Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Umut gündoğan niye son 2 hazırlık maclarında oynamadığıda beli oldu.
Ilk macda sahanın en iyisidi bide üstelik
Ilk macda sahanın en iyisidi bide üstelik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da çok enteresan bir transfer olacak olursa, Telles Bruma gibi adamları oynatamıyoruz tam anlamıyla, Doria'yı nasıl oynatacağız ? 5 maç sonra neden genç aldık, tecrübeli alsaydık, Telles gibi o da eleştirilecek, satılsın denecek. Senaryo belli az çok.
stoperi doria ve semih gibi genç simalara emanet etmekde riskli geliyor ama çocuk çok iyi diyorlar.
Elleri mahkum diyen şikeci takımdan futbolcu alınmama taraftarıyım arkadaş. O kadarmı gurursusuz yani.
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hamit ve Hakana bekleri emanet etmek demek. Kağnı Arabası demek. Prandelli hoca böyle bir hata yapmayacaktır umarım.
2.si yapılmadı. Tam olarak izin verilmedi para girişi olmadı klube. O yüzden biraz sıkıntıya girdik zaten. Seneye yapılacak o. Tahminim Ünal Aysal ın en büyük para girişi beklediği şey o.
Benim bildiğim şey şudur: Tarık Sağ bek için alınacaksa Bu Veysele ana avrat Küfretmeye denkdir. Veyselden önce kesilecek adam çok çünkü.
Ha eğer Sol bekde Tellesle Rotasyon yapılacaksa Tarık Dogru transferdir.
. Yada Bir İhtimal Chedjou gider Onun yerine yabancı stoper gelir. Bakalım ne olacak
O değilde defansci ne olacak Koray nasıl oynayacagini bilmiyoruz, Zan kampa alinmadi IIRC ve Baltayi pek güvenmiyorum, yavaş
O değilde defansci ne olacak Koray nasıl oynayacagini bilmiyoruz, Zan kampa alinmadi IIRC ve Baltayi pek güvenmiyorum, yavaş