Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli ılk cıft kale macta 4-2-3-1 oynatmıs as takımı antremanda.

HOPPAAA

Ciddi diyorum bu ülkede yasaklanmasına itiraz etmeyeceğim tek konu futbol olur.

Eğer genç ve potansiyelli bir golcü alamiyorsak bedava almeidaya hayir denmez.. Bir kere kulübün mali yapisini düşünün sonra yedek kalmayi dert etmez.. Sorti donuk top alir hava toplarında ustun en azından futbolu biliyor Burak gibi ara pasina koşmak dişinda bir meziyeti olmayan adamin yedeği olacak hem ucuz hem kaliteli.. Hoca adil forma dagitirsa almeida 11 baslar bence o adama yazik eden besiktasti hem futbolcuları hem yonetimi anadolu takiminda ne kadar göstersin kendini

Ayrıca donem donem ne kadar kaliteli bir topcu olduğunu gösterdi mesela gecen tilki 3-3 luk fener macinda hayran kalmistim. Yeter ki adam kafa olarak rahat olsun sneijder olan bruma melo selcukla oynamak nerde veliyle Neciple olcayla oynamak nerde

Hepiniz cekilin, türk futbolu takip etmekten vazgecin. Ben bu sezon bu sekilde karar aldim ve simdiye kadar memnunum. Fikstür belli oldugunu bile simdi ögrendim, tesadüf.

Almeidayi asaği yukari 9-10 senedir takip ederim. Hatta daha fazla bile olabilir. Almedia hep böyleydi. Üst düzey oyuncularla da perfonmansi ayniydi.

İyiki Prandelli veto etti.

fatih demireli'de sinan gümüş hakkında olumlu konuşmuş. scout ekibi de izlemiş oyuncuyu ciddi şekilde. tutarsa ki referanslar olumlu çok işimize yarar. olcan, bruma, sinan, amrabat, aydın, berk yıldız, hüseyin altuğ kanatları bizi taşıyabilir bu sene. (o bölgenin oyuncusu olmalar da hamit, emre çolak, sneijder, alex'den de sıkışırsak kanatta kullanabiliriz) hala kadro oldukça kalabalık.

Lazio Astori icin fiyat yükseltmis, cok az bir fark kalmis. Büyük ihtimalle Astori Lazioda.

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 36 sn.

1. Antrenmanda yeşil takımda forma giyen Hamit Altıntop'u Prandelli, 4-2-3-1 sisteminde sağ bek mevkinde görevlendirdi.
  2. Olcan Adın çift kale maçta çok güzel bir gole imza attı. Aynı zamanda takım arkadaşlarına gol pozisyonları hazırladı. (K.Canbulat)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt