Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş ben Sinan Bolat'ı ovmedim ve alınsın da demedim mamafih kafa golü atmasıyla kalitesini soruşturman çok saçma

Çünkü Sinan denince akla gelen başka bir olayı yok. Bu adamda o kafa golüyle nam saldı zaten Türkiye'de. O kafa golünden sonra her transfer döneminde kaleci arayan takımlar için adı geçmeye başladı. Aydın denince akla Konya'ya attığı son dakika golü geliyor, Sinan diyince de o kafa golü işte. O örneklemede buna vurgu yapmak içindi.

Çünkü Sinan denince akla gelen başka bir olayı yok. Bu adamda o kafa golüyle nam saldı zaten Türkiye'de. O kafa golünden sonra her transfer döneminde kaleci arayan takımlar için adı geçmeye başladı. Aydın denince akla Konya'ya attığı son dakika golü geliyor, Sinan diyince de o kafa golü işte. O örneklemede buna vurgu yapmak içindi.

kurtardigi penalti var standart liege'i sampiyon yapan

standart gunlerinden izledigim kadar iyi bir kaleci boy dezantajina ragmen iyi sicriyo

kurtardigi penalti var standart liege'i sampiyon yapan

standart gunlerinden izledigim kadar iyi bir kaleci boy dezantajina ragmen iyi sicriyo

:) Penaltı kurtardıysa kaçırmayalım :p Valla yalan yok Liege'de iken bende kadroda olmasını istiyordum ama söndü gitti adam. Hakan Arıkan bundan çok daha iyi yeminle.

Yerli kaleciden yana şansızız. Allah onu şikecilere vermiş işte. Yedekleri bile belli bir kalibrede.

Hem kanat hem de forvet pozisyonunu iyi oynayabilen bir oyuncu lazım

Tek santrafor da oynasak Burak-Umut yetersiz

Bir ihtimal Amrabat da forvet oynayabilir ama daha kalite bir adam lazım

:) Penaltı kurtardıysa kaçırmayalım :p Valla yalan yok Liege'de iken bende kadroda olmasını istiyordum ama söndü gitti adam. Hakan Arıkan bundan çok daha iyi yeminle.

sondu gitti orasi dogru ama yasi 25 daha yedek kaleci olarak alinacaksa benden OKEY

ayrica kurtardigi penalti kucumsenecek bir kurtaris degil sinan'i belcikali futbol severler halen unutmadi

1042193_Galatasaray_SK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt