Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da muhtemel bir başarısızlığı tolere edebiliriz bu sınır varken.Ama ligi mutlaka almamız lazım.Şöyle forvet hattına bir bakalım, Umut ve Burak, ikisi tam bir forvet etmiyor.

Deplasmanlarda çok zorlanırız bu forvet hattıyla.Geçen seneyi bir gözünüzün önüne getirin.Deplasmanlarda silik oyunumuzun sebeplerinden biri ileride topu tutamamamızdı.Ben ileriye bonservissiz, yedek kalmayı sorun etmeyecek bir yabancı getirilmesi taraftarıyım.Yoksa çok dizimizi döveriz keşke bir forvet daha alsaydık diye.

Santrafor lazım haklısın. Ama süper yıldız da olsa, yedekliği kabul edecek yeni marcio da olsa bu adamı yabancı sınırı varken nasıl oynatacağız. Sıkıntı burada.

10-15 sayfa okuyarak geldimde veyseli biraz gömmüşünüz hazırlık maçlarında çok beğendim ben.. Takımda semih veysel selçuk olcan ve burak yeri garanti olan yerliler bence ve bir yerli daha oynaması gerekiyor.. Telles'in yedeği ve brumanın yedeği lazım bence (erkan & tarık gibi).. Birde forvet tabiki (mevlüt)

Yani;

-Mevlüt

-Tarık

-Erkan

Veya muadili yerli oyuncular elzem bence

İnsanlar Burak satılsın, Selçuk astılsın yabancı alınsın da Sinan-Veysel-Koray-Semih-Tarık ile çıkalım diyecekler neredeyse.

Kuralları hatırlatmak isterim size. Bunlar STSL'nin kuralları ve ona göre geliştirilmesi gereken stratejiler.

1. 6 yerliniz olacak. Elinizdeki en iyi 3 yerli Semih-Selçuk-Burak ise bunları 11'e direk yazarsınız. Burak muhteşem değil ama o adamı kesip şunu alalım derseniz, savunmanız yukarıda rezil şekilde olur.

2. 5 yabancı hakkınız var. Özenle seçmeniz lazım bu yüzden. Muslera-Melo-Sneijder-Bruma gibi Avrupa'daki hemen her takımda oynayabilecek ve sadece yabancılara bakıldığında ligin en iyi 4'lü ekibine sahipsek bunları da oynatmak zorundasınız.

3. Yani demek ki 7 as oyuncu var. Olcan'ı da ekleriz buna eder 8. 3 isim daha lazım yani. Bunların 1'i yabancı olacak. Chedjou(Doria), Telles ve geleceği düşünülen santrafordan sizce şimdi hangisini oynatmak daha mantıklı?

10 numara 5 yıldızlı açıklama olmuş. Ağzına sağlık bu mesajını sık sık alıntılamak lazım.

maçlari izledimde. prandelli buragi duvar paslarina yöneltmiş. honved maçinda olcana attigi pas. ve veyselin penaltisinda verdigi pas. bunlari neredeyse hiç yapmiyordu burak

Santrafor lazım haklısın. Ama süper yıldız da olsa, yedekliği kabul edecek yeni marcio da olsa bu adamı yabancı sınırı varken nasıl oynatacağız. Sıkıntı burada.

Ligde zaman zaman rotasyonlar yapılabilir, o sebepten dedim yedekliği sorun etmeyecek diye.Mesela a-bazen Sinan'ı oynatırsın kalede, Tarık gelirse solda zaman zaman onu kullanırsın.Stoperleri yerli oyuncudan kurarsın bazen.Oynatamayacağız nasılsa diye almazsak pişmanlık yaşarız.Basketbol değil ki bu istediğin zaman transfer yapasın.Bunun Avrupası da var her ne kadar umutlu olmasak da.

Belki bu kombinasyonlar çok mantıklı gelmeyecek bazı kişilere ama düşün ki Burak sakat veya cezalı.Umut'tan ne bekleyebiliriz ki? Kapasitesi belli nihayetinde.

Sonuc ? Podolski aradigimiz yada istedgimiz topcu degil .

Senin görüşündür, bakalım belki isteriz, benim görüşüm de bu yönde, ne kimseden bilgi almışlığım var, ne de başka birşey, tamamen hissiyat.

Yabancı forvet alınacaksa bu şekilde oynayan bir adam alınmalı, Burak her türlü 11'de ve son adam çünkü. Drogba tarzı oyuncu alırsan geçmiş olsun, geçen seneki gibi sistemsiz, 3 lüks oyuncuyla ne olduğu belirsiz oyun oynarsın.

Ligde de emin değilim. Bu sene oynayan Veysel-Chedjou-Semih-Telles 4'lüsünü dahi beğemediysek bu 4'lüyle ne yaparız bilemiyorum.

Ben Chedjou'yu hiç beğenmiyorum açıkçası Lille döneminden eser yok ne bizde ne milli takımda, Hakan bence stoperde daha iyi.

Telles'in defansif yönü de Olcan'dan çok önde değil bireysel olarak fazla fark olmaz gibi.

Geçen sezon ön taraf da çok kopuktu Burak Sneijder kanatları Drogba'nın takım savunmasına hiç katkısı olmaması vs bunlar da etkiledi bence.

Şimdi Podolski de Bruma da ileri geri yapabilen adamlar, tabi bir de hücumda kanatlardan da etkili olacağımız için rakip bekler geçen seneki kadar rahat çıkamaz diye düşünüyorum. Bu da savunmaya ne olursa olsun olumlu yansır.

tapatalk

Ligde zaman zaman rotasyonlar yapılabilir, o sebepten dedim yedekliği sorun etmeyecek diye.Mesela a-bazen Sinan'ı oynatırsın kalede, Tarık gelirse solda zaman zaman onu kullanırsın.Stoperleri yerli oyuncudan kurarsın bazen.Oynatamayacağız nasılsa diye almazsak pişmanlık yaşarız.Basketbol değil ki bu istediğin zaman transfer yapasın.Bunun Avrupası da var her ne kadar umutlu olmasak da.

Belki bu kombinasyonlar çok mantıklı gelmeyecek bazı kişilere ama düşün ki Burak sakat veya cezalı.Umut'tan ne bekleyebiliriz ki? Kapasitesi belli nihayetinde.

Sanırım bu yüzden niyetimiz Mevlüt.

Bana kalsa Pektemek'e talip olurdum sezon sonunda.

burak yeter tek forvet oynayalım diyenlere sormak lazım geçen seneden farkı ne olacak olcanla bruma deplasmanda her maçı kazanmamamızı sağlıcakmı bence sağlamıcak savunmayı idare edebilirsin geçen sene ettik en az gol yiyendik hakan chedjou sabri gibi adamlarla ama gol atamadınmı puan vermiyorlar burakla sezona başlayalım sonuçları görücez umarım yanılırım ama burak yeter diyenler burda kafasını taşlara vuracak

Ne bir transfer, transferi geçtim dedikodusu bile yok.

Yaprak kımıldamıyor.

Sanırım bu yüzden niyetimiz Mevlüt.

Bana kalsa Pektemek'e talip olurdum sezon sonunda.

İkisinden ben de Pektemek'i tercih ederim.Mevlüt'ün bize ekstra bir şey katacağını sanmıyorum kalite anlamında.Önceliğim bahsettiğim kriterlere sahip yabancı olurdu ama olmuyorsa Mevlüt de hiç değilse sayıca fazlalık sağlar.

Senin görüşündür, bakalım belki isteriz, benim görüşüm de bu yönde, ne kimseden bilgi almışlığım var, ne de başka birşey, tamamen hissiyat.

Yabancı forvet alınacaksa bu şekilde oynayan bir adam alınmalı, Burak her türlü 11'de ve son adam çünkü. Drogba tarzı oyuncu alırsan geçmiş olsun, geçen seneki gibi sistemsiz, 3 lüks oyuncuyla ne olduğu belirsiz oyun oynarsın.

Bende soyle dusunuyorum. Genc net bi santrafor kiralanmali. Buraki yedeklemeli performansa gore kesebilirde . Kanat istiyosak erkan tarik 6 milyon gayet iyi teklif erkan iyi yedek tarik da hem sol hem sag bek oynar

İkisinden ben de Pektemek'i tercih ederim.Mevlüt'ün bize ekstra bir şey katacağını sanmıyorum kalite anlamında.Önceliğim bahsettiğim kriterlere sahip yabancı olurdu ama olmuyorsa Mevlüt de hiç değilse sayıca fazlalık sağlar.

mevlüt veya mustafayi alsan bile. brumaya bişey olsa dahi brumanin zamani ihtiyaci var. elimizde amrabati görürüz. oraya bir yabanci lazim. satin alamayiz. 1 seneligine bastos gibi bir herif bulmamiz lazim.

mevlüt veya mustafayi alsan bile. brumaya bişey olsa dahi brumanin zamani ihtiyaci var. elimizde amrabati görürüz. oraya bir yabanci lazim. satin alamayiz. 1 seneligine bastos gibi bir herif bulmamiz lazim.

ya bonservissiz ya da kiralık.yani az maliyetli ama katkı verecek, elimizde alternatif oluşturabilecek, elimizdekilerden kaliteli bir yabancı.ama yönetim düşünür mü bilmem.

Bruma'yı yedekleyecek yabancı alırsın burada sorun yok. Ama Burak'ı yedekleyecek yabancı alamazsın malesef. O zaman arka tarafta alakasız rotasyon yapmak zorunda kalırsın.

valla düşünmezse sezon içinde ellerine dizlerine vururlar. bizde burda deliririz

Prandelli görür eksiği muhtemelen.Umut'tan memnun olmadığını zaten biliyoruz.Ya Mevlüt, ya senin dediğin gibi yabancı kanat forvet, ya da benim dediğim gibi yabancı bir forvet oyuncusu katılmalı takıma.Nasılsa 15-16 milyon bütçeden bahsediliyordu.Buraya bir hamle gücümüz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt