Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sınayder olduğu sürece 4-4-2 oynanmaz ya 2 milyona olcan yedek oturacak ua da Almeida 2 milyon oyro'ya yedek oturacak.

Sneijderi kanata görmekde istemiyorum artık.

Serbest olmalı sneijder.

Melo selçuk

Sneijder

Olcan sağ kanat

Almeijda burak çift forvet

Sol taraf full tellese emanet. Belki böyle ola bilir

5+3 ün yedek gerekirse oynayacak forveti bonservissiz Samaras mı? yoksa Almeida mı?

Aynı fiyata gelirler hemen hemen aynı tip santraforlaryaş farkları 1 , Samaras takımı yönlendirir , lider olur, takıma göre de yönlenir.Çok daha yeteneklidir, son vuruşları iyidir

Almrida sadece takıma göre yönlenir.

Karar verin hangisi daha çok katkı sağlar

Samarasin son vuruslari iyi mi?? Kale önünde malin en önde gidenine bagliyor herif.

Renktaslar biri ön. Ayak.olsun kulübe sesimizi duyuralım. Almeida filan sacmalamasinlar.

Serbest olmalı sneijder.

Melo selçuk

Sneijder

Olcan sağ kanat

Hacı sanki fifa oynuyorsun tek bacaklı adam gibi sol taraf komple tellese emanet diyorsun.

Besiktas az sonra Sampiyon olduklarini aciklayacakmis. gozler Kap ta :D

Yedek forvet için Almeida yerine Samaras daha iyi olur

Semih Kaya, Emre Can Coşkun ve Emre Tosun'un katıladığı basın toplantısı canlı yayınla GSTV'de

Ne abarttınız Demba ba Beşiktaş olayını

Süper lig şartlarında muazzam bir santrafor. Millet tutturmus bir Sow gidiyor. Demba ba Sow'un 2-3 gömlek üstü bir santrafor.

Bizde cok iyi is yapardı ama yönetim heralde kalite bir santrafor almayıp koskoca bir sezonu burak'a emanet edecek.

balotelli almamız lazıııım almeida yerine bjk kimi alırsa aldın üzülmem ama almeida alınırsa bize üzülürüm

Yabancı oyuncu alamıyoruz zaten önce eldekileri çıkartmamız lazım Almeida alacağımızı hiç sanmıyorum. Bize takıma fayda sağlayacak Elmander tarzı veya kanatta oynayabilecek bir forvet gerekiyor o kadar

Serbest olmalı sneijder.

Melo selçuk

Sneijder

Olcan sağ kanat

Anlaşılan Almeida isminden rahatsız olan bir tek ben varım. Kadroya bile yazmışsınız.

la ne almeidası? beyler transfersızlık basınıza mı vurdu? o adamı oynatacagına yıllık 2m euro verecegıne berkı oynat..ofsayttan cıkmayan gram ayagını kullanma becerısı olmayan bırı yapmayın etmeyın allah aşkına burak a sovup duruyoruz bıde almeida cıkmasın basımıza

Herkes 4-3-3'e kafayi takmis ortaya Melo-Selcuk-Sneijder fantezi kadrolari yaziyorlar ama gecen sene Melo-Selcuk ligin en mucadele gucu zayif orta sahalarindan biriydi. Bu yuzden Mancini mac basi rakipten top kapma sayisi Melo'dan bile yuksek olan Ceyhun'u falan oynatiyordu, ama o da ofansif olarak bizi bozuyordu teknigi kotu oldugu ve cok pas hatasi yaptigi icin. O yuzden sonra Yekta'yi oynatmaya basladi, Yekta savunmada daha az top kazaniyordu ama hucumda biraz daha etkiliydi.

Simdi buraya orta ucluye Melo-Selcuk-Sneijder yaziyorsunuz, boyle bir orta saha dagilir ligde, her takim bizi ezer. Hani cocuklar 11 hucum oyuncusundan kadro yaparlar ya, o mantigin bir adim gerisi. Bir de "yabanci stoper oynatiriz, Telles yedek kalir, Tarik'i aliriz o sol bek oynar" diyenler var. Tarik da defansif olarak Telles'ten zayif. Yani hem gecen seneden zayif bir orta sahamiz olacak, hem gecen seneden zayif bir defansimiz, evlere senlik.

Ali Adnan Türk olsaydı Savaştan Kurtulunca Alırdık

:D

Yeri Geldiğinde Tellesi İleri Çekip Lig Maçlarında İdare Ettirirdik. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt