Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut gündoğan niye son 2 hazırlık maclarında oynamadığıda beli oldu.

Ilk macda sahanın en iyisidi bide üstelik

O da çok enteresan bir transfer olacak olursa, Telles Bruma gibi adamları oynatamıyoruz tam anlamıyla, Doria'yı nasıl oynatacağız ? 5 maç sonra neden genç aldık, tecrübeli alsaydık, Telles gibi o da eleştirilecek, satılsın denecek. Senaryo belli az çok.

stoperi doria ve semih gibi genç simalara emanet etmekde riskli geliyor ama çocuk çok iyi diyorlar.

Hey gidi günler hey İnamoto'yla Mehmet Topal geldiğinde takla aşmıştım evin ortasında ne günlerdi be

Umut Gündoğan iyi futbolcu, sitilini beğeniyorum ama fiziğini geliştirmedikten sonra asla kadroya giremez. Semih, Koray, Veysel gibi oyuncular fiziklerini geliştirirken bu adam yatmış, o yüzden giderse pek de üzülmem.

stoperi doria ve semih gibi genç simalara emanet etmekde riskli geliyor ama çocuk çok iyi diyorlar.

Stoperin yabancı oldu mu, sürekli oynatacaksın, özellikle genç ise zaten oynamak zorunda, oynamadan olacak iş değil.

Telles'i keseceğiz o zamanda, e ne anladım ben o işten ? Yerli sol bek yok elimizde (Tarık bu yüzden önemli diyoruz)

Dediğin gibi yabancı forvet te ekstra lüks oluyor zaten bu durumda.

Millet Hamit'leri Balta'ları yazıyor sonra ağlıyor neden almadık yerli oyuncu diye.

Neyse bakalım yakında belli olur.

umut gündoğan elden çıkartılırsa yazıklar olsun derim, dikine oynayabilen bir adam aydına emre çolağa verilen şanslar kadar oynatılmalı umut...

Hamit ve Hakana bekleri emanet etmek demek. Kağnı Arabası demek. Prandelli hoca böyle bir hata yapmayacaktır umarım.

Hamit ve Hakana bekleri emanet etmek demek. Kağnı Arabası demek. Prandelli hoca böyle bir hata yapmayacaktır umarım.

Balta'yı bek oynatmadı, Hamit'i ilk maçta denedi, gördü ne kadar korkunç olduğunu bir daha yapmadı aynı hatayı.

Güveniyorum ben hocaya o konuda. Burada kadrolara yazanlar komik oluyor.

2.si yapılmadı. Tam olarak izin verilmedi para girişi olmadı klube. O yüzden biraz sıkıntıya girdik zaten. Seneye yapılacak o. Tahminim Ünal Aysal ın en büyük para girişi beklediği şey o.

Ilkindi gayet planlandığı çekilde yapılmışdı.

160 milyon kasaya girmişdi.

Ikincisinde sermayemiz artıya gectiki bu nakit girişi kadar önemliydi.

Benim bildiğim şey şudur: Tarık Sağ bek için alınacaksa Bu Veysele ana avrat Küfretmeye denkdir. Veyselden önce kesilecek adam çok çünkü.

Ha eğer Sol bekde Tellesle Rotasyon yapılacaksa Tarık Dogru transferdir.

Benim bildiğim şey şudur: Tarık Sağ bek için alınacaksa Bu Veysele ana avrat Küfretmeye denkdir. Veyselden önce kesilecek adam çok çünkü.

Ha eğer Sol bekde Tellesle Rotasyon yapılacaksa Tarık Dogru transferdir.

Veysel olayı da ilginç, burada kimse sağ beke öncelikle Veysel'i yazmıyordu, 2-3 hazırlık maçında fena görünmedi diye kimse vazgeçemiyor artık.

Halbuki geçen sezon oynadığı maçlarda da genellikle aynı çizgideydi. Daha çok çalışıyordur, form yakalıyordur orası ayrı. Takdir etmek lazım.

Bence de öncelik onda olacak Tarık gelse bile, sonuçta Veysel takıma daha alışık şu anda. Ama koskoca sağ tarafı sadece Veysel'e vermek te komik olur, o yüzden Tarık her iki taraf için de en azından alternatif olacak. Tempolu oynasın, basit oynasın, oyunu kesmesin, yavaş yavaş olacak birşeyler.

Bu takıma İlk 11 oynayacak kimse alınmayacak zaten rahat olun. Transfer yapamadık stresine gerek yok. Alınırsa Mevlüt veya Yasin alınır onlarda yedek olur. Yada Bir İhtimal Chedjou gider Onun yerine yabancı stoper gelir. Bakalım ne olacak

Erkan'ı alacağımıza Gökhan Töre'yi alalım, Beşiktaş'a da 5+3 için kapak olsun isterim ama o mafya, silah, zart zurt onlar yüzünden hiç ilgilenmiyor bile bizimkiler demek ki.

Beşiktaş 3,5'a falan alırsa komik olur bizim için. Eğer gerçekten yerli kanat istiyorsak ki Es-Es başkanının dediğine göre Erkan'ı biz sormuşuz.

O değilde defansci ne olacak Koray nasıl oynayacagini bilmiyoruz, Zan kampa alinmadi IIRC ve Baltayi pek güvenmiyorum, yavaş

O değilde defansci ne olacak Koray nasıl oynayacagini bilmiyoruz, Zan kampa alinmadi IIRC ve Baltayi pek güvenmiyorum, yavaş

Gökhan Zan bitti zaten artık, geçtiğimiz sezon kaç maç oynadı sanki. Neyse geçtim onu.

Koray'ı neden aldık güvenmeyeceksek ? Semih var Balta var, Chedjou satılırsa stoper alınacak diyorlar.

En azından 4 stoperle gireceğiz işte sezona, az değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt