Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkan'a 1M Euro bile vermem. takım oyuncusu olmadığı konusunda ciddi şüphelerim var.

Dikkat edin bizimkiler bastan beri yalnizca Tarik'in adini soyluyorlar, bu Erkan laflari hep Eskisehir tarafindan geliyor. Bunlar illa ki bize bu kotu oyuncuyu da Tarik'la paket yapip sokusturup para kazanma derdindeler. Bizimkiler bu oyuna gelmez umarim.

Tarık+Erkan azami 3,5-4'tür.

Bunlara 7 isteyen Eskişehirspor olsa olsa ligdeki Kayserispor açığını kapatmak istemektedir.

pazarteSine kadar olursa olur olmazsa tarık transferi olmayacak anlaşılan

GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dikkat edin bizimkiler bastan beri yalnizca Tarik'in adini soyluyorlar, bu Erkan laflari hep Eskisehir tarafindan geliyor. Bunlar illa ki bize bu kotu oyuncuyu da Tarik'la paket yapip sokusturup para kazanma derdindeler. Bizimkiler bu oyuna gelmez umarim.

Campbell'e üzüldüm ben Emre. O çocuk gelse çok iyi olurdu. Wenger açıklama yapmış hakkında. Benim projelerimden biri Campbell Emirateste de oynayabilir demiş. Gelmez büyük ihtimal.

Doumbia & Tarik gelsin, Erkan a gerek yok, 10 tane oyuncu da gonderilsin (minimum 3 yabanci ve 7 yerli), kadro sayisi azalsin.. Bu kadarlik yeter bu sezon..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt