Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu dışı ama iddaa'da 1 0 açık oynadığın maç ertelenir ve 24 saat içerisinde oynanmazsa ne oluyor ?

Sonuçta açık oynadığım için 7 misli işaretledim 14 TL ödedim.

Diğer maçlar tutarsa nasıl hesaplanacak ?

Bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Konu dışı olduğu için kusra kalmayın.

Sendemi aarau macına oynadın :DD

Toplam orandan o macın oranını çıkart

Muslera

Doria

Melo

Sneijder

Bruma/Telles

+

Amrabat

Bruma/Telles

Tarık-Semih-Balta-Selçuk-Olcan-Burak

Bu kadrolar asıl kadroları ise bizim defansa niye bu kadar karamsar bakıyor millet anlamadım.

Bjk: Franco-Ersan

Fb: Alves-Bekir

Ts: Belkalem-Medjani

Bunlardan TS'nin oyuncuları hakkında bir bilgim yok diğerleri bizim olası Semih-Koray ikilisinden kat be kat üstün değiller.

Yine söyluyorum Semih ve Koray'a güvenmeliyiz.

(Şu Doria alınabilir ama olmazsa)

Sıkıntı yabancı sınırı. Şu an NTVSpor'da konuşulanlar bu anlamda doğru.

Bu kadrolar asıl kadroları ise bizim defansa niye bu kadar karamsar bakıyor millet anlamadım.

Bjk: Franco-Ersan

Fb: Alves-Bekir

Ts: Belkalem-Medjani

Bunlardan TS'nin oyuncuları hakkında bir bilgim yok diğerleri bizim olası Semih-Koray ikilisinden kat be kat üstün değiller.

Yine söyluyorum Semih ve Koray'a güvenmeliyiz.

(Şu Doria alınabilir ama olmazsa)

Eğer alınacak defans oyuncusu Doria gibi gelecek vaadeden ve elit düzeyde bir isimse çok doğru transfer olur ancak stoper transferinde gidip transfer olsun diye transfer yapmanın anlamı yok.Doria olmazsa defansa Semih-Koray düşünülmeli tabi Doria olursa çok iyi olur.

Doria çok iyi oyuncu olabilir ama bize Telles ve Bruma'yı da bu yüzden almadık mı

Şimdi Doria alınırsa Telles yada Bruma kadro dışı kalabilir o zman biz bu oyunculardan nasıl faydalanacağız acaba?

Doria alınmasın demiyorum ama bu 5+3 çok sıkıntı.

Bizim takım bu sene şu haliyle ligde ilk 3'e giremez cl'de de grubun zorluğuna göre sıfır çekebilir.süper zeka G.Saray yönetimi mükemmel planlama yapıyor!!!

Aysal gelmeden önce Serdar Özkan konuşuluyordu, Zapata konuşuluyordu. Ulan sanki Polat döneminde takımda Ronaldinholar oynuyordu da Aysal dönemiyle Erkan konuşuluyor. Ben böyle balık beyinli taraftar görmedim arkadaş yazık gerçekten.

Bir kere de sabit birsey yazin be kardesim. Adnan Polat döminde Galatasaray taraftari ilk defa transfer bombardimani yasamistir. Sanki devamli zapatalar, serdar özkanlar geldi. Kader Keita, Lucas Neil, Harry Kewell, Milan Baros, Fernando Meira, Giovani Dos Santos, Jo, Elano Blumer, Misimovic, Morgan de Sanctis. Bu adamlar icin ne nöbetler tutulmustur kimbilir burda, ama meselenin Yildiz yabanci transferi olmadigini bu taraftar halen anlamadi...

Sneijder ve Drogba büyük isimler, ama biri cinden geldi digeri de futboldan kopmus bir sekilde. Sadece para meselesi olan, firsat transferleri bunlar.

Fbtv 2 nin Galatasaray ı ne kadar iyi takip ettiği ortada Galatasaray ın stoperlerini Semih H.Balta Chedjou diyorlar.Koray ve EmreCan Coşkun un bahsi bile geçmiyor.Bizde bir çok şeyleri yanlış olabilir ama Galatasaray ın şuanda doğru yaptığı en güzel şey kaliteli oyuncularla gençleşme operasyonu.

Oynadı da Galatasaray'In bekleri Veysel-Tarık olursa sıkıntı.

Hem defansa yabancı hem Telles hemde Bruma aynı anda zor bazılarından feragat etmek zorundayız, o yüzden demiştim.

5+3 çok sıkıntı yaratacak bize. O yüzden ben Semih-Koray ikilisine güveniyorum.

Hem defansa yabancı hem Telles hemde Bruma aynı anda zor bazılarından feragat etmek zorundayız, o yüzden demiştim.

5+3 çok sıkıntı yaratacak bize. O yüzden ben Semih-Koray ikilisine güveniyorum.

Valla açıkçası ben de bek olarak Veysel-Tarık göreceğime stoperde Koray-Semih isterim.

Ancak şu da açık ki prandelli böyle düşünmüyor. Doria alınmasa bile ilk tercihi Chedjou. Belli ki Bruma ya da Telles'den birini kesecek.

ymuhyre2.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Defansı organize edebilecek, tecrübeli, bir de olursa sol ayaklı bir stoper

Burak'ı zorlayacak yabancı genç forvet

Tarık

Bizim ihtiyacımız bu 3 transfer üstüne Umut falan giderse Mevlüt ve uygun fiyatlı olursa Erkan, Jimmy, Yasin tarzında yerli bir kanat...

Muslera Stoper Telles Melo Sneijder Bruma Amrabat Forvet

Yabancı rotasyonu bu şekilde olur.

Alternatifleriyle falan gayet yeterli bir kadro.

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt