Mete ERTUĞRUL
Kırmızı Üye
- 7 Eylül 2013
- 2.417
- 0
- 726
yasin öztekin geliyorsa amrabbat gidiyor demektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben pes ettim kardeşim ,sadece transfer sezonu veya işler kötü gidince skandal rezalet diye ortaya çıkan ergen bebelere laf anlatmaktan seni takip ediyorum artık
๘۩MehmetGs_ @MehmetGs_ 3 dk.
@aziz_ustell Eskişehir'in Erkan ve Tarık için 20 Milyon tl + Umut G. teklifini düşünmek için P.tesi'ye kadar süre isteyen yönetim++
Aziz Üstel @aziz_ustell 1 dk.
@MehmetGs_ Başkan bu haberi yalanladı. "Biz Tarık'ı istedik, Erkan konuşulmadı bile," dedi. Tarık'ı ancak takasla alır Ünal ağabey
yasin öztekin geliyorsa amrabbat gidiyor demektir
Yasin Öztekin 1461 Trabzondaydı Trabzonsporda Kiralık Oynuyordu Sonra Bu Yaz Trabzonspora Tamamen İmza Attı Yeni Aldığı Oyuncuyu Biz Nasıl Alıyoruz ?
Kayseri Erciyesspor futbolcusu. Geçtiğimiz sezon orada oynadı ?
yaauşuklu almeidaya 2.5m euro teklif ettik kabul etmedi demişti
almeida da yalan söylüyo demiş
yauşuklu demekki 1.5+ maç başı 20000 falan teklif etti sanırım
50 maç yaparsa diyerekten![]()
Hayret Sevilla nasil gol atti Fener'e ya? Ben Diego'yu aldilar artik hic kimseye yenilmezler zannediyordum.
Hayret Sevilla nasil gol atti Fener'e ya? Ben Diego'yu aldilar artik hic kimseye yenilmezler zannediyordum.
Fener kötü bi karar verdi Diego'yu alarak. Geçen seneki koşan basan ortasayı mumla ararlar Diego'nun oynadığı maçlarda. Alper gibi bi adam varken üstelik ellerinde. Alper'e de yazık oldu.