şükela olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt