Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana göre kaleci yabancı olması bu tarz oyuncu dağılımını göze aldığımızda lüks oluyor. yeterli sayıda kaliteli yerli oyuncuya sahip değilken üstüne kalecinde yabancıysa bizi zor bir lig bekliyor bu belli. elinde arda, inler, ömer toprak gibi yerliler olur kalecin yabancı olur.

üstelik içerde ligde zayıf takımlarla oynarken kaç top gelecek kalene gibi.. bu konu uzar. en iyisini teknik ekip bilir demek. ama onlarda da bir şey görmedik hala.

Prandelli geleli ne kadar oldu da ne görmeyi bekliyordun

tapatalk

Yabancı mevzusu bizi baltalamak içindi , bir nebze başardılar da özellikle ŞL için ama iş ülke içine gelince rakiplerimizde patladı ,

kargaspor ve TS bir kenara ,

fener bu sene bizden daha fazla sıkışacak , ve biz kendi oyuncularımızı beğenmesekte onlara göre çok daha iyi konumdayız ,

bazı arkadaşların düşüncesi olan ilk 11'e 6 yerliyi yazabiliyorlar konusu ise tamamen patlamış durumda ,

Hacı Koray takıntını yendin mi ? :D

Yok hayır aynı :(

:DD

Uğraşıyorum ama oda yardımcı olsun bari. Yanıltsın beni.

Yanılta bilirse sil takıp evimde oynamasam ne olayım :DD

Iyi bir semih-koray tandemi kim istemez ki. Ama realitede kalmayı tercih etmeye calışıyorum.

En azından kendi realitimde:)

Muslera-Melo-Sneijder banko oynayacak yabancılar

ilk 11 için geriye kalan +2 de ise yabancı defans alınırsa o oynar geriye kalan 1 de ise Telles ve Bruma dönüşümlü oynar. (Görünen bu)

Kağıt üstünde 5 yabancıyla dahi rakiplerden geri değiliz. Ama denk takımlar var. Halbuki 7 yabancılı bir takım bile olsak farkı çok açardık. Bunu engellediler.

Tekli var ise muslera satilmali... Yerine iyi bir yabanci golcu alinmali.

Burak ile sozlesme uzatilmasi hata idi. Teklif var ise yollanmalidir.

doğru yabancı sınırı prandelli ile geldi zaten. önceden bilinmiyordu!!!. 2 sene önce burdan bağırdık yabancı sınırı geliyor diye dikkate almayan yönetim sağolsun

Teknik heyetten bir şey görmedik demişsin de

tapatalk

Yok hayır aynı :(

:DD

Uğraşıyorum ama oda yardımcı olsun bari. Yanıltsın beni.

Yanılta bilirse sil takıp evimde oynamasam ne olayım :DD

Iyi bir semih-koray tandemi kim istemez ki. Ama realitede kalmayı tercih etmeye calışıyorum.

En azından kendi realitimde:)

Hacım karamsar olma. Adam henüz 2 hazırlık maçı yaptı, bende bıraktığı izlenim gayet iyi ve Türkiye ligi için yeterli seviyede gibi göründü ki daha 1 hafta 10 günlük bir antremanla bu seviyede.

Bana sorarsan 3. 5. haftalarda bu çocuk formunu iyice yükseltir ve banko olur.

Veysel --- Semih ---- Koray ---- Telles

şu defans hattı bizim bütün problemlerimizi çözer ki 1 2 sene içinde bu defans hatta tecrübede kazanır işte o zaman olay tümden değişir.

Podolski gelirse Olcan sol beke geçebilir

tapatalk

Burak >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

podolski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt