Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burakın futbolunu elestirenlere saygim varda,Burda adami asaglayip alay edenlere bitarafimla gülüyorum,Adam genc,yakisikli,basarili ve zengin,ve bu adamla tüm gününü bilgisayar önünde geciren,asosyal,sag kolunu güclendirmis "adamlar"Alay ediyor,saka gibi

Ben de beğenmiyorum Sinan'ı.Bence de Hakan daha iyi.Liverpool'dan 8 yedi diye sevilmiyor pek.

Kaç sene geçti üzerinden. Adam 32 yaşında artık, yedek kaleci dediğin tecrübeli olur.

Yetiştirmek üzere aldığın kaleci de 26 yaşında değil 18 falan.

18'de alırsın, eğitirsin, 22'sinde kaleye geçer.

Sinan kurtu alsınlar be. Alper gibi birisine 6 milyon verecekdik.

Sinan kurt alperi 5 ile carpar , 2 ile böler ve tekrardan 10 ile çarpar.

Bayern fazla ucmaz herhalde, umarım.

valla bayern olunca insan pek umut edemiyor, almanyada iyi oyuncuları bayern kapar, sinan orta halli bi oyuncuysa bırakabilir, shakiri transferinde de bayern önümüze taş koymuştu, pek kanımızın uyuşmadığı bir kulüp

bayernden cacık olmaz biz kimi almaya kalksak üstüne çullanıyo shaqiriyi aldıda noldu yar oldumu bizde kral olurdu o adam çok karaktersiz bayern adam almak için alıyo sinin kurtu bize bırakın lannnnnnn

Sinan Kurt filan beklemeyin hic bosuna, böyle potansiyelli adamları yedirmezler kolay kolay Almanlar bize.

% 1 ihtimal vermiyorum bu transferin gerceklesmesine.

valla bayern olunca insan pek umut edemiyor, almanyada iyi oyuncuları bayern kapar, sinan orta halli bi oyuncuysa bırakabilir, shakiri transferinde de bayern önümüze taş koymuştu, pek kanımızın uyuşmadığı bir kulüp

Zorlasınlar. Bayern 3,5 teklif ettiği bir oyuncuda kolay kolay 5-6 e çıkmaz.

Kurt çok daha değerli bence potansiyel olarak.

Yerli olması ile birlikde 5-6 ya kadar zorlamalıyız teklifimizi.

bayern ile bizim aramızdaki fark, 'sınırsız para' , bayern almak istediği adamı alır ve aldığı adamı oynatmasa bile bu adam bayernin oyuncusu diye bolca talibi olur ve bi şekilde satar,bkn emre can, bizim için tek olasılık bayernin aradan çekilmesidir, malesef bayernin ilgisi de var ki sportif direktörleri matias sammer sinanın kulübüyle görüşmüş

Zorlasınlar. Bayern 3,5 teklif ettiği bir oyuncuda kolay kolay 5-6 e çıkmaz.

Kurt çok daha değerli bence potansiyel olarak.

Yerli olması ile birlikde 5-6 ya kadar zorlamalıyız teklifimizi.

deyecek bir oyuncu ise versinler sonuçta yerli ve brumaya 10 vermiş kulübüz, yalnız bizdeki yabancı kısıtlamasını bildiklerinden fiyatı gereksiz bi şekilde yükseltebilirler

Sinan Kurt için benimde fikrim ne kadar veriliyorsa vermeleri yanındadır Bruma'da nasıl 10m € kadar çıkıldı ise Sinan içinde verebileceğimiz bütün rakamlar denenmeli bence hem wonderkid hemde türk pasaportlu daha ne olsun hem iyi oyuncu bulmuşsun hemde kontenjana takılmıyor 3 sene oynadıktan sonra yerli kontenjanınada giricek oynamadığı mevkide yok ilerde sağ sol forvet forvet arkası ve en son fiziğini gördüğümde ara sıra 11 kadrosunu alabilecek fiziğede kavuşmuş Sneijder'i 50-60 dakika full performans oynatıp yorulduğunda sokulabilir veya kanatlar içinde geçerli bu olay tabiki benim düşüncem bu.

Hakan Arıkan içinde bir ara Rubin Kazan ile anlaşıldı denmişti ne oldu o olay yalanmı oldu.Bir ara Gökhan Değirmenci geliyor denmişti.

deyecek bir oyuncu ise versinler sonuçta yerli ve brumaya 10 vermiş kulübüz, yalnız bizdeki yabancı kısıtlamasını bildiklerinden fiyatı gereksiz bi şekilde yükseltebilirler

alırlar isteseler bayernde turşusunumu kurucak bu kadar adamın

haydaaa

Geçen sezon devre arasında transfer edilen ancak ödemelerini alamadığı gerekçesiyle Türkiye’den ayrılarak Werder Bremen’e imza atan Izet Hajrovic konusunda Galatasaray’a bir darbe de Grasshoppers cehpesinden geldi. Sarı kırmızılıların 3,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Hajrovic için oyuncunun kulübü Grasshoppers’a da bugüne kadar ödeme yapmadığı ortaya çıktı.

İsviçre kulübü basın sözcüsü Adrian Sutter, “Galatasaray’dan hiçbir ödeme alamadık” diyerek haberi doğruladı ve ekledi: “Böyle gecikmeler olabilir. Galatasaray’la iletişim halindeyiz.”

Ancak gelen haberler, Galatasaray’ın 3,5 milyon euroyu ödememesi halinde Grasshoppers’ın da FIFA’ya başvurarak alacağını temin edeceği yönünde.

Sarı kırmızılılar da, Bosnalı futbolcunun Werder Bremen’e transfer olması sonrası FIFA’ya başvuracaklarını açıklamıştı.

Galatasaray olarak limit koyacaksın zaten pazarlıkda.

Bayern 4 veriyorsa sen 4,5 vereceksin

5 veriyorsa 6 vereceksin.

7-9 veriyorsa küfürü basıp hayırlı olsun diyeceksin artık

Sinan Kurt için benimde fikrim ne kadar veriliyorsa vermeleri yanındadır Bruma'da nasıl 10m € kadar çıkıldı ise Sinan içinde verebileceğimiz bütün rakamlar denenmeli bence hem wonderkid hemde türk pasaportlu daha ne olsun hem iyi oyuncu bulmuşsun hemde kontenjana takılmıyor 3 sene oynadıktan sonra yerli kontenjanınada giricek oynamadığı mevkide yok ilerde sağ sol forvet forvet arkası ve en son fiziğini gördüğümde ara sıra 11 kadrosunu alabilecek fiziğede kavuşmuş Sneijder'i 50-60 dakika full performans oynatıp yorulduğunda sokulabilir veya kanatlar içinde geçerli bu olay tabiki benim düşüncem bu.

Hakan Arıkan içinde bir ara Rubin Kazan ile anlaşıldı denmişti ne oldu o olay yalanmı oldu.Bir ara Gökhan Değirmenci geliyor denmişti.

ikisinede fittim ama sinan bolat geliyor

ikisinede fittim ama sinan bolat geliyor

Benim için gelen değilde anadolu kulüplerinde 100bin € maaş alan adamları transfer edip 1m € 2m € maaş vermek nedir onu anlamıyorum ne kadar zengin bir kulübüz biz ya alt yapı için aldığımız oyunculara bile en az 1m € maaş veriyoruz. Bu maaş bütçesini adam gibi kullanmamız lazım.

Biz daha Emre Can, Omer Toprak i ve Hakan C. i alamadik, Sinan Kurt u da bu listeye ekleyebiliriz.. O da gelmeyecek cunku..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt