Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahahhhaaahhahaha... haber başlığına bak... sonunda "bir alex değil" efsanesi sona mı eriyor :) bir de haber okusanız... utanmadan sneijder ile kıyaslıyorlardı :D

"Alex de Souza, bir Diego değil!"

Ne kadar aptal bu herifler ya. Bir yerlerden emir alınarak yapılan bir haber olduğu o kadar ortada ki... Yazdıkları yazıya bak: "Werder Bremen ile 2008-09 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde final...". Daha o maçta adamın sakat olduğundan bile haberleri yok. Diego o maçta sahaya adımını atmamıştı.

Tarık ta ofansta Şener den daha iyi.

Galatasaray'ın kadrosu ve ihtiyaçları ile alakali yorum yapmam gerekirse bana göre 4 tane kaliteli transfer şart takıma bunun için de kaynağın bir kısmı Sneijder ile sağlanacaksa kabulumdür. Bana göre stoper, sağ bek, sol bek ve forvet oyuncu şart. Forvete Burak için bir alternatif yeterli gel gelelim geride 3 banko oyuncuya ihtiyaç var. Telles var diceksiniz kendisi bana göre yetenekli fakat defansif açıdan bitik Eboue nin bile daha gerisinde. Umarım sezon başında defansif açıdan kendini geliştirir yoksa sol bek Allah a emanet. Stoper ve sağ bek zaten Allah in emri. Ismi geçen Tarık ta defansif açıdan yetersiz. Şener bi seviye daha iyi sanki. Tarık ta ofansta Şener den daha iyi. Bana sorarsanız 2 side yetersiz. Hamit in ismi sağ bekle geçiyor Dünya Kupası elemeleri ilk maç Hollanda ile 2-0 yenildiğimiz maçta Robben orayı otoban yapmıştı. Üst düzey Lig maçlarında yada hızlı oyunculara karşı Hamit bire birde komik durumlara düşebilir. Kısaca göbeğe Silva -Luiz de yapsan solda Telles sağda Hamit olursa defans gene Allah a emanet derim. Forvete gelince Almeida devamlılığı soru işareti olmasa kabulumdur. Sonuçta yedek olacak.

Öncelikle foruma hoşgeldiniz diyelim.

Galatasaray terbiyesine, forum kurallarına, nezakete uygun olduğu sürece her görüşe saygı duymak lazım.

Dolayısıyla görüşlerinize saygı duymakla birlikte, "... Tarık ta ofansta Şener den daha iyi. ..." şeklindeki yorumunuza katılmak kesinlikle ve kesinlikle mümkün değil.

Bu değerlendirmenize etki eden unsurları cidden çok merak etmekteyim.

tarık çamdal açıklansın bugün artık

Ne kadar aptal bu herifler ya. Bir yerlerden emir alınarak yapılan bir haber olduğu o kadar ortada ki... Yazdıkları yazıya bak: "Werder Bremen ile 2008-09 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde final...". Daha o maçta adamın sakat olduğundan bile haberleri yok. Diego o maçta sahaya adımını atmamıştı.

Sanki CL finalinde oynadi, onu da yazmislar. :D

Aziz siparis etmis bunu, belli.

Bugün bir kaç yerde "... Prandelli'nin Erciyes'ten Yasin Öztekin'i beğenip, istediğine, ..." dair haberlere rastladım.

Makul bir bonservisle alınabilirse, Aydın, Amrabat gibi katkısızlar yerine rotasyona destek verebilecek çap ve vasıftaki Yasin'e (şahsen) kesinlikle hayır demem.

diegoyu christiano yapan medya lütfen bu işleri bıraksın gerçekten yemiyoruz sneijderi yerdiniz habire size güzel küfürlerim var

İllaki yeni td'in onay vermediği birşeyi yapmak zorundayız.. Prandelli, Almeida'yı istemiyormuş diyorlar.. Almeida anlaştım Galatasaray'la diyor.. Artık bu klişe haline geldi.. yav bir sezonda sadece td'nin isteği doğrultusunda yapın arkadaş birşeyleri.. Yönetimi eleştirmeyi sevmem normalde ancak hem bu Tulun'dan, hem de bu klişe haline gelen bence artık Td'yi takmama sorunsalından kurtulduğumuzda bir şeyler düzelmeye başlayabilir.. 'Al hoca bak sana adam getirdim bunu sistemin içinde oynat.. yok sisteme uymuyorsa sistem değiştir; ne kadar saçma sapan bir iştir...

Prandelli Yasin'i istiyor!

16.07.2014

Galatasaray'da teknik direktör Cesera Prandelli, izleme ekibinin verdiği rapor doğrultusunda Kayseri Erciyesspor'da forma giyen Yasin Öztekin'in transferi istedi.

Kayseri temsilcisinin yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz'la görüşen sarı kırmızılı yetkililer, genç teknik adamdan da olumlu referans aldılar. Korkmaz'ın yapılan konuşmada, "Yasin, Galatasaray'da banko oynayabilecek nitelikte bir oyuncu. Ben böyle bir futbolcuyu kaybetmek istemem; ancak önünü de kapatmak istemiyorum. Yönetim kararı verir" dediği öğrenildi.

GALATASARAY RESMİ TEKLİFİ VERDİ

Kayseri Erciyesspor başkan Ziya Eren ise Galatasaray'ın teklifini doğruladı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Eren, "Galatasaray'dan bir teklif geldi. Resmi teklif geldi. Şu an itibariyle Yasin Öztekin'i bırakma ihtimalimiz yok; ama kendisiyle görüşeceğiz. Talip olduklarını söylediler; biz de beklentimizi söyledik. Ama biz Yasin'i bırakmayı düşünmüyoruz. Bu nedenle rakam da belirlemedik" dedi.

Radyospor

883668.gif

Bunu nasıl Pc'ye indirebilirim yolu var mı gençler? :)

Kargalar Demba ba yı alıyor bizimkilerde onların eskisini bu nasıl vizyonsuzluk celsea 6 ml € ya düşmüşse neden biz almıyoruz 4-3-3 oynayacaksak 3 lünün heryerinde oynar bu adam.

almeida almayalım ya çok gereksiz olcak doumbia balotelli varken olmadı niasse alınırdı

Sanirim burda yanlis bir anlama var. Menajer, Galatasaray Almediayi veto etmeden önceki dönemi atlatiyor. Galatasarayin Almediayi Prandell veto ettikten sonra istediği yok.

Renkdaslar bi fotograf ariyorum. Galiba Norveçde cekilmisti. Tepede iki kisi Galatasaray bayragi acmisti. Onu bana bulabilen biri varsa cok sevinirim

Bsps3hhCUAAGYAh.jpg

Ünal başgan bu adammış valla gözlere bakılırsa bu kadar güzel twetlerin çıkması şaşırtmaz :) cinlik akıyor gözlerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt