Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yollarsin evet, 4 milyon eu maasli adami yollarsin. Bizim tenkit ettigimiz nokta bu zaten, yoksa Burak'in sahsina felan degil. Bu kulubu yonetenler hangi vizyona sahip belirsiz. Burak'a yillik 2 milyon eu verecek dunyada kulup yokken, kontrati devam ederken ek olarak uzattik ve 4 milyon eu kadar cikardik. Ve bunlarin hepsi top kontrolu olmayan bir adama yonelik adimlar.

Bu noktada haklısın

sam-1341229132.jpg

süper tercüman <3

Bazen ah keske kendi pozisyonu yaratip, gol atan forvetimiz olsa diyor insan. Illa Sneijder 6-pas icine harikulade assist mi yapmasi lazim. Pozisyon yaratmaktan kastettigim 2-3 kisi calimlamak felan degil. Bir zeka ile, top kontrolu ile onunu acmak bile pozisyon yaratmaktir. Burak Galatasaray'in forveti degil maalesef.

Demekki italyanin en iyi scoutlarina sahip Lazio senin kadar futboldan anlamiyor? Bana futbol dersi verir misin?

Savunmadaki pres sablonunu ve varyasonlari ögrenmeyi cok istiyorum. Umuyorum ki bana ögretebilirsin.

Lafa bak, Clde kimin sayesinde ceyrek final oynadik, 8 gol atan, bizi gruptan cikaran, Schalkeyi eleyen Burak degil miydi? 1 önceki sezon 24 gol atip takimi sampiyon yapmadi mi? Gecen sezon sağ kanat yerine forvet oynasaydi, yine sampiyon yapardi.

he kardeş buraktı

hatta geçen senede gruptan çıkardı bizi Allah razı olsun

abartmayalım bence kendi başınamı yaptı bunları ?

şu an ondan iyi Türk forvet yok tamam da abartmayalım gerçekten

ben neredeyse tüm maçları izliyorum senelerdir 1 atıyo 5 kaçırıyo by17

Krala laf eden taş olur ya yapmayın etmeyin allah aşkına bu kadar nankörlük olmaz. Adamın kısıtlı yetenekleri olmasına rağmen çok gol atıyor ve hiç değilse her zaman zorluyor . gerekli yerlerde eleştirebilirsiniz ama dozunu ayarlamanız lazım .

Burak Yılmaz'ı istemeyen arkadaşların çözüm sunması lazım

Muslera,Sneijder,Melo,Telles,Bruma 5 etti

ayrıca stoper ve sağ bek sorunu da var savunmamız yerli olsaydı bende Burak'ın yerine yabancı forvet isterdim.

Buragin büyük maçlarda gol attigini görmedik geçen sene. Kariköy stadinda benim santraforum gol atamiyorsa kalecim mi atacak? Hala su adami golcü diye anlatmayin artik.

Buragin büyük maçlarda gol attigini görmedik geçen sene. Kariköy stadinda benim santraforum gol atamiyorsa kalecim mi atacak? Hala su adami golcü diye anlatmayin artik.

Haklisin, bakiyorum gecen sezon 18 gol 10 assist, 1 önceki sezon 24 gol 8 assist, Clde 8 gol, Ondan önceki sene 32 gol 9 assist, TSnin sampiyon olduğu sene, kanatta 19 gol 2 assist. Sana göre bu adam golcü degil, öyle mi?

Haklisin, bakiyorum gecen sezon 18 gol 10 assist, 1 önceki sezon 24 gol 8 assist, Clde 8 gol, Ondan önceki sene 32 gol 9 assist, TSnin sampiyon olduğu sene, kanatta 19 gol 2 assist. Sana göre bu adam golcü degil, öyle mi?

Onlar işin bahanesi. İnsanlar birisini sevmedimi ağzıyla kuş tutsa yine yaranamaz. Mutlaka bir şeyine bahane bulunur. Biz burak harika forvet demiyoruz ama hakkınıda yememek lazım adamın. Ben tribzon'dayken büyük takımlarda yapamaz diyordum, bize geldi gol kralı oldu, cl'de iyi maçlar çıkardı, geçen sene kötü olmasına rağmen 17 gol salladı. Yani eleştirirken biraz mantıklı olmak gerekiyor. Hadi yabancı sınırı olmasa gavur forvet, kanat, defans gelsin ama sınır var ve mevcut 5 kişi bell ise burak'a laf etmek biraz saçma.

Ben sadece erciyes ve karabüke degil ,ayni zamanda derbilerde ve Avrupa'da gol atan santrafordan yanayim. Üstelik bizim gibi ilerde baski kuran bir takimda santraforun oyun içinde olmasi elzemdir. Burak oyun içinde varlik gösteremiyor. Bunu söylemeye çalisiyoruz.

he kardeş buraktı

hatta geçen senede gruptan çıkardı bizi Allah razı olsun

abartmayalım bence kendi başınamı yaptı bunları ?

şu an ondan iyi Türk forvet yok tamam da abartmayalım gerçekten

ben neredeyse tüm maçları izliyorum senelerdir 1 atıyo 5 kaçırıyo by17

Messi, Ronaldo bile öyle. Onlar kacirmiyor mu? Clde tabiki Burak ceyrek final oynatti. 8 gol attiği sene sut/gol sayisi olarak Avrupada en iyi forvet yanlis hatirlamiyorsam Burakti. Gecen sezon sağ kanatta oynadi.Turkiye Liglerinde son 20-30 senede kac forvet 30 gol barajini gecti?

Onlar işin bahanesi. İnsanlar birisini sevmedimi ağzıyla kuş tutsa yine yaranamaz. Mutlaka bir şeyine bahane bulunur. Biz burak harika forvet demiyoruz ama hakkınıda yememek lazım adamın. Ben tribzon'dayken büyük takımlarda yapamaz diyordum, bize geldi gol kralı oldu, cl'de iyi maçlar çıkardı, geçen sene kötü olmasına rağmen 17 gol salladı. Yani eleştirirken biraz mantıklı olmak gerekiyor. Hadi yabancı sınırı olmasa gavur forvet, kanat, defans gelsin ama sınır var ve mevcut 5 kişi bell ise burak'a laf etmek biraz saçma.

Nerden biliyorsun sevmedigimi. Insan olarak severim Buragi. Duygusal ve iyi niyetli bir gençtir. Ama futbolcu olarak begenmiyorum.

Ben sadece erciyes ve karabüke degil ,ayni zamanda derbilerde ve Avrupa'da gol atan santrafordan yanayim. Üstelik bizim gibi ilerde baski kuran bir takimda santraforum oyun içinde olmasi elzemdir. Burak oyun içinde varlik gösteremiyor. Bunu söylemeye çalisiyoruz.

Derbilerde de cok gol atti. TSde fbye Kadiköydede gol atti. Avrupada da cok gol atti.

Oyun icinde varlik gösteremiyor. Tamam o zaman Lewandowskiyi alalim. Ancak o varlik gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt