Tayfun Aslan
Aslan Üye
- 11 Haziran 2009
- 9.188
- 1
- 1.331
Sinan kurtu istiyorum.
Vargasida istiyorum.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Vargasida istiyorum.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalniz hem fenerin hem bizim sponsor bulamamiz ilginc. Bir isler donuyor ya cikar yakinda kokusu
LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yalniz hem fenerin hem bizim sponsor bulamamiz ilginc. Bir isler donuyor ya cikar yakinda kokusu
LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
SPORX.COM @sporx · 1 Min.
Bülent Tulun: "Sadece Veysel Sarı ve Koray Günter transferinde rolüm var, diğer transferler ile alakam yok"
Bülent Tulun: "Aysal'ın görevlendirmesi doğrultusunda Elmander, Ujfalusi, Selçuk, Sneijder, Drogba, Chedjou, Muslera transferinde rolüm var"
SPORX.COM @sporx · 37 Sek.
Bülent Tulun: " Kaan Baysal ve Sinan Gümüş'ün transferlerinde hiçbir şekilde rolüm yok"
Selçuk ve Burak ın maaşlarına neden bu kadar taktınız anlamıyorum.
Takımda Drogba 4 ,Snijder 3.5, Melo 3.1, Riera 3, Chedjou ve Eboue ki ikiside yedek 2.2 alırken
İlk 11 de oynayan 2 oyuncuya 2.750 neden size batıyor onu anlamadım.
Yabancıya getirmek için para verelim ama bizim oyunculara gerek yok. Artı bu adamlara para nasıl ödeniyor nasıl anlaştılar biliyormusunuz.
Yabancılar gibi hepsini peşin verin yok fifaya giderim falan diye bıtbıt etmezler. Bilirlerki Galatasarayda kimsenin parası kalmaz.
Yani bizim yerli oyunculara maaş ödenirken daha esnek olur. daha az konuşurlar. gerekirse içerde birikir 2 yıl sonra alırlar ama Hayroviç gibi karaktersizlik yapmazlar. Neyse bazı rakamlara çok takılmayın. Fazlada yerin dibine sokmanın anlamı yok. Bir sene kötü oynamış olabilirler. Daha şimdiden yargılamanın anlamı yok. Bir başlasınlar oynamaya yine kötü olursa eleştiririz..
Bazen ah keske kendi pozisyonu yaratip, gol atan forvetimiz olsa diyor insan. Illa Sneijder 6-pas icine harikulade assist mi yapmasi lazim. Pozisyon yaratmaktan kastettigim 2-3 kisi calimlamak felan degil. Bir zeka ile, top kontrolu ile onunu acmak bile pozisyon yaratmaktir. Burak Galatasaray'in forveti degil maalesef.
AMKspor yine sacmaladi, Ibrahimovic diyorlar...![]()
burak varken ibrahimi oynatmak attan inip kağnıya binmek olur
şaka mı bu?![]()
Daha bir çok video eklerimde ama bu kapak yeterlidir galiba
[media]https://www.youtube.com/watch?v=nk0zcq0RlZc[/media]
fenere yazdılar bize değil ki
Burak Yilmaz yerinde oynadigi zaman, yani tek forvet oynadigi zaman, herzaman cok etkili oluyor.
Hem daha cok kosuyor, hemde en iyi yaptigi seyi (aralara sizmak) yapabiliyor. Bitiriciligi de gayet iyi Burak´in.
Sol kanat filan derken, moral olarak da etkilendi, cünkü beceremiyor o bölgede oynamayi.
Burak Yilmaz Türkiye´nin acik ara en iyi yerli forvetidir. Bir cok yabanciyi da cebinden cikartir.