- 3 Temmuz 2012
- 140.030
- 88.265
- 5.478
Önder Özen istifa etmiş...
daha etmemıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önder Özen istifa etmiş...
Adam gibi forvet gelmezse, buyuk ihtimal ipi onlar gogusleyecek. Burak gibi topu dahi kontrol edemeyen adama yillik 4 milyon eu veren, umit baglayan kulup olduk. Insallah Prandelli kamp doneminde bu yeteneksizi keser. Defansi sirtina alip, gol atan adamlar var rakipte. Kendimizi kandirmayalim.
Resmi olmasa da ilgilendiğimiz ortada.Tarık da zaten geçen seneden beridir konuşuluyor.Yanlız ben Şener'den yanayım.
daha etmemıs
Doğru dersin Recep henüz iddia konumunda
Kaynak: Osman Tanburacı
Adam gibi forvet gelmezse, buyuk ihtimal ipi onlar gogusleyecek. Burak gibi topu dahi kontrol edemeyen adama yillik 4 milyon eu veren, umit baglayan kulup olduk. Insallah Prandelli kamp doneminde bu yeteneksizi keser. Defansi sirtina alip, gol atan adamlar var rakipte. Kendimizi kandirmayalim.
burak selcuk melo sneijderi satıp pogbayı aldım nasıl
Al benden de o kadar sağ beke Şener daha verimli olur diyorum
yalnız Telles'in yedeği yok o yüzden sol beke ya Tarık ya da İshak hamlesi olmalı
musleranin sözlesmesi fesh mi ettin
Turkiyeden baska en fazla Rusya ve Katarda oynayacak adamlari övüp, Buraka salliyor. Hic güleceğim yoktu.
Her zaman böyle degil midi?
Bir Erman Toroglu vardi hep dogruyu söyleyen onu da kaldirdilar
Burak önce, sow, koyt,kuyt, köyt, küyüt, webo gibi 10 gol barajını zar zor geçmeyi öğrensin. Ne öyle her sene 17, 20, 30 gol atmalar falan. Biraz forvet ol kardeşim daha az at.
Burak önce, sow, koyt,kuyt, köyt, küyüt, webo gibi 10 gol barajını zar zor geçmeyi öğrensin. Ne öyle her sene 17, 20, 30 gol atmalar falan. Biraz forvet ol kardeşim daha az at.