Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim son gün transferi yapma gibi bir hastalığımız var. Gerçekten Campbell ile falan ilgileniyorsak boşuna beklemeyin. Son gün, son saatlere yakın açıklanır.

uzun süredir bizim başkan yada yöneticiler basına konuşmuyor tatilden dönmedilermi acaba

fener as kadrosuyla oynuyor bi emenike yok 1-1 oldu maç 3.lig takımı şeffıyıld

herifin biri 1-0 oldugunda GS maçi nezaman diyip havaya giriyordu. yendigi. ingiliz devi degil. 2 veya 3 .ligden biriyle oynuyorlar.

Fenerin yedekler sahada şu an, cidden çok kötüler. Sheffield çok net kaçırdı az önce.

ched gitsin de danyi bi şekilde yollarız herhalde yeterki ched gitsin çok boş bir defans

Ne sponsor belli ne transferde gelişme var insan en azından takımda ki oyuncuları yollar oda yok... Bu yönetim ne yapıyor cok merak ediyorum...

tarık şener derken yine sağ bek almadan devam edeceğiz. planlamamız müthiş.. bek almadan bekleri kadro dışı bırakırsan adamlarda bi bek için kulübün tapusunu ister.

bazi transferler sezon icinde bitirilir ama ne yazikki bizimkilerde böyle bir planlama yok hep karambol transferleri.

Sakatlanmazsa bu senekinden fazla atar.15-16'yı bulur.

diegoya gibi lige yeni gelen sneijderin altında bir kalıtede ki futbolcu RAHAT 10 gol atar diyorsan sneijdere 30 40 demeni beklerdim gol kralı olur falan renktaş diego oynamadan bilemeyiz tabi ama benim fikrim ilk 4 5 hafta oynar sonra yatar elde patlar ama bu sadece tahmin fikir vs bilemeyiz ne olcagını tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt