Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan kurtu istiyorum.

Vargasida istiyorum.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yalniz hem fenerin hem bizim sponsor bulamamiz ilginc. Bir isler donuyor ya cikar yakinda kokusu

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Burak olcan sneijder lavezzi selcuk melo dizilisinin yedegine bruma chedjou niasse arti ucu mukemmel olurdu bence

gj4MX2.jpg

h.o

Yalniz hem fenerin hem bizim sponsor bulamamiz ilginc. Bir isler donuyor ya cikar yakinda kokusu

17 temmuzu bekliyorlar. bir korku olması normaldir. eğer UEFA yeni bir yaptırım getirirse ligler bence ağustosta başlayamaz ekimi bulur. ama benim şahsi fikrim UEFA bir yaptırım yapmayacak süreç uzayacak FİFaya kadar yolu var.

SPORX.COM @sporx · 1 Min.

Bülent Tulun: "Sadece Veysel Sarı ve Koray Günter transferinde rolüm var, diğer transferler ile alakam yok"

Bülent Tulun: "Aysal'ın görevlendirmesi doğrultusunda Elmander, Ujfalusi, Selçuk, Sneijder, Drogba, Chedjou, Muslera transferinde rolüm var"

SPORX.COM @sporx · 37 Sek.

Bülent Tulun: " Kaan Baysal ve Sinan Gümüş'ün transferlerinde hiçbir şekilde rolüm yok"

Selçuk ve Burak ın maaşlarına neden bu kadar taktınız anlamıyorum.

Takımda Drogba 4 ,Snijder 3.5, Melo 3.1, Riera 3, Chedjou ve Eboue ki ikiside yedek 2.2 alırken

İlk 11 de oynayan 2 oyuncuya 2.750 neden size batıyor onu anlamadım.

Yabancıya getirmek için para verelim ama bizim oyunculara gerek yok. Artı bu adamlara para nasıl ödeniyor nasıl anlaştılar biliyormusunuz.

Yabancılar gibi hepsini peşin verin yok fifaya giderim falan diye bıtbıt etmezler. Bilirlerki Galatasarayda kimsenin parası kalmaz.

Yani bizim yerli oyunculara maaş ödenirken daha esnek olur. daha az konuşurlar. gerekirse içerde birikir 2 yıl sonra alırlar ama Hayroviç gibi karaktersizlik yapmazlar. Neyse bazı rakamlara çok takılmayın. Fazlada yerin dibine sokmanın anlamı yok. Bir sene kötü oynamış olabilirler. Daha şimdiden yargılamanın anlamı yok. Bir başlasınlar oynamaya yine kötü olursa eleştiririz..

Selçuk ve Burak ın maaşlarına neden bu kadar taktınız anlamıyorum.

Takımda Drogba 4 ,Snijder 3.5, Melo 3.1, Riera 3, Chedjou ve Eboue ki ikiside yedek 2.2 alırken

İlk 11 de oynayan 2 oyuncuya 2.750 neden size batıyor onu anlamadım.

Yabancıya getirmek için para verelim ama bizim oyunculara gerek yok. Artı bu adamlara para nasıl ödeniyor nasıl anlaştılar biliyormusunuz.

Yabancılar gibi hepsini peşin verin yok fifaya giderim falan diye bıtbıt etmezler. Bilirlerki Galatasarayda kimsenin parası kalmaz.

Yani bizim yerli oyunculara maaş ödenirken daha esnek olur. daha az konuşurlar. gerekirse içerde birikir 2 yıl sonra alırlar ama Hayroviç gibi karaktersizlik yapmazlar. Neyse bazı rakamlara çok takılmayın. Fazlada yerin dibine sokmanın anlamı yok. Bir sene kötü oynamış olabilirler. Daha şimdiden yargılamanın anlamı yok. Bir başlasınlar oynamaya yine kötü olursa eleştiririz..

böyle taraftarlar kalmadı sanıyodum helal olsun renktaş yürü be bu sene form tutucaklar inanıyorum sustursunlar herkesi yeter ki

Bazen ah keske kendi pozisyonu yaratip, gol atan forvetimiz olsa diyor insan. Illa Sneijder 6-pas icine harikulade assist mi yapmasi lazim. Pozisyon yaratmaktan kastettigim 2-3 kisi calimlamak felan degil. Bir zeka ile, top kontrolu ile onunu acmak bile pozisyon yaratmaktir. Burak Galatasaray'in forveti degil maalesef.

Daha bir çok video eklerimde ama bu kapak yeterlidir galiba

[media]https://www.youtube.com/watch?v=nk0zcq0RlZc[/media]

Burak Yilmaz yerinde oynadigi zaman, yani tek forvet oynadigi zaman, herzaman cok etkili oluyor.

Hem daha cok kosuyor, hemde en iyi yaptigi seyi (aralara sizmak) yapabiliyor. Bitiriciligi de gayet iyi Burak´in.

Sol kanat filan derken, moral olarak da etkilendi, cünkü beceremiyor o bölgede oynamayi.

Burak Yilmaz Türkiye´nin acik ara en iyi yerli forvetidir. Bir cok yabanciyi da cebinden cikartir.

Burak Yilmaz yerinde oynadigi zaman, yani tek forvet oynadigi zaman, herzaman cok etkili oluyor.

Hem daha cok kosuyor, hemde en iyi yaptigi seyi (aralara sizmak) yapabiliyor. Bitiriciligi de gayet iyi Burak´in.

Sol kanat filan derken, moral olarak da etkilendi, cünkü beceremiyor o bölgede oynamayi.

Burak Yilmaz Türkiye´nin acik ara en iyi yerli forvetidir. Bir cok yabanciyi da cebinden cikartir.

hah yola gelinn ya şu forumda nedense sevilmiyo adam ağzıyla kuşmu tutucak higuain mario gomez bunlardan iyi burak alıncaksa doumbia alınmalı yada yedeğe niasse

------------muslera-----------------

hamit---semih---koray---telles

----------melo-----selçuk----------

olcan---------------------------tevez

----------------sneijder---------------

--------------burak--------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt