Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Podolski kölnden arsenale giderken almak lazımdı.istedik alamadık şimdi bi halta yaramaz..

Fransız italyan ve arjantin basını di maria psgye lavezzi Galatasaray a diyorlar harika olur enfes olur cokda iyi güzel olur taammı

12 mn € transfer bütcesi var diodu yönetim dogruysa 8 kaldı

Tarık?

İshak?

Forvet?

Ortasaha?

En maktıklısı sağlam bir sol stoper alıp Telles'i maalesef yedeyeğe çekmek.

Yerine ligte Tarık olacak.Sağ bek içinde artık Şener mi olur? Veysel mi? Hamit mi? orası hocanın kararı.

Birde yabancı forvet lazım.Pivot özellikli.

----------------------muslera--------------------------

hamit-----------semih-----xxxxx-----------tarık

------------------melo---------selçuk----------------

olcan---------------sneijder-----------------burak

------------------------xxxxx--------------------------

Burak oyun içinde pivotun yanına geçecek Sneijder'de her zamanki gibi sola kayacak(buna hollanda milli takımıda dahil)

Ben hocalardan çok Sneijder'in oraya kendisinin bilerek kaydığını düşünüyorum.İzlediğim tüm maçlarda hep sola kayıyor çünkü ordan ayak içi vuruş açısını çok rahat yakalıyor.

Tarık meselesi açık.Adam 1.lig kariyeri olarak daha çok sol bek oynadı.Belki orjinali sağbek olabilir ama solbekte de verimli olacaktır ve potansiyeli olduğu için kendisini geliştirecektir.

Telles oynarsa stoper yerli olacağından dolayı onun soldan vereceği açıkları yerli stoper kapatamaz yani daha doğrusu o kapasitede yerli stoper yok.O yüzden yerli solbek yapıp onun açıklarını kapatacak tecrübeli sağlam stoper almalıyız.

Bu aydın yılmaz ne kadar şanslı biri yıllardır top oynamadan kadroda+bide geçen sezon zor imza attı+geçen sezon sakatlık yaşadı mancini onunla ilgili rapor veremedi muhtemelen ve onun şansıyla o kadar çöo futbolcu temizlenirken aydın yine takımda kalmayı başardı. Sabrinin bu takıma yaptığı katkının 1000 de 1 ni yapmadı

Günaydın renktaşlar.Konuşuldu mu bilmiyorum ama Prandelli Sneijder'i sola hapsetmez değil mi?

1549551_774324769292887_8473455402386807484_n.jpg

resmi site paylaşmış reklam olmaması dikkatimi çekti

berkayyyy vuruyor bak sol yanımdan şarkısı asenaya gelsin :D

şener-jimmy durmaz- uğur demirok. kapat transferi, seneye yabancı kıstlaması olmazsa yardır.

şener-jimmy durmaz- uğur demirok. kapat transferi, seneye yabancı kıstlaması olmazsa yardır.

jimmy bencede süper oyuncu ama forvete kesin adam lazım yüzde 1 milyon şart niasse bile olur umut bulut yedek bile olmaz kimse anlamıyo forvet eksiğimiz büyük eksik olcak

jimmy bencede süper oyuncu ama forvete kesin adam lazım yüzde 1 milyon şart niasse bile olur umut bulut yedek bile olmaz kimse anlamıyo forvet eksiğimiz büyük eksik olcak

mevlüt bizde diye düşündüğümden yazmadım, bence yerli olarak bu 4 ü yeterli, seneye şikeciler uğruna yabancı sınırlaması ya olmayacak yada 7+ birşey olacak.

mevlüt bizde diye düşündüğümden yazmadım, bence yerli olarak bu 4 ü yeterli, seneye şikeciler uğruna yabancı sınırlaması ya olmayacak yada 7+ birşey olacak.

mevlütü almıcaz artık bence uçmuş rakamlar o gelmiyo o yüzden bende böyle konuşuyorum eksiğimiz olur forvette sadece burak oynucak alternatif yok yabancı lazım bize forvette avrupa kupaları için özellikle

Bugün fikstür cekiliyormus.Klasik 6.haftaya Galatasaray-Fener macı koyarlar.Arada bir sasar ama genel itibariyle son yıllarda hep böyle oluyor.

Bugün fikstür cekiliyormus.Klasik 6.haftaya Galatasaray-Fener macı koyarlar.Arada bir sasar ama genel itibariyle son yıllarda hep böyle oluyor.

hadi bakalım çekilsin hayırlısı olsun bizim için ilk maç kadıköyde olsada prandelli şov yapsa

bu senenin en büyük transferi hamit olcan bruma bana göre

Eveeet...

Bu seneki fener maçı hangi 30lu haftada oynanacak görelim

Yine karikoye gideceğiz 30lu haftalarda göreceksiniz

Sony Xperia

Deniz Turuc Galatasaray i simdilik daha dusunmuyor, bu sezon da Go Ahead Eagles de oynamaya devam edecegim demis..

Gecen ay Galatasaray li yoneticiler ile gorusme gerceklesmis, ve kulubuyle bonservisi icin pazarliklar bile yapilmis, ama sonra teknik direktor degisikligi olunca Galatasaray dan daha haber alamadik demis.

O yuzden de yeni bir teklif gelse bile ayrilmayacagim diyor.

kaynak : Algemeen Dagblad, Hollanda basini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt