- 27 Ocak 2010
- 59.385
- 30.995
- 3.523
Yazmazsan seninle muhattap olmak gibi bir niyetimin olmadığını görebilirsinİyi forumlar.
Neden terim dedim cevap ver bana.
Anti terimciler olarak biz oda bardagi degiliz en cok bize cevap atacaksin en cok bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazmazsan seninle muhattap olmak gibi bir niyetimin olmadığını görebilirsinİyi forumlar.
Hayir bana sunun cevabini ver madem.
Neden Terim?
Osman'ı tanımamışsın kardeş. O da Terim'ci.
Daha önce demiştim galiba zaten.![]()
Osman'ı tanımamışsın kardeş. O da Terim'ci.
Daha önce demiştim galiba zaten.![]()
Bu adamlarda illaki oynamak istiyolardir, bu kadar alamiyolarsa illaki bunlara yakin verebilecek klupler vardır. Bunuda bizim klup bulacak. Biraz satis pazarlama yapacaklar.
Ya olm sen son musluman falanmisin
Hadi cenneti garantiledin
Aynştayn misin alpay hayirdir sen ya?
Ne Terim'i yahu, Terim ne alaka şimdi ? Ben ne diyorum sen ne diyorsun ? Fatih Terim dediğin Galatasaray'a Türk Futbol Tarihinin gelmiş geçmiş en büyük Kupasını kazandıran en büyük aktörlerden biri. Geçen seneki olaylarda iki tarafında hataları olduğunu düşünüyorum fakat ben UEFA Kupasını Fatih Hoca ile gelen şampiyonlukları kısaca hocanın başarısız olduğu dönemleri de başarılı olmuş dönemleri de inkar edemem. Sen inkar edebilirsin.
Bu arada Eboue'nin bu sene sözleşmesi bitiyor galiba ama Dany ve Chedjou ?
Yaziklar olsun sana. O yerli gurubu ve faruk suren basgan olmasa terim simdi bi yilmaz vuraldi
Eeee millet enayi değil ama ,
Dany denen adam aşşağı-yukarı birkaç sene evvel amatördü , nasıl bir şansı vardır ki bu seviyede hava soluyor , kemiksiz olarak bizde aldığının yarısını veren çıksa zaten klüp öpüp başına koyar üstünü kendi tamamlar ,
Eboue içinde aynı şey geçerli , şu haliyle bizden kemiksiz aldığını nereden alabilir başka ,
Misal TS oyuncularını sattı , herkes övüyor ama adam zaten 800 'e oynarken 2 küsür 'e oynamaya gidiyor ama sendeki zaten 2 küsür alıyor ortamı havası falanda cabası ,
Birde bu oyuncuları az çok tanıdık sence gerçekten illaki oynamak istiyorlarmıdır ?
Ok sen haklısın![]()
Alpay eserinle gurur duy.
Mahvettin muhabbeti.
Sercancim iyi forumlar bu arada avatarindaki film muthis ayni yönetmenin icimdeki aci mi yangin mi ne diye bi filmi var mutlak suretle izlemelisin enemyi seven o filmde aklini teslim eder.
Alpay eserinle gurur duy.
Mahvettin muhabbeti.
Sercancim iyi forumlar bu arada avatarindaki film muthis ayni yönetmenin icimdeki aci mi yangin mi ne diye bi filmi var mutlak suretle izlemelisin enemyi seven o filmde aklini teslim eder.
Aynı yönetmenden Prisoners'ta var 3'ünü de izledim. Incendies farklı bir kulvar..
Onuda izledim. Oda guzeldi. Ama bahsi gecen incenvsvs derin darbe resmen.
Neyse o yönetmenin izlemeye deger filmlerini bulursan paslaş terimdash
Forumda azız kardeş, biz-birbirimize düşersek kaybederiz.![]()