Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum senin bahsettiğin mantalite maalesef Türkiye'de yok. Bu yabancı sınırı olduğu sürece de olmaz. Markovic, Gaitan diyorsun. Adamlar alıyor. Sınır olmadığı için rahat rahat oynatıyor. Biz Bruma gibi bir yeteneği alıyoruz. 11 de oynatabilmek için bir yerimizi yırtıyoruz. Oynatsak bile senin gibiler çıkıp "Bruma'ya 10m çok fazla" diyor. Bak bakalım Markovici kaça almış Benfica. Ben yardımcı olayım 8.5m pound.

Bruma'nın transferinin % 100 arkasındayım. Yatırımdir kazaniriz yada kaybederiz futbol bu. Yabancı sınırı bize bir kambur dogrudur ama Türkiye de yabancı oyuncu çöplüğüne döndüğüde bir gerçek. Scout ekibine ciddi yatırım yapacaksin arkadaş bak şimdi Salih Uçan bana göre fark yaratacak İtalya'da bu adamı Galatasaray neden kaçırıyor ? Febe den fazla vericeksin sen alacaksın ;)

Ben Galatasaray da Benfica ve Porto modeli görmek istiyorum. Manchester City, Paris Saint Germain modeli değil. Tercihlere saygı duymak gerekir. Benfica da Gaitan diye bir oyuncu var bakın yıllık ne kadar alıyor. Yeni Gaitan lari bulup takıma kazandırmali. Markovic Oblak nerden buluyorlar bu adamları ?

Benim hic umrumda degil kusura bakma da, bak sana dost tavsiyesi , burada son zamanlarda yeni uyeler ayni seyler degip sonra hepsi IP banlamasi yedi, demek istedigim herkes ozgurdur ve kendi dusuncelerini soyleyebilir, ama 10 mesajin 5 i Sneijder i satmak lazim, gondermek lazim dersen Kus damgasi yersin, ve bana gore de hakli olarak yersin. Sneijder super bir oyuncu, Gaitan larmis umrumda degil, boyle bir adamin kiymetini bilin. Fener de olsaydi suanda herkes burada kiskanclik hisleri tasirdi. O artik GALATASARAY LI Sneijder..

(Porto ve Benfica gibi olmamiz imkansiz)

Renkdaş Arda çok ucuza gitti ; şu an nerden baksan min. 30m€ ister atl. mdr. En azından 20 küsürlere okutsamız lazımdı.. gerçi dediğinde haklısın; Tulun gibi bir adamımız olduktan sonra o para da buharlaşır giderdi.. yok hayroviç yok şu bu... Snijder 20 veren varsa satılsın diyorum en başından beri doğrusu da bu bence lakin ne olacak o para orada sıkıntı var hemde kocaman..

bruma 12m

olcan 4m

salih 2,75m

riera 3m

yiğit 2,5

hajrovic 3,5

=27,75m euro

30m'a sattın diyelim noldu bulabildin mi yerine hala adam? sizin hesabınıza göre bu oyunculara verilen imza paralarını yıllık ücretleri vs saymıyorum bile

daha ben size ne diyebilirim

keita diyorum arda diyorum

Bruma'nın transferinin % 100 arkasındayım. Yatırımdir kazaniriz yada kaybederiz futbol bu. Yabancı sınırı bize bir kambur dogrudur ama Türkiye de yabancı oyuncu çöplüğüne döndüğüde bir gerçek. Scout ekibine ciddi yatırım yapacaksin arkadaş bak şimdi Salih Uçan bana göre fark yaratacak İtalya'da bu adamı Galatasaray neden kaçırıyor ? Febe den fazla vericeksin sen alacaksın ;)

İşte bu zihniyet yüzünden futbol bi gr gelişemiyor ya ülkede

Benim hic umrumda degil kusura bakma da, bak sana dost tavsiyesi , burada son zamanlarda yeni uyeler ayni seyler degip sonra hepsi IP banlamasi yedi, demek istedigim herkes ozgurdur ve kendi dusuncelerini soyleyebilir, ama 10 mesajin 5 i Sneijder i satmak lazim, gondermek lazim dersen Kus damgasi yersin, ve bana gore de hakli olarak yersin. Sneijder super bir oyuncu, Gaitan larmis umrumda degil, boyle bir adamin kiymetini bilin. Fener de olsaydi suanda herkes burada kiskanclik hisleri tasirdi. O artik GALATASARAY LI Sneijder..

(Porto ve Benfica gibi olmamiz imkansiz)

2 sayfa geride kim olduğumu detaylı olarak yazdım. Yönetici arkadaşlar hatta Abdullah Taşan abimle de o dönemde o konuyu paylasmistim. Hatırlayan çıkar diye düşünüyorum. Fikirlerim bunlar beklentim alkış deil ki sadece saygı ;)

Saçmasapan konuşmayın diyenin kendisi saçmasapan konuşuyor ne kadar ironik.Örnek saçma birkere.Ronaldo çok ekstrem bir durumdu 94 milyona gitti herif ki yerini de dolduramadı koskoca Manu.Atletico Madridmiş Benficaymış bu tarz fantastik romantik örnekleri de vermeyi bırakın Türkiye realitesi diye birşey var.Bunun örnekleri çokça yaşandı en yakını Keita mesela.Senin mantığına göre değerini buldu ve sattık sonuç ne oldu?20 milyona Sneijder klasında bir futbolcu alabilecek misin?Örnek dahi veremezsin bir tane şunu alırız diye.Top class futbolcu almak öyle basit iş değil Sneijder şans transferi tamamen.Geçeceksiniz bu değerini bulunca satılır klişelerini.Adam tek senede milyonlarca euro para kazandırdı klube yaptığı katkıyla.Biraz mantık.

Renkdaş Atl. Mad. örneği romantik bir örnek mi? Allahaşkına Falcao'yu tertemiz okuttukları zamanda takımda yıldız olarak hangi oyuncuyu gösterebilirsin? şu anda dahi adamların ellerinde top class yıldız oyuncu yok.. Ama görevlerini layıkı ile yapan bir ton adam var.. Başarının temeli bu zaten.. takımlarında ki en yetenekli 3-4 oyuncudan birini, Luiz'i de sattılar Chelsea'ye.. Godin Zenith'e gitti.. ama gel gör ki planlamaları doğru adamların..

Burada anlaşılmayan şu ki basa basa söylüyorum artık, kimse sneijder satılsın 20m € oooo demiyor.. nedenleriyle söyleniyor ki nedenler gayet mantıklı ve basit.. yaşı artık kemale erecek bir adam varsa yoksa bu seneyi de geçirir , ondan sonra para bile kazanamayabiliriz.. Burada sıkıntı şu 20 milyon'u nerede kullanabileceğimiz.. gidip hayroviçlere şunlara bunlara çar çur edersek tabii ki ararız sneijder'i .. kimi getirelim örnek veremem; yerine o klasta ya da o klas'ı vaadeden bir oyuncu elbet vardır.. ama getirilmeyecekse , yeri doldurulmayacaksa , Sneijder gibi bir oyuncuyu izlemekten zevk duyarım..

Amrabat:Terim"sınırı kaldırın" diyordu.Şimdi Milli Takım'da ona sorun "sınır hala neden kalkmıyor" diye ?"

Porto ve Benfica olalimda, adamlar müthis oyuncu gelistirme sistemi var. Oyuncu havuzlari cok genis. Mükemmel scouting sistemleri var. Sinirlama sorunlari yok. Bununla birlikte, Bruma gibi world class potansiyeline sahip yeteneklerin transferini destekliyorum.

bruma 12m

olcan 4m

salih 2,75m

riera 3m

yiğit 2,5

hajrovic 3,5

=27,75m euro

30m'a sattın diyelim noldu bulabildin mi yerine hala adam? sizin hesabınıza göre bu oyunculara verilen imza paralarını yıllık ücretleri vs saymıyorum bile

daha ben size ne diyebilirim

keita diyorum arda diyorum

Sonuna kadar haklısın.. Brumayı ayır bi tarafa ; ki o da bekleneni karşılamadı henüz , kesinlikle haklısın.. E bu kadar adam almak yerine 2 tane (hadi biri bruma olsun) adam alınamaz mıydı kaliteli, potansiyelli , sana para kazandırabilecek birileri... çok rahat alınırdı , eğer doğru gözlemi yapabilmiş olsaydın..

Galatasaray Shaqiri'yi alacaktı o dönemde ah ah ! Arda deyince aklıma geldi.

Bizimkiler sag bek alamzsa Sabri geri döner..

Bizim bir forvet almamiz lazim.

Şuanki Arda ile bizden giden Arda arasında da ciddi fark var bunu unutmayalım. Burda kalsa bu kadar gelisirmiydi ? Kilit soru bu aslında burdaki problemi çözebilirsek Benfica Porto seviyesi için en ciddi adımı atmış oluruz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt