Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Felipe Melo - Selçuk İnan

----- Wesley Sneijder -----​

Bu orta saha şampiyon olmalı.

Muslera

Tarik Semih Koray Telles

Melo Selcuk

Bruma Sneijder Olcan

Burak

Hoca yabanci stoper istiyor onu nasil oynatmayi düsünüyor cok merak ediyorum hangi yabanci kesik yiyecek bakalim... En zayif halka telles bu durumda onun yerinede yerli oyuncumuz yok... Aslinda hem seneri hem tariki almak lazim tarik sol bek'de oynar...​

Tarik - Töre - Inler - Balotelli - Doria hayal kurmak bedava nasil olsa... :)

Balotelli de ne halt var bi türlü çözemedim. Daha top kontrolü yapmakta bile zorlanan gamsız amatör biri. Yaşı da genç değil geldi 24 üne gelişmez bu saatten sonra. Istatistikleri de rezalet Milan taraftarı gitmesi için kampanya başlattı heralde sadece tr de seviliyo bu herif. Kendi takım arkadaşları bile milli takım seviyesinde olmadığını söylüyor

Kanatları yazmadım zaten onlarıda yazalım ;

------ Melo - Selçuk ------

Olcan - Sneijder - Bruma

------------ Burak -------------

Orta sahaya odaklandım.

Olcanin gelmesi cok iyi oldu bence bu orta saha ve kanatlar cok is yapar tek sorun hocanin yabanci stoper istemesi onu hangi yabanci yerine oynatacak... Hocanin isi cok zor allah yardimcisi olsun...

Balotelli de ne halt var bi türlü çözemedim. Daha top kontrolü yapmakta bile zorlanan gamsız amatör biri. Yaşı da genç değil geldi 24 üne gelişmez bu saatten sonra. Istatistikleri de rezalet Milan taraftarı gitmesi için kampanya başlattı heralde sadece tr de seviliyo bu herif. Kendi takım arkadaşları bile milli takım seviyesinde olmadığını söylüyor

Seni mi kiracam ozaman balotelli yerine baska üst düzey bi forvet alalim... :)

Kim ne derse desin yabanci stoper ve yabanci forvet bizim icin lüks suan bize yerli lazim yerli gerisi yalan... Yabancilari zaten oynatmakta zorlaniyoruz... 5 yabanci neyin nesi yahu insan bari 6 yapar...

2 haftadan beri tarik sener diye gidoyruz alin artik birinide diger transferlere gecelim nasil bi pazarlik yapiyoruz cok merak ediyorum... Transferlerde hep gec kaliyoruz aman gelenek bozulmasin...

napıyosunuz gülolar... trabzon bugün aym midir nedir ona başvuracakmış.ayrıca uefa gerekeni yapmazsa casa gideceklermiş.uefa poku yer diyolar.yesin şerefsizin doğurdukları.

kamp kadrosu büyük oranda çöplerden arınmış bir vaziyette kampta son rütuşla (4-5 oyuncu) prandelli devrim yapmış olacak :) türk td istiyordum ama yanılmışım m.denizli bile gelse kadrodaki çöplerin %80'ini temizlemezdi öylece kalırdı

göbekli olcan :) göbekli dedikleri adam belkide takımdaki en fit oyunculardan biri :D bu yılın en verimli transferi olacak aha buraya yazıyorum 4.yıldızın başaktörlerinden olmasını bekliyorum

B_46c1e2d3141070c2c89ad27104614e85.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt