Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sadece erciyes ve karabüke degil ,ayni zamanda derbilerde ve Avrupa'da gol atan santrafordan yanayim. Üstelik bizim gibi ilerde baski kuran bir takimda santraforum oyun içinde olmasi elzemdir. Burak oyun içinde varlik gösteremiyor. Bunu söylemeye çalisiyoruz.

Sınayder oyun içinde çok mu varlık gösteriyor? Ben maçı izlerken sınayder oyunda mıydı diye sağa sola soruyorum. Ama adam olur olmadık yerde öyle bir hareket yapıyor ki maçın seyrini değiştiriyor. Burak'a ne kadar laf etsekde rakip defansları inanılmaz zorluyor.

Derbilerde de cok gol atti. TSde fbye Kadiköydede gol atti. Avrupada da cok gol atti.

Oyun icinde varlik gösteremiyor. Tamam o zaman Lewandowskiyi alalim. Ancak o varlik gösteriyor.

Artik Burak kalacak, orasi belli. Hoca Onunla nasil bir sistem oturtabilir ona bakmali. Bencede oyunu hazirlayip pisiren bir santrafor yararli olur. Elmander tarzi mesela.

34cimbom34 @34cimbom34 · 4 dk.

Eskişehir kanadını boşverin güvenmiyorum onlara Tarık'ı istediğimizi herkes biliyordur herhalde.

• Yanıtla0 kez yanıtlandı
  • Retweetle0 kez retweetlendi
  • Favorilere ekle0 kez favorilere eklendi
  • Daha fazla

34cimbom34 @34cimbom34 · 10 dk.

Sinan Bolat açıklanır 1 2 güne anlaşılmış.

• Retweetle4 kez retweetlendi4
  • Favorilere ekle2 kez favorilere eklendi2
  • Daha fazla

34cimbom34 @34cimbom34 · 11 dk.

Osvaldo diyorduk olmuyor o transfer.

• Retweetle2 kez retweetlendi2
  • Favorilere ekle2 kez favorilere eklendi2
  • Daha fazla

34cimbom34 @34cimbom34 · 13 dk.

Marka bir forvet gelecek anlaşırsak.

• Retweetle3 kez retweetlendi3
  • Favorilere ekle4 kez favorilere eklendi4
  • Daha fazla

Artik Burak kalacak, orasi belli. Hoca Onunla nasil bir sistem oturtabilir ona bakmali. Bencede oyunu hazirlayip pisiren bir santrafor yararli olur. Elmander tarzi mesela.

Elmanderden sonrada hazirlayip pisiren istemeye basladilar. Yahu o takimda bir oyun plani vardi. High line defence oynuyordu takim, müthis pres futbolu oynuyordu. 5li merkeziyetci yapi vardi. Hazirlayip pisirme isini Elmander degil, o 5li yapiyordu.

1 sonraki sezon niye Elmander yapamadi, Engini kaybettikten sonra, o 5li yapiyi Terim bozduktan sonra?

Eskiden bizim taraftar stoper isterken, Popescu gibi olsun derdi. Her özelliği kötü olsun ama topu oyuna iyi soksun. Elmanderden sonrada hazirlayip pisiren istemeye basladilar. Yahu o takimda bir oyun plani vardi. High line defence oynuyordu takim, müthis pres futbolu oynuyordu. 5li merkeziyetci yapi vardi. Hazirlayip pisirme isini Elmander degil, o 5li yapiyordu.

1 sonraki sezon niye Elmander yapamadi, Engini kaybettikten sonra, o 5li yapiyi Terim bozduktan sonra?

Evet, 4-4-2 için Engin gibi adamlar lazim kanatlara. Böylece Sneijder fazlalik olur takimda. Valla bende çözemiyorum su an için. Bakalim hoca ne yapacak.

Şu an Almanya Milli Takımını taşıyan uçak yola çıkmış. Henüz Brezilya semalarında.

Canlı takip linki: ( Belki meraklısı vardır dedim :) )

Flightradar24.com - Live flight tracker!

BsikJYVIgAA0cZ3.jpg

Fener açık ara şampiyon Muş beyler

Kaynak beyaz tv

hatta beyaz saçlı olan muhtemelen fener amigosu hata number12.örg üyesine göre bu sene şampiyon olamayacaz deyip bjk gibi biz de bu sene feda demeliymişiz, ironi yapıyo sandım başta ama baktım hakkaten kıvrık bıyığın kendisini sexi gösterdiğini sanan adam ve adadaan hala çıkamamış cümle kuramayan diğer yorumcuyla birlikte ciddi ciddi bunu söylediler.

bunlara göre biz bjk ile hiç çıkmayalım bu sene sahaya boşuna futbolculara para vermeyelim. ulan ünal aysal, futbolcular ve taraftarla aylardır 4. yıldızı dilinden düşürmüyor, posbıyık para yok diyo, fenerde çok para var da müthiş transferler yaptı sanki, salihi satıp boşta dolaşan diegoyu alabildi, caneri bile çorba parasına sözleşmesini yenileyebildi, biz muslera,selçuk ve buraka sözleşmeleri devam ediyorken bile şov yaptık 3m euro yaptık ücretlerini ama posbıyığa göre biz battık para yok , fenerde para çok. aziz sponsorluğunda sürüyo galiba program

hele bi de sneijder reyizle, boşta gezen digoyu kıyaslamaya kalktılar... kapattım

yalcın ayhan bıze gelmıs heralde?

Buragin büyük maçlarda gol attigini görmedik geçen sene. Kariköy stadinda benim santraforum gol atamiyorsa kalecim mi atacak? Hala su adami golcü diye anlatmayin artik.

attı ama penaltıdan attıydı, sonra webo 2 attıydı ama zaten şampiyon olarak gitmiştik. aslında o maç iyi fırsattı , stress yoktu üzerimizde

attı ama penaltıdan attıydı, sonra webo 2 attıydı ama zaten şampiyon olarak gitmiştik. aslında o maç iyi fırsattı , stress yoktu üzerimizde

Gel görki Terimin 4 aydir oynamayan Elmanderle çikasi geldi. Terim o firsati saçma bir sekilde tepti. Fb'yi iyice karistirabilirdik.

Gel görki Terimin 4 aydir oynamayan Elmanderle çikasi geldi. Terim o firsati saçma bir sekilde tepti. Fb'yi iyice karistirabilirdik.

hatta bi de takımı kampa bile almadı, takım maç günü öğleden sonra bir otelde toplandı ordan maça gitmişlerdi sıfır konsantrasyonla ve deli olmuştum

ya tamam şampiyon olmuşsun ve oyuncuları ödüllendirdim diyon da bi hafta daha sık dişini fener çok kötü durumda top oynayamıyorlar ve taraftarları önünde kazanmak zorundalar affettirmek için ve ayakları titriyodu onların ama ft tatile gitti oraya malesef. biz o fırsatı çok ararız daha

Hah gene başladı mı konuşacak bişey bulamayıp Burak'a sarma dönemi..

5+3 çerçevesinde yokluğunun mantıklı bir açıklaması yokken neden sürekli bu boş muhabbet dönüyor anlamıyorum..

Olağanüstü yetenekleri olmasa da adam net biçimde golcü formsuz sezonunda bile çoğu forvetten fazla gol attı gol atamadığı dönemlerde de it gibi koşup elinden geleni yapmaya çalıştı sonuna kadar arkasındayım kralın..Tüm taraftar arkasında olsa destek verse çok daha fazlasını vercek ama daha kendi oyuncumuza sahip çıkamıyoruz ki..

Umarım etkili bir forvet alırız da Prandelli Burak'ı yedek bırakır futbolcu olmadığını hemen anlar.

Yollarsin evet, 4 milyon eu maasli adami yollarsin. Bizim tenkit ettigimiz nokta bu zaten, yoksa Burak'in sahsina felan degil. Bu kulubu yonetenler hangi vizyona sahip belirsiz. Burak'a yillik 2 milyon eu verecek dunyada kulup yokken, kontrati devam ederken ek olarak uzattik ve 4 milyon eu kadar cikardik. Ve bunlarin hepsi top kontrolu olmayan bir adama yonelik adimlar.

Yok abi oduna anlatıyoruz sanki tmm siz böyle devam futbol ulemaları

Hesap Makinesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt