Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw birkere de su transfer sezonu kamp dönemi baslarkene bitirin , yok illaki zaman var diyecekler son dakika cöpleri alacaklar

yasin öztekin geliyorsa amrabbat gidiyor demektir

Yiğit Gökoğlan'ın bir tık üstü, dağınık, tutarsa paslar ortalar... iyi şut çekiyormuş, bizde denesin 50'de 2'yle falan oynar büyük ihtimalle. Sneijder bile çok riske atmıyor, pası tercih ediyor çoğu pozisyonda.

Hele geçtiğimiz sezon Fenerbahçe maçında son saniye kaptırıp yedirdiği golü de hiç unutmam.

Yine çöpe atarız parayı, yazık olur. 2,75'e mi ne almıştık galiba Yiğit'i de, onu almadan önce de demiştim aynılarını.

Çok birşey istemedik ki ya, Tarık'ı alamıyorsan Şener + İshak'ı al dedik, İshak'ı kaçırdık, Tarık'ı da büyük ihtimal alamayacağız bu gidişle, Şener'i de vermiyorlar belli ki.

Sağ bek ve sol beke alternatif yok, Hamit ve Balta bitmiş o pozisyonlar için, okeye dönüyorlar.

Tarık, Mevlüt, +3 için kiralık kanat forvet

3 transfer. Çok zor değil, Chedjou'yu gönderip stoper almayı geçtim zaten.

Yasin Öztekin Gençler'den bedavaya ayrıldığında yazmıştım, kimse istemiyordu. Bonservis ödenerek alınacak bi adam değil bence.

transfer yapamazsak cok büyük sorun olmayacaktır bana gore. prandelli italya milli takımı disinda hep düşük butceli takimlarla iyi isler basarmis bi teknik direktör. öncelikle elimizdeki futbolculardan en yuksek verimi almamız gerekli bruma, sneijder, burak, selcuk gibi. çoğu taraftar burak'i cok fazla eleştiriyor. bana gore bu senenin gol krallığı icin en buyuk adayı.

tabii ki iyi transfere kimse hayir demez. unal aysal drogba sneijder gibi yildizlar ve telles bruma gibi potansiyeli olan gençlerle tansfer beklentilerini yükseltmisti ama gecen sezonun devre arasindaki transfer fiyaskosundan sonra transferde cok dikkatli olmalıyız.

Yasin Öztekin 1461 Trabzondaydı Trabzonsporda Kiralık Oynuyordu Sonra Bu Yaz Trabzonspora Tamamen İmza Attı Yeni Aldığı Oyuncuyu Biz Nasıl Alıyoruz ?

yaauşuklu almeidaya 2.5m euro teklif ettik kabul etmedi demişti

almeida da yalan söylüyo demiş

yauşuklu demekki 1.5+ maç başı 20000 falan teklif etti sanırım :D

50 maç yaparsa diyerekten :D

yaauşuklu almeidaya 2.5m euro teklif ettik kabul etmedi demişti

almeida da yalan söylüyo demiş

yauşuklu demekki 1.5+ maç başı 20000 falan teklif etti sanırım :D

50 maç yaparsa diyerekten :D

Almeida :D Ve 2.5m € :D

PUAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA:dd:dddd:D:D:D:D:D:D:D:D

Hayret Sevilla nasil gol atti Fener'e ya? Ben Diego'yu aldilar artik hic kimseye yenilmezler zannediyordum.

Hayret Sevilla nasil gol atti Fener'e ya? Ben Diego'yu aldilar artik hic kimseye yenilmezler zannediyordum.

Fener kötü bi karar verdi Diego'yu alarak. Geçen seneki koşan basan ortasayı mumla ararlar Diego'nun oynadığı maçlarda. Alper gibi bi adam varken üstelik ellerinde. Alper'e de yazık oldu.

Fener kötü bi karar verdi Diego'yu alarak. Geçen seneki koşan basan ortasayı mumla ararlar Diego'nun oynadığı maçlarda. Alper gibi bi adam varken üstelik ellerinde. Alper'e de yazık oldu.

Galatasaray alamamış oldu, yılın çalımı oldu, rakibi güçlenmemiş oldu... Umurlarında mı Alper'in durumu ?

Galatasaray'da Eskişehir cephesinden gelen "İkisine 20 milyon TL istedik" açıklamasının şaşkınlığı yaşanıyor. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal "Biz sadece Tarık Çamdal'ı istedik. Erkan Zengin nereden çıktı?" ifadeleriyle şaşkınlığını dile getirdi.

Sadece Tarık Çamdal için teklif yaptıklarını ama bunun da 2 hafta önce olduğunu dile getiren Aysal yakın çevresine "Biz 2 hafta önce Tarık defterini kapattık. Çünkü rakamdan daha çok yaklaşım tarzı hoşumuza gitmedi. Rakamlar iner, çıçar. Bu sorun değil. Ama bazı söylenenler var. Onları keşke söylememiş olsalardı. Bir de şimdi Erkan Zengin ve Tarık için 20 milyon TL diyorlar. Anlayamadık" şeklinde konuşarak Mesut Hoşcan'ın açıklamarının sürpriz olduğunu dile getirdi.

(3puan)

başkan bunu demişse iyi demiş. eskişehir kadar şerefsiz bir takım daha var oda fener. ikiside birbirinden beter. aynı yumurta ikizi gibi. bize tarıkı satmamak için ellerinden geleni yaparlar yarın fb isterse kolaylık yaparlar. 2 milyon+ 2 çöpe satarlar fbnin kadroyuda temizlerler şikeci uşakları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt